i dinke te gjithe si veten ti /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] jom shum i bind qe pjesa me e modhe ate qellim ka...
jeni dakOrt?! [/qb]
mir mi, i ndajm gjys per gjys..cin parcel do me gjujt ti?! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] O hoti ,po as ketu nuk mu ndave mi...Te pakten i ndajme me parcela ... :devil: [/qb]
Po une? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Per S6T6N6 hyj une garant.... :devil: ai nuk gju ,eshte shume i sjellshem.. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Une them e bejme sipas alfabetit :devil:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]mir mi, i ndajm gjys per gjys..cin parcel do me gjujt ti?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] O hoti ,po as ketu nuk mu ndave mi...Te pakten i ndajme me parcela ... :devil: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ti gjun me spond ....po nuk shenon asnjehere... :devil: :tipsy: Ti je i sjellshem nga halli.. :lol:Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb]Po une? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] [/qb]
me ke gjujt, me ke gjujt, po te kam gjujt edhe un ty mrapa...me tull e kam fjalen /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] pse mi tkom gjujt noiher ty un?! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
1-Ti gjun me spond ....Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] [/qb]