Kush mund te me ndihmoje??

aspahiual

Primus registratum
Re: Kush mund te me ndihmoje??

Fillimisht postuar nga DEVIL-girl:
[qb]
Fillimisht postuar nga AMD:
[qb] po futi formatim moj se me doli gjuha mbrapa duke te te thene [/qb]
Jo te gjithe studiojne per komp. :smash:
Ke vene re se kur duhet te shkruash nje ESSAY duhet te marresh parasysh qe po e lexon dhe ai qe nuk ka haber nga ajo teme qe ti shtjellon.

Besoj te me kesh kuptuar(te pakten ti mua) [/qb]
pooosi ke te drejte
Start-->run-->format c: :)

dirty vegas

Primus registratum

mos nigjo ket ktu siper ...formatimin perdore vetem si zgjidhjen e fundit fare -- se po s'i pate te gjitha drivers neper cd-ra do kesh me teper probleme me instalime etj etj.

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga capoi:
[qb] mos nigjo ket ktu siper ...formatimin perdore vetem si zgjidhjen e fundit fare -- se po s'i pate te gjitha drivers neper cd-ra do kesh me teper probleme me instalime etj etj. [/qb]
Lepurush ky siper e ka nikun (AMD).Dhe une pra si zgjidhje te fundit i thashe qe te perdore formatimin se keni nje muaj qe i beni si kompjuterista dhe nuk po i zgjidhni asgje.
Hajt tung

dirty vegas

Primus registratum

...ku e shef lepurushin ti mre? ..po nejse po e lejm se s'du me dal nga tema.

qeshem

Primus registratum

lepurush ... ???

:lol: :lol: :lol:

accc jashte teme ... /pf/images/graemlins/wink.gif

aspahiual

Primus registratum

[qb] RAM-240MB
Virtual memory- initial size 250MB dhe Mximum 720 MB [/qb]
Problemi nuk qendron tek Ram.
Devil-girl te lutem me trego se sa Gb ose Mb ke te lire tek HDD?
Ka shume mundesi qe hard diskun e ke te mbushur plot dhe prandaj te del ajo dritarja...
Te lutem fshij ca programe dhe le ca vend bosh ne HDD...
hajt ishallah mos te kryeva pune

P.S nqs nuk eshte siq te thashe une shiko dhe njehere ate rrugen qe te tha zogu.

DEVIL-girl

Primus registratum

Degjo e kam bere si nje njeri qe kur eshte semure pyet te gjithe per hallin qe ka dhe i ben te gjitha e me ne fund kur sherohet nuk di cilit ti thote faleminderit, nejse si perfundim rendesi ka qe eshte sheruar. :thumbsup:
Dhe kompiuteri nuk po ma nxjerr me ate dritare,ka 2 dite(ishalla ska me problem) nuk di se cili veprim qe i drejte, ngaqe i provova te gjitha.

JU FALENDEROJ te gjitheve qe moren mundimin te me ndihmojne. :wave:

dirty vegas

Primus registratum

[qb]
[qb] RAM-240MB
Ka shume mundesi qe hard diskun e ke te mbushur plot dhe prandaj te del ajo dritarja...

P.S nqs nuk eshte siq te thashe une shiko dhe njehere ate rrugen qe te tha zogu. [/qb]
Or bir, kur s'e ke iden se per ca po flet, te lutem mos hajde ktu dhe sugjero qe njerzit te fshin cdo gjo qe kan n'kompjuter. Ulu icik tashi, merr i kalem dhe mbaj shenim se mund te hy ne pune me von:

Problemi qendron te RAM! Kur kompjuteri s'ka me vend ne RAM atehere perdor nje pjese te harddiskut pak a shum si RAM, dhe kjo quhet Virtual Memory ose PAGING FILE (ne Unix quhen swapfile). Kur krijohet ne fillim Paging File eshte 1.5 here me e madhe se RAM qe ke ne kompjuter. Gjithashtu, rekomdandohet qe kur s'e ke iden se ca po bon -- si puna jote -- ta lesh Windowsin ta manaxhoj sasin e paging file.

...hajd tung, loqka jeme!

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga capoi:
[qb]
[qb]
[qb] RAM-240MB

P.S nqs nuk eshte siq te thashe une shiko dhe njehere ate rrugen qe te tha zogu. [/qb]
Or bir, kur s'e ke iden se per ca po flet, te lutem mos hajde ktu dhe sugjero qe njerzit te fshin cdo gjo qe kan n'kompjuter. Ulu icik tashi, merr i kalem dhe mbaj shenim se mund te hy ne pune me von:

Problemi qendron te RAM! Kur kompjuteri s'ka me vend ne RAM atehere perdor nje pjese te harddiskut pak a shum si RAM, dhe kjo quhet Virtual Memory ose PAGING FILE (ne Unix quhen swapfile). Kur krijohet ne fillim Paging File eshte 1.5 here me e madhe se RAM qe ke ne kompjuter. Gjithashtu, rekomdandohet qe kur s'e ke iden se ca po bon -- si puna jote -- ta lesh Windowsin ta manaxhoj sasin e paging file.

...hajd tung, loqka jeme! [/qb]
Po ku je o babush?Po ku je me perpara o babush qe nuk na i the keto llafe po na le qe te hallakatemi kot?
Mua mos ma qaj hallin se windows-in tim e kam top une.
Hajt tung

aspahiual

Primus registratum

[qb] Degjo e kam bere si nje njeri qe kur eshte semure pyet te gjithe per hallin qe ka dhe i ben te gjitha e me ne fund kur sherohet nuk di cilit ti thote faleminderit, nejse si perfundim rendesi ka qe eshte sheruar. :thumbsup:
Dhe kompiuteri nuk po ma nxjerr me ate dritare,ka 2 dite(ishalla ska me problem) nuk di se cili veprim qe i drejte, ngaqe i provova te gjitha.

JU FALENDEROJ te gjitheve qe moren mundimin te me ndihmojne. :wave: [/qb]
ishallah se ze gripi prap se paska qene grip i keq me sa duket..