Lamtumira e Albforumit!

lola

Primus registratum
Lamtumira e Albforumit!

E kam vendosur, kjo eshte java e fundit qe vendos dicka ne Albforum. Me eshte bere si droge se me ka marre shume malli per Shqiperine dhe ndenja zgjuar gjithe naten vetem qe te bisedoj shqip me shqiptare. Pra po ju them lamtumire dhe gjithe te mirat! Mbase shihemi ne Shqiperi
:rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband:

dirty vegas

Primus registratum
Re: Lamtumira e Albforumit!

..ti t'pakten po e le vet ...po ne te tjeret qe kemi nevoj per rehabilitim si t'ja bojm??

bofsh qef n'shqipri.

Erison700

Forumium maestatis

Lola per zotin vullnet te forte paske. Ne te tjeret e kena te veshitre me qen kaq troc si ty, ne dum ashtu sic ka thon ky me siper. REHABILITIM

TranofiljA

Primus registratum

Une per vete nuk e besoj....po HIÇ fare mo!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sapun rrogozhine:
[qb] ..ti t'pakten po e le vet ...po ne te tjeret qe kemi nevoj per rehabilitim si t'ja bojm??

bofsh qef n'shqipri. [/qb]
Lola gzuar dhe ditlindjen me at' rast /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

Capojo /pf/images/graemlins/wink.gif , co ai urim bofsh qejf n'Shqipni cuno !!! Goca thot' mka morr malli, jo jam tu u nis per anej ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

SkinArt

Primus registratum

Un kete lolen se kuptokam dot tjeter shkruan ne Topic tjeter ne Msg mbase ke pas eksese kur e ke shkrujt :shrug:

dirty vegas

Primus registratum

isabelleeeeeee

un te mesazhi Loles lexova vetem " ..........shqiperin .....lamtumir.."

ishe ora 3 e notes m'ishte turbullu shikimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sapun rrogozhine:
[qb] isabelleeeeeee
ishe ora 3 e notes m'ishte turbullu shikimi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tashi te qajme hallin e Loles qe po na lë, apo hallin e turbullimit tend ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

lola

Primus registratum

hmmm...ne rregull, me sa duket nuk e le dot menjehere. Ka ndonje ndonje ide se si te mos vazhdoj te kaloj diten ne AF dhe duke kerkuar foto nga Shqiperia? PO i cmend njerezit ketu, gjithe grupi im duhet te ulet rreth e qark kompjuterit sa here gjej nje fotografi te re nga shqiperia dhe te shkretet nuk jane shqiptare. Sa here (perdite) qe dal te pij nje birre apo kafe flas per shqiperine apo per shqiptaret, apo per gjuhen. I kam bere te shkretit te ulen dhe te degjojne mora rrugen per Janine nja 3 here drejt se "nuk e kapen kengen heren e pare".....aaaaaahhhhhhh!!!!!
:cry:
Mos me thoni te vete ne Shqiperi se po te kisha mundesi do t'ja fusja me not tani. :goofy:

dirty vegas

Primus registratum

Pse nuk hapim nje "support group" per te gjith qe vujn sindroma Albforum??

Per te qen sa me origjinal, t'ja vejm emrin AA! /pf/images/graemlins/laugh.gif ...albforum anonimous.

Isabelle

Valoris scriptorum

- Mirembrema, une quhem Sapun Rrogozhine dhe jam forumus-adictUS...

:lol: :lol: :lol:

dirty vegas

Primus registratum

hej c'do la ajo goja jote me sapun rrogozhine (t'bohet xix, si rrobat e Turshijes)

o mistrec kalamoni, po ti je antarja 15, une jom antari 1692 -- do votoj t'bojm presidente klubi nga vjetersia n'pune! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: :smash:

I

insane

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :wave: :thumbsup:

kusari

Primus registratum

o i cmendur po thujndonje gje tjeter mo se na terbove nejse si ja kalon plako se u ka bo kohe pa fol

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga kusari:
[qb] o i cmendur po thujndonje gje tjeter mo se na terbove nejse si ja kalon plako se u ka bo kohe pa fol [/qb]
top fare /pf/images/graemlins/smile.gif
kur do vish 1 xhiro knej? edhe i cik bej 21 ene mlejn me u fut mrena tek "ai" klubi /pf/images/graemlins/tongue.gif ( e di vete ti...)

kusari

Primus registratum

kismet plako po pushimet e tjera qe kam andej do vij ne NY do takohemi os ki merak ene i birre do ta pime