The decatur
Perjashtuar nga Albforumi
Italia sepse bej une per te bej tifo![]()
Jojo do zoti fitojm..![]()
ne finale ka per te shkuar vetem rusia me gjermanine dhe nese nuk besoni shikojeni vet atehere.Mir pra qenkemi koleg dhe tifoz te portugalis
Italia sepse bej une per te bej tifo![]()
Jojo do zoti fitojm..![]()
ne finale ka per te shkuar vetem rusia me gjermanine dhe nese nuk besoni shikojeni vet atehere.Mir pra qenkemi koleg dhe tifoz te portugalis
Eh te lumte goja Megg, por per Italine eshte pak e veshtire. Avantazhin qe ka, eshte se Spanja me Kroacine qe te dyja duan patjeter fitoren per te qene 100% te sigurta per kalim grupi. Sepse po te fitoje Italia me Irlanden(qe do ishte nje turp te humbiste) atehere, ne rast barazimi te tyre, vene te treja me nga 5 pike dhe ketu shikohet pastaj se cila ka bere me shume gola. Nje Spanje-Kroaci 0 me 0 dhe nje Itali-Irlande 2 me 0, kalon Italia dhe nje nga te dyja rrezikon te eleminohet.Jojo do zoti fitojm..![]()

Ahahaha po skuadra ime do fitoj mo lodhu kot ti..Eh te lumte goja Megg, por per Italine eshte pak e veshtire. Avantazhin qe ka, eshte se Spanja me Kroacine qe te dyja duan patjeter fitoren per te qene 100% te sigurta per kalim grupi. Sepse po te fitoje Italia me Irlanden(qe do ishte nje turp te humbiste) atehere, ne rast barazimi te tyre, vene te treja me nga 5 pike dhe ketu shikohet pastaj se cila ka bere me shume gola. Nje Spanje-Kroaci 0 me 0 dhe nje Itali-Irlande 2 me 0, kalon Italia dhe nje nga te dyja rrezikon te eleminohet.
Forza Italiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Megg po humbi Italia, do te behem edhe une me skuadren tende![]()
![]()

Une do bej timenAhahaha po skuadra ime do fitoj mo lodhu kot ti..
![]()