Kush Guxon Me Ndryshue Flamurin E Skenderbeut????????????????

kameleoni

Primus registratum
Re: Kush Guxon Me Ndryshue Flamurin E Skenderbeut????????????????

FEJA E SHQIPTARIT ESHTE DARDANISHTJA(KOSOVARCJA)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

O SA KOM QESH ....O SA KOM QESH

hawk

Primus registratum

Pse merreni me kete...nuk di si ta quaj se po me censurojne?!?!?
Ti Marathonman flet per vete ne rralle te pare e jo ne emer te kosovareve qe me sa di une akoma quhen SHIPETARE e jo Dardan.Ti madje e cilson pak me lart ne "bemat" e Rugoves.Sa per atentatin eshte ne menyre "figurative"...mor...!!Ju e paci me shendet se mua nuk me plas aspak,por mos bej si nacionalist i flakte.Edhe dicka,ne shpine time kam futur kosovare,te ikur nga lufta e 99',mos ndoshta ke qen edhe ti,apoooo ti ke luftuar...!
Nuk jam ga Tirana mar karajfil.

Marathonman

Primus registratum

Vete titulli ....flamuri i Skenderbeut eshte historikisht gabim, per ate se nuk eshte fjala per flamurin e s.....
por per flamurin e Gjergj Kastriotit, e kete e nderuan Hoxhenicat e Tiranes duke e sjelle yllin RUS ndermjet dy krenave te shqiponjes, por JU dhe NE prape jemi krenare se udheheqesi dhe populli i Dardanise e solli yllin e Davidit mes dy krenave ashtu siq e deshi Gjergji.
Kush guxoi = ne Dardanet.

hawk

Primus registratum

Nuk ta kam permend s....ty mar pleh.Kjo eshte kultura jote perendimore!?
Na i bjer faktet per yllin ne flamurin e Gjergjit,ose te pakte argumentoje me logjiken tane.
Ylli me 5 cepa u adoptua nga komunistet ne shekullin e XX,nuk ju perket atyre e aq me pak ruseve.
Mos fol shumes te kam thene,se ti dhe un nuk jemi i gjithe populli shqipetare.
Po mos te kishte qene ai qe e quajti Gjergjin-Skenderbej,do kishte kaluar pa lene gjurme ne histori.
Gjergji nuk ishte Dardan....pse perdor flamurin e tije!?

regele

Forumium maestatis

Persa i perket yllit me 6 cepa dhe atij me 5 cepa, keto jane simbole qe njerzimi i ka perdorur perpara Skenderbeut apo themelimit te BS apo te Partise Komunsite Shqiptare, pra perdorimi i tyre si simbole shqiptare apo ruse /pf/images/graemlins/smile.gif nuk eshte gje tjeter vecse nje injorance e shkalles se larte qe kohet e fundit, pervecse se ne popullin shqiptar, po vihet re ne menyre te vecante, gjithmone e ne rritje ne popullin shume te lashte e me tradita patriotike dardan!
Na dalin ca "intelektuale" kosovare dhe i bihen gjoksin me grusht se paskan vene ne flamurin e tyre (qe nuk eshte i Shqiperise, i Arberise apo i Gjergj Kastriotit) yllin me 6 cepa, qe Skenderbeu mund ta kete perdorur disa here, per ta patur si shenje dalluese ndaj turqve! Ketyre intelektualeve do tu thoja te bejne kujdes edhe me shqiponjen dy-krenare, pasi me siguri, ne drekat e darkat qe kane shtruar me serbet (flas per udheheqesit ne menyre te vecante) mund te kene vene re se simboli i parlamentit serb eshte pikerisht shqiponja dy-krenare, qe serbet e mbajne si simbol te ortodoksizmit! Ndoshta Rugova me shoke do ta heqin dhe shqiponjen (ose do ta mbajne per nder te serbeve - se per nder te Gjerjgit po vene yllin).

kameleoni

Primus registratum

Arsyen e editimit e di dhe ti vete! Nese do te vazhdosh te postosh jashte teme, do te propozoj te behesh ban ne Albforum! Vendimin e ke vete ne dore!

melos

Primus registratum

o Caesar tashti kam fillue me u qesh une me ty, po cfare ke mor qe je kaq nervoz.

Luftar

Primus registratum

Epo Dardanise i duhet nje simbol me vete per te krijuar "mevetesine" e saj, problemi eshte qe pse te caktohet nga nje njeri e jo nga "Kuvendi i Kosoves" ! Rugova e mban veten edhe per "konsensual", apo kjo vlen vetem kur ka te beje me te huajt ?!

Legjionixx

Forumium maestatis

Regele..dakord me ty ....dhe pse ne disa .....nuk.... por tash me kenaqe.shendet nga Legjioni /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Dardanus

Primus registratum

HMMMMMM

Per cilin flamur e ke fjalen ti kolege ?
Flamuri i Skenderbeut ka qen pak ma ndryshe, Shqiponja i ka patur krahet ne teposht gati ashtu siq e kopiuan serbet tash nga ai.
E sa per flamurin kombetar nuk eshte duke e ndryshuar askush, ti po shikon endrra po me duket se ai flamur qe ka propozuar presidenti i kosoves e ka shqiponjen shqiptare dykrenshe te zeze dhe mbrapa ne ngjyre te gjakut ku shkruan DARDANIA dhe ka nje yll gjashtrremesh te arit dhe e gjitha eshte e rrethuar me ngjyr te arit e cila eshte vene ne ngjyre te kaltert te mbyllur.

E sa per design mua personalisht nuk me pelqen, por e di qe nje flamur i ri na nevoitet neve per shtetin e kosoves, e a do te pranohet ky nga UN a jo do te shihet me vone(shkaku shqiponja dykrenshe shqiptare dhe emri Dardania), per mendimin tim mjafton qe e ka shqiponjen dykrenshe te shqiptarise dhe qe shkruan Dardania ne te, kjo ka domethenje te madhe.

Flamuri i Skenderbeut dhe ai Kombetar do te rrijn ashtu siq jan, me domethenjet e veta pra i Skenderbeut dhe ai Kombetar, kurse i treti ai i Kosoves.

----------------
Disa nuk mësohen kurrë, kurse të tjerët edhe ma vonë.

kameleoni

Primus registratum

FLAMURI I SHQIPATREVE ESHTE KUQEZI DHE KA VETEM DY SIMBOLE.
Fushen e kuqe lyer me gjak heroik shqiptar te trimave te Skenderbeut e Lidhjes se Prizrenit e shqipen me dy krena.

Dardanus

Primus registratum

HEHEHEHEHE

Me pas kan une ti , kisha pas qef me kan une.

----------------------------------

kameleoni

Primus registratum

O REGELE UNE NUK LUS NJERI PER MESHIRE NEQOFTESE UNE KAM FYER DOKEND TE LUTEM ME THUAJ QE UNE TE TE KERKOJ FALJE VETEM SEPSE UNE E KAM NE GJEN DASHAMIRESINE PO JO SEPSE UNE E KAM FRIKE BANIN TAT.

JAM BIR SHQIPE

RROFTE SHQIPERIA E BASHKUAR

RROFTE SHQIPERIA JONE

kameleoni

Primus registratum

O regele neqoftese nuk te pelqej une ta them troc qe jam nga prejardhje nga Ulqini por nuk i pelqej gjerat qe shqiptaret e Kosoves i ruajten me shekuj me rradhe ne kohe LUFTE me gjak heroik e po i ndryshojne ne kohe PAQE me genjehstra Rugove.

Shkurt nuk me pelqen.Quaje si te duash o moderator

Dardanus

Primus registratum

hehehhehehe

Ti kolege shqipen pe dishe po me marr vesh hiq valla.
A e din ti qe nuk eksiston asnjë makinë që mundet me e matë se sa i padijshem je ti.
O vllazen ne kete forum, mos kujtoni që çdo send që i ka dy faqe është fytyrë.

--------------

kameleoni

Primus registratum

O SIHANA O SHPIRT O ZEMER O YLL VETEM ME MUA MOS QESH.
ME DUKET SE JE NGA MALESIA.

O KA NJERI KETU QE E DO SHQIPERINE ME SHUME SE UNE O UNE PRES KOKEN PO NUK ME DUKET ME VEND QE ATO SIMBOLE ATE FLAMUR QE SHQIPTARET E KOSOVES E RUAJTEN NE SHEKUJ E FSHEHEN NEN SENDUK QE MOS UA GJENTE SHKAU,E VALEVITEN NE 1912, PESUAN BURG GJATE GJITHE KETIJ SHEKULLI QE KALOI E TASHI DEL NJE ROB I QUAJTUR RUGOVE E DO ME U NDRYSHUAR GJAKUN KUQEZI SHQIPTAREVE NE NJE NGJYRE CIFUTE.

kameleoni

Primus registratum

O Dardanus nuk dua te jem i pasjellshem por po te them qe une i urrej njerezit qe me mohojne gjakun e derdhur per nji ket toke.Pra mos u mat me mua se do humbesh.

Dardanus

Primus registratum

MUAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHA

O Zot O Zot i madh
Ti tash u bere patriot shqiptare a ???
Deri tash ke antishqiptar e kur u bere patriot shqiptar, interesant, shume shpejt po ndryshojn njerzit, shih Caesari e paska ndrruar kombin. ahhaahhahaahahahahhaa

Jaaa po dorzohem ti qenke i pamposhtur dhe shume i zgjuar.

--------------