Kush peshon me shume???

tao_tao

Primus registratum
Kush peshon me shume???

Kush peshon me shume nje kile lesh apo nje kile hekur.Gjejeni po keni sume!!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Kush peshon me shume???

Hah /pf/images/graemlins/laugh.gif e ronde sfida /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif
kete pyetjen ja kan pas bere 14 vjecareve tek konkursi i hyrjes ne kolegjin turk ne Tirane para shume vjetesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Asht keq kur ke nje matematicien ne shpi se t'i mson te gjitha keto pislliqen pa te mesuar me shkru e me lexu :cool:

Kordelja

Valoris scriptorum

Pse mi shoqe duhet msus per keto pune eeeee, nje eshte e barabarte me nje mi shoqe c'na ve ne loje sumen kot. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une ne konkurse sume s'kam marre pjese ndonjehere :shrug: dmth s'e ve ne loje e kshu s'pergjigjem :shrug:

alinos

Forumium maestatis

mos me thuj nashti qe ti e ke pas dit ket qe kur ke qene 3 vjec :wink: :tipsy:

as une nuk vej ne loje ket temen /pf/images/graemlins/blush.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E kisha shkrujt po e mshiva :tipsy: po prape ne loje s'e vej :tipsy:

bebi

Primus registratum

kordele, ky asht tuj prit me i than leshi, se kur laget peshon ma shum se kg e hekurit kur laget /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

hehe jo bluje nuk eshte leshi kur laget qe peshon (e ben me te rende nga nje kile hekur), por uji qe thith. pra hiç gje the.

une them eshte hekuri qe peshon. pse?

po ngaqe ka me pak hekur sesa lesh ne nje kile. apo jo!

hahaha!

tao_tao

Primus registratum

A ju keni mberdhif more cuna e goca!Po keni mberdhif keq ama ne nje vend te keq.ne tajare.Rrini mer dreq urte si peshoka leshi me shume.Pse mer kllufa peshohet leshi.Me kile shitet leshi mer dreqa.EHE me vjen keq per ju.Hahahahahaha

zog

Primus registratum

huhuhhuu hum :eek: ça thu ti mre lal, edhe shkrimi (ky yni ktu) PESHOHET, bile dhe drita.

e jo me leshi. leshi peshohet me pllome /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Mr:T:
[qb] A ju keni mberdhif more cuna e goca!Po keni mberdhif keq ama ne nje vend te keq.ne tajare.Rrini mer dreq urte si peshoka leshi me shume.Pse mer kllufa peshohet leshi.Me kile shitet leshi mer dreqa.EHE me vjen keq per ju.Hahahahahaha [/qb]
Qyqa,
s'te paska bere jot'eme ndonje trike leshi gjer me sot ty ere?!
S'u peshoka leshi thote! E c'te peshuar se!
Mirepo leshi ja kall hekurit ne nje pike: eshte me voluminoz dhe te ma ngrofet ne dimer e fresket ne vere, nderkohe qe hekuri vjen i forte dhe me vellim te vogel, per kete arsye asht edhe shumicen e kohes i ftohte. Por kur nxefet ama, nxefet aq keq sa te le shenje per tan jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif

:tipsy:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] hehe jo bluje nuk eshte leshi kur laget qe peshon (e ben me te rende nga nje kile hekur), por uji qe thith. pra hiç gje the.

une them eshte hekuri qe peshon. pse?

po ngaqe ka me pak hekur sesa lesh ne nje kile. apo jo!

hahaha! [/qb]
jeeee, po ti mor zog na s'jena tuj ba eksperimentin e rriges plastike... aman mos ferko lesh.
ajo puna e ujit qe thith ishte me u shenu ne fletore.
ka mundsi qe me duhet ndojher kur te ulem ne ndoj tavolin me randsi kur t'jem tuj pi shampanje, me e perdor...
po q* je i lezetshem a ta kisha than zog? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bubrrece

Primus registratum

o njerz po c'rednsi ka kur te dyja anet kan nga nji kile, leshi mundet me ken sa nji mal e hekuri nji kallep i vogel ato barabar jane nje kile ne kanar. :smash:

zog

Primus registratum

pikerisht bubrece, prandaj hekuri peshon me shume, ngaqe duhet PAK hekur dhe SHUME lesh per ti barazuar ne PESHE.

Bubrrece

Primus registratum

zog, NJE KILE hekur nuk peshon me shum se NJE KILE lesh, ska rendsi madhesia e kena fjalen per peshen.

GJENERALI

Primus registratum

une them 1 kg hekur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

kris[t]i

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif Pyetja do ishe me mire sikur te ishte kush peshon me shume 1 kg hekur apo 2 kg pambuk? LoooL :rockband: :thumbsup: