Kush Guxon Me Ndryshue Flamurin E Skenderbeut????????????????

hawk

Primus registratum
Re: Kush Guxon Me Ndryshue Flamurin E Skenderbeut????????????????

Rrofte SHIPERIA ETNIKE!!

regele

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
HMMMMMM

Per cilin flamur e ke fjalen ti kolege ?
Flamuri i Skenderbeut ka qen pak ma ndryshe, Shqiponja i ka patur krahet ne teposht gati ashtu siq e kopiuan serbet tash nga ai.
E sa per flamurin kombetar nuk eshte duke e ndryshuar askush, ti po shikon endrra po me duket se ai flamur qe ka propozuar presidenti i kosoves e ka shqiponjen shqiptare dykrenshe te zeze dhe mbrapa ne ngjyre te gjakut ku shkruan DARDANIA dhe ka nje yll gjashtrremesh te arit dhe e gjitha eshte e rrethuar me ngjyr te arit e cila eshte vene ne ngjyre te kaltert te mbyllur.

E sa per design mua personalisht nuk me pelqen, por e di qe nje flamur i ri na nevoitet neve per shtetin e kosoves, e a do te pranohet ky nga UN a jo do te shihet me vone(shkaku shqiponja dykrenshe shqiptare dhe emri Dardania), per mendimin tim mjafton qe e ka shqiponjen dykrenshe te shqiptarise dhe qe shkruan Dardania ne te, kjo ka domethenje te madhe.

Flamuri i Skenderbeut dhe ai Kombetar do te rrijn ashtu siq jan, me domethenjet e veta pra i Skenderbeut dhe ai Kombetar, kurse i treti ai i Kosoves.

----------------
Disa nuk mësohen kurrë, kurse të tjerët edhe ma vonë.

[/ QUOTE ]

Jam shume dakord me kete mendim te Dardanus! Gjerat me duket se keshtu jane dhe nuk duhen ngaterruar kot!

kameleoni

Primus registratum

ME DUKET O DARDANUS SE SIMBOLI I SKENDERBEUT ESHTE BIZANTIIN DHE BOLL THATE QE ESHTE SHQIPTAR.BIZANTI ISHTE GREK ORDODOKS ASHTU SI SHKIET SERBE E RUSE.

Mbase ne shqiptaret e kemi marre nga Bizanti dhe JO Bizanti nga "SHQIPTARI" Konstandini i Madh qe VINTE NGA NISHI ARBEROR (Ilir).

Mbase sllavet e kane marre edhe ata nga Bizanti

kameleoni

Primus registratum

seoba_y.jpg

MI KAPNI PAK SHKIET

the so called great serb migration IN 1690

kameleoni

Primus registratum

celekula.jpg

JA EDHE KULLA E KAFKAVE QE MENDOHET TE JETE NDERTUAR ME KAFKA SERBE NGA SHQIPTARET ATJE BUAHAHAHAHAHAHAHAHA

Legjionixx

Forumium maestatis

vet tregon se je SHKA, /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Dardanus

Primus registratum

O Legjioni, fakt qe eshte ky shka edhe i qmendur bile, nje nga ata shkie qe kan pesuar pastrim te trurit nga regjimet e felliqura te tyre, une kete e kam kuptuar qysh ne temen e mbyllur tash "Gjergj Kastrioti nuk ka lidhje me Kosovaret" pastaj ne tjetern teme "Autoktonia e shqipeve t'Kosoves dhe e ashtuquajtura shperngulja serbe " argumenton vet ai qe eshte shka ose shkine.
Une po cuditem se pse lejohet ky pis shkavell nga Adminet e forumit te ngacmoj e te provokoj ketu.

Kjo piktura e Caesar Mutivicit eshte shume interesante, "tregon" se si serbet e armatosur gjer ne fyt "shperngulen" nga Kosova, shume interesant.

Kush e ka bere kete piktur ti koleg, a mos valle e ka ber Sveti Sava qe i ka faruar (i ka mbytur te gjith) popullin shqiptar prej qytetit Nish e deri te kufijt aktual te Kosoves, apo ndonje tjeter psikopat serb.

ZOTI ESHTE I MADH DHE NA MBRONE NGA SATANI DHE FARA E TIJE E QELBUR QE ESHTE SHKEPUR NE KETE BOTE

--------------
Hej oj shkina e keqe qe te vjen era hudher, krejt koqet mi sure, per bese.

Leshatuku

Primus registratum

Uné guxoj
Uné do ta vnoj kryqin mes dy krenave té shqiponjes sé Gjergj Kastriotit.

Dardanus

Primus registratum

E sa per kopijimin e flamurit apo Shqiponjes dykrereshe, ti po thua qe ne kemi marr nga bizantinet, e bizantinet nga kush e morren ?
Nga shqiptaret, une kam argumente arkeologjike dhe historike per ekzistencen e kesaj shqiponje shqiptare shume kohe para se te krijohej Perandoria Bizantine, por nuk deshiroj te diskutoj me ty me, se nuk ia vlen te diskutohet me nje njeri qe e ka nivelin e inteligjences kaq te ulet, eshte vetem humbje kohe, e une kam gjera edhe ma te menqura per te bere se te mirrem me ty O Serb i krisur.

ZOTI ESHTE I MADH DHE NA MBRONE NGA SATANI DHE FARA E TIJE E QELBUR QE ESHTE SHKEPUR NE KETE BOTE

--------------
Hej oj shkina e keqe qe te vjen era hudher, krejt koqet mi sure, per bese.

Dardanus

Primus registratum

Jo po, ti si nje person ja vnon valla, ti edhe 90 % te popullit te kosoves, i kishe pre ne qaf, po te besoj plotesish, se jam ne dijeni per disa persona si ty, qe nuk ia leshojne rrugen shkieve bash hiq per nga fundamentalizmi fetar.

---------------------------
Fol sa te dush hiq mos u ndal, deri sa te bien ne mend diqka.

Dardanus

Primus registratum

Po e qka po don me than me gurthemelin e katedrales Katolike dhe me presidentin Rugova. Ajo eshte per mua nje potez shume i zgjuar politik dhe pa Rugoven jemi ne te humbur qe e dine te gjith, edhe kundershtaret e tij, e sa per shqiptaret nuk kam bash asgje kunder velezerve shqiptar katolik, e ti mos u bon pis e i pa fytyre mem shajt mua ketu pa asnje arsye.
Tregohu pak me i kulturuar dhe me i edukuar apo te mungon ndoshta diqka ne kete aspekt.

---------------------------
Fol sa te dush hiq mos u ndal, deri sa te bien ne mend diqka.

Dardanus

Primus registratum

Une e dua vetvehten ashtu siq jam, per ate arsye nuk kam problem me ty.

A mundesh te pohosh ti te njejten gje per vehten tende, siq e bej une per mua?

T'pershendes o Lesha-turk

Dardanus

Primus registratum

Dhe mos u bon qyqan me e ndrru emrin ketu ne Albforum.

ZOTI ESHTE I PLOTFUQISHEM DHE NA MBRONE NGA SATANI DHE FARA E TIJE E QELBUR QE ESHTE SHKEPUR NE KETE BOTE

-------------
O njerz mos mendoni që çdo send që i ka dy faqe është fytyrë.

hawk

Primus registratum

Ketu diskutohet apo ofendohet!?
Akoma merreni nga e pati origjinen Shqiponja dykrenare etj..po edhe ne kemi imituar dike...c'rendesi ka kjo...cfare te bejme tani,te ndryshojme formen gjeometrike te flamurit qe te jemi ndryshe nga e gjithe bota??
Ajo kulla eshte bere nga turqit....por ke te tilla me shqipetare e boshnjake ne vitet 90' te shek.XX.

kameleoni

Primus registratum

Jashte teme! Si zakonisht /pf/images/graemlins/frown.gif !