Kush gatuan ushqimin me te mire

ShkodraneChick

Primus registratum
Re: Kush gatuan ushqimin me te mire

Fillimisht postuar nga Rozafat:
[qb] Mos me leni te vdes pa hager zupa dhe akullore te Beqes(Shkoder) :lol: [/qb]
Ke te drejt Rozafat,
M`kujtohet kur isha femi marosha me hanger akullore e zupa ne parruc.
So yummy!!!

Legjionixx

Forumium maestatis

gatimet me te mira
shqipetare i bejne

Tetovaret dhe Gostivarasit /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

ne ish- Jug dominonin

edhe tash dominojne
bregdetin Kroat e Sloven. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Thug_Babe

Primus registratum

Edhe pse jam shkodrane duhet ta pranoj qe jugu gatuan shume mire.
Te specifikoj vendin?Korca,vlora.Keto te pakten i kam provuar.

MLK

Primus registratum

Objektiviteti eshte pjelle e inteligjences /pf/images/graemlins/laugh.gif
Thug-Babie /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

true confidental

Forumium maestatis

Ushqimin me te mire e gatuan mami im /pf/images/graemlins/wub.gif
mami im eshte nga jugu /pf/images/graemlins/laugh.gif
tani qe ka ik ne Shqiperi po ia ndiej shume mungesen /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

MLK

Primus registratum

Prit se po vje nena dhia aty te ty /pf/images/graemlins/laugh.gif me u mor me gatimin /pf/images/graemlins/laugh.gif Deren e ke me brime poshte ti me te kallzu kokem nese jom mami apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Sipas perralles duhet me tregu kemben, pastaj koken /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe nese sje mami, dihet, ushqimi esht eksperience universale ..e provojne te gjithe .. ceshtja esht nese e gatuan me vere apo jo ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ah shijet, kombinimet e tyre jane art me vete e jo te gjitha behen me vere apo me uthull /pf/images/graemlins/laugh.gif po qe ta provosh, hape pak /pf/images/graemlins/laugh.gif deren /pf/images/graemlins/laugh.gif qe ty hyj brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif une /pf/images/graemlins/tipsy.gif

besartaspahiu

Primus registratum

sa per te gatuar mendoj se nuk esht preoblemi tek lokalitei por tek vet individi nese nje njeri eshte talent dhe ka prirje per gatim atehere kjo e karakterizon vet individin e jo nje lokalitet te ter se ne mes te tyre ka njerez qe uk ja vrejnn fare dhe ka njerez qe nuk mund te garosh me ta

gabimi yn me i madh esht interesimi per gabimet ete tjerve

MLK

Primus registratum

Lokaliteti ka te bej qe çke me te, se kuzhina eshte tradite /pf/images/graemlins/wink.gif Kuzhinen nuk e perbejne dy tre individe ne nje lokalitet, po tradita qe eshte trasheguar.

pinkparadise

Forumium maestatis

mu me pelqejne Libanezet ...
guzhina e tyre ngjan pak me shqiptaren...
dhe muncisht kur te shkosh te hash Libanezce, te mos kesh ngrene per nja nje jave /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Guzhina turke, dhe ata gatuajne mire /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mu me pelqejne Libanezet ...
guzhina e tyre ngjan pak me shqiptaren...
dhe muncisht kur te shkosh te hash Libanezce, te mos kesh ngrene per nja nje jave /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ku ka kuzhine libaneze mij /pf/images/graemlins/laugh.gif i prishi te gjitha Israeli /pf/images/graemlins/laugh.gif
tani jo i jave, po duhet me prit 6 muj sa ti bojn kuzhinat ka e para /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keshtu qe ne pritje ik i futi i dopjo qofte pinko /pf/images/graemlins/laugh.gif

GJYSHI

Gjyshi

Si perfundim plaka ime gatuam me mire se gjithe bota per mua

ismaili

Primus registratum

Tironcat jan fantastik fare. Turshi, Fergese speca, Shumicen e menus e kan autentike

GJYSHI

Gjyshi

Kam honger i tave balte te Osmont ne Maminas qe me lon gishtat mrena o nene o nene

xinxer

Primus registratum

Kam jetuar per shume vjet ne Itali dhe mendoj qe aty gatuhet ushqimi me i mire ne absolut!Dje isha ne Vlore dhe rastesisht zbulova nje restorant"San Giorgio"(apo quhet pubblicita' occulta?:)edhe gatuanin tiramisu'-ne me te mire qe kam ngrene qekurse jam kthyer ne Shqiperi