Kush eshte per ju lojtari me i mire i Kombetares Shqipetare?

no_way_TuTo

Primus registratum
Kush eshte per ju lojtari me i mire i Kombetares Shqipetare?

Per mua aktualisht lojtari me i mire i kombetares tone eshte Ervin Skela. Dhe mbas tij Aliaj. /pf/images/graemlins/wink.gif

Po ju cin zgjidhni?

Guest
Re: Kush eshte per ju lojtari me i mire i Kombetares Shqipetare?

Jam dakort me mendimin tend Skela eshte me i miri por edhe Lorik Cana eshte nje lojtar teper i forte

Florus

Forumium maestatis

Dakort per Skelen :thumbsup: eshte mesfushor dhe po shenon me shume se shoket e tij sulmues te kombetares!!!

Per Canaj kam degjuar qe eshte te PSG dhe po e kerkon Bajerni :eek: ka te ardhme premtuese!!!

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Dakort per Skelen :thumbsup: eshte mesfushor dhe po shenon me shume se shoket e tij sulmues te kombetares!!!

Per Canaj kam degjuar qe eshte te PSG dhe po e kerkon Bajerni :eek: ka te ardhme premtuese!!! [/qb]
Aha, Cana eshte lojtar premtues, kam degjuar qe shpesh here e fusin tek 11 e javes ne kampionatin Francez. Pastaj po te shkoj Cana te Bayern kjo do te ishte fantastike, futbollisti me i famshem shqipetar i te gjitha kohrave (ndoshta eshte Riza Lushta, ka luajtur tek Juventus ai /pf/images/graemlins/wink.gif , por ne vitet 1940, madje ka shenuar dhe 40 gola per Juven)

Tifozishqiptar

Primus registratum

Per mua eshte Skela futbollisti me i mir ne kombtare, eshte shume kreativ, ka idea te mrekullueshem, ka pasim te shkelqyeshem,ne cdo moment i rezikshem per protieret e kundershtarit. Pastaj radhitet Lorik Cana dhe Murati.

2006 jam ne gjermani qe ta perkrahi kombtaren kuq e zi

xhoni

Primus registratum

Kam qejf Alban Bushin.

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Padyshim Skela dhe Cana jane me te miret, por jane edhe dy te tjere qe nuk kane arritur po aq por qe meritojne me shume. Mbani mend, Devis Muka dhe Hamdi Salihi jane absolute ne Shqiperi.

blendiys

Primus registratum

Dhe pse portier,per mua eshte vetem Foto Strakosha.

StormAngel

Primus registratum

Per mua jane te gjithe te mire edhe pse do ta vecoj Igli Taren.

rozart

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Jam dakort me mendimin tend Skela eshte me i miri por edhe Lorik Cana eshte nje lojtar teper i forte [/qb]
keni te drejte por une s'do te harroja edhe DURON ,e perdor mire topin dhe triblon ,dhe ka gjuajtje te forta edhe nga distanca.

Guest

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Dhe pse portier,per mua eshte vetem Foto Strakosha. [/qb]
Blendi çfare flet vlla Strakoshes i mungon dhe nje shkop tani dhe nje pale zyze, duhet ti kishte lene vendin Beqait nga 2vjet.

ReA

Primus registratum

Per mu eshte Tare e pate golin e tije sote me? :thumbsup:

mimo

Primus registratum

klodian duro skela haxhi forca elbasani

Vllaznia

Primus registratum

per mu lojtaret me te mir te kombetaes
jan ERVIN MURATI,ERVIN BEQIRI,ARDIAN ALIAJ. :rockband:

ati

Primus registratum

duhet per te bere gol patjeter qe te marresh etiketen e me te mirit ?
per mua lojtaret me te mire jane ato qe jane stabil ne me te shumten e ndeshjeve dhe qe zbatojne me perpikmeri detyrat e tranjerit do vecoja Elvin Beqirin Lorik Canen.te tjeret dicka me shume apo me pak e shkelin ndonje fije .Ardian Aliaj eshte kohet e fundit golashenuesi i ekipit por me 4 Shtator me greket nje gol i pesuar per faj te tije me ato braktisje te shpeshta te detyrave te tija do te ishte kthim ne identitet

rosela

Primus registratum

tane i kena te mire /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: po kuptohet i preferumi asht elvin beqiri!!!

Christian

Primus registratum

Pa dyshim Ervin Skela eshte nder me te miret. Edhe Aliaj keto muajt e fundit ka treguar se eshte nje lojtar i rendesishem per kombetaren.
Lorik Cana eshte nje lojtar premtues, megjithese qe ne moshe te re po shkelqen...

zamir muqiqi

Primus registratum

jo se jam shkodran por emrat me rradhe
ELVIN BEQIRI
FOTO STRAKOSHA (trajneri ne fushe)
ERVIN SKELA