Re: Kush ka patur fatin e mire te shkoje ne Konsullaten e Milanos?
Vjet per nje dokument, prita (ne sheshin e Duomos, ku nuk ka asnje hije) nga ora 7 deri me 9 (sepse tashme jemi Italian dhe orarin e punes e vendosim ne), dhe nga ora 9 deri me 12 per te hyre ne nje furrik dhe te pritem sikur ai me pagonte dhe jo une. Per nje praktike 30 euro (dmth 50.000 lireta????)
Megjithate ke te drejte kur thua se andej ajri eshte i mire dhe ketu ka mjergull, sepse nuk arrij ta shpjegoj se qysh u jane zene syte ketyre kantundareve te civilizuar
Lum si ju.Fillimisht postuar nga faithless:
[qb] Ketu ne Rome me ka ndodhur te shkoj disa here ne ambasade dhe asnjehere nuk eshte se jam mahnitur,tashti sherbimi nuk eshte se eshte per tu lavderuar po normal per te shtyre pashaporte pune gjysem ore mbarova, nje gje qe nuk me pelqen eshte qe dokumentat e studentve i japin boshe vetem me firme e vule gje qe me duket shume pakte korrete si ndaj shtetit italian si ndaj studentve me nevojtar ________ duke mos llogaritur qe ka pasur student(te ashte quajtur te tille) qe keto dokumenta i kane paraqitur bosh po permendimin tim sherbimi ketu ne rome nuk eshte aq tragjik sa thoni ju andej siper , forse e l'aria di roma che bene, solo la nebbia avete da le vostre parti
ps. flas vetem per eksperienza personale [/qb]
Vjet per nje dokument, prita (ne sheshin e Duomos, ku nuk ka asnje hije) nga ora 7 deri me 9 (sepse tashme jemi Italian dhe orarin e punes e vendosim ne), dhe nga ora 9 deri me 12 per te hyre ne nje furrik dhe te pritem sikur ai me pagonte dhe jo une. Per nje praktike 30 euro (dmth 50.000 lireta????)
Megjithate ke te drejte kur thua se andej ajri eshte i mire dhe ketu ka mjergull, sepse nuk arrij ta shpjegoj se qysh u jane zene syte ketyre kantundareve te civilizuar