Kushe eshte qe Plisi te kthehet e serboçetniket te largohen prej keti forumi?
Fillimisht postuar nga Dardania:
Le te ngrejme dolline se po na SHPORRET Plisi!
-----------------------------------
Pra po e shof qe disa jan gezue me largimin e perkohshem te plisit,e ardhjes se nji serbi ne ketforum marri ju qoft!!!
Shifne edhe arsytimin e Plisit perse largohet ai:
citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga *Plisi*:
Shkruajtur më 29. Janar 2003 22:28
--------------------------------------------------------------------------------
Plis nuk kemi nevoje per gjeneralitet te anetareve!
[ 30. Janar 2003, 00:42: Mesazhi u ndryshua nga Paper MooN ]
===============================================
PAPER MOON
Pasi veq e paske fshi shkrimin tim me pak biografi te ati serboçetnikut! IVIÇIT ("drenices")
te kishe preferue te lexosh pak ma teper per masakrat ne fshatrat Llukar dhe Siqeve te komunes se Prishtines,dhe do te gjejsh matrial ku ky antari i juaj i ri qe po e mbroni e shifni sa shqiptarin te pa fajshem e ka pre ne fyt,sa motrat tona shqiptare i ka dhunue bashk me kriminelin arkan,sa gra e pleq i ka djeg per se gjalli.
Une jam i sigurt se ky eshte e njof personalisht,
por qe mi shpetoi njiherit plumbit nuk do te thot qe do ti shpetoi pergjithmon.
Por pasi veq mu kish terhjek vrejtja se nuk ka nevoi per gjeneralitet te antarve serbe JA PAFSHI HAJRIN SERBVE NE KET FORUM.
UNE LARGOHEM DEMOSTRATIVISHT NGA KY FORUM DERI SA TE JET SI KA QEN ME PARE FORUM SHQIPTAR
JU DISAVE ME FAT VLLAZNIM BASHKIMI ME SERBET SE PER KET PO PUNON EDHE I JUAJI RUGOVNA.
ANTARVE SHQIPTAR NE KET FORUM JU DESHIROI PUN TE MBAR DHE TE GJITHA TE MIERAT NE JETE.
Te gjitha shkrimet qe i poston ketu IVIÇI ja shkruan bashkeshortja HAJRIE SPIKERICA e fshatit STRELLC te TAHIR ZEMES
Fillimisht postuar nga Dardania:
Le te ngrejme dolline se po na SHPORRET Plisi!
-----------------------------------
Pra po e shof qe disa jan gezue me largimin e perkohshem te plisit,e ardhjes se nji serbi ne ketforum marri ju qoft!!!
Shifne edhe arsytimin e Plisit perse largohet ai:
citim:
Fillimisht postuar nga *Plisi*:
Shkruajtur më 29. Janar 2003 22:28
Plis nuk kemi nevoje per gjeneralitet te anetareve!
[ 30. Janar 2003, 00:42: Mesazhi u ndryshua nga Paper MooN ]
===============================================
PAPER MOON
Pasi veq e paske fshi shkrimin tim me pak biografi te ati serboçetnikut! IVIÇIT ("drenices")
te kishe preferue te lexosh pak ma teper per masakrat ne fshatrat Llukar dhe Siqeve te komunes se Prishtines,dhe do te gjejsh matrial ku ky antari i juaj i ri qe po e mbroni e shifni sa shqiptarin te pa fajshem e ka pre ne fyt,sa motrat tona shqiptare i ka dhunue bashk me kriminelin arkan,sa gra e pleq i ka djeg per se gjalli.
Une jam i sigurt se ky eshte e njof personalisht,
por qe mi shpetoi njiherit plumbit nuk do te thot qe do ti shpetoi pergjithmon.
Por pasi veq mu kish terhjek vrejtja se nuk ka nevoi per gjeneralitet te antarve serbe JA PAFSHI HAJRIN SERBVE NE KET FORUM.
UNE LARGOHEM DEMOSTRATIVISHT NGA KY FORUM DERI SA TE JET SI KA QEN ME PARE FORUM SHQIPTAR
JU DISAVE ME FAT VLLAZNIM BASHKIMI ME SERBET SE PER KET PO PUNON EDHE I JUAJI RUGOVNA.
ANTARVE SHQIPTAR NE KET FORUM JU DESHIROI PUN TE MBAR DHE TE GJITHA TE MIERAT NE JETE.
Te gjitha shkrimet qe i poston ketu IVIÇI ja shkruan bashkeshortja HAJRIE SPIKERICA e fshatit STRELLC te TAHIR ZEMES