Kush eshte ne liste mbas Tahir Zemajt?

nike palkola

Primus registratum
Re: Kush eshte ne liste mbas Tahir Zemajt?

Drenica, Drenica gjithmonë ka qenë është dhe do jetë pishtari dhe ndera e Kombit!
Ta lëmë plisin, -i kam thënë le ta lënë plisin se nuk i shkon, e le ta vënë shajkaçen me yll të kuq! Me folë me të është si me mih n ujë!

*drenica

Primus registratum

Une kerkoj falje per ca ofendime. Isha i detyruar sepse Plisi (Llapi, Ujku i Mlait) ofendon dhe shkarkon sharje ne çdo forum. Ai flet me paragjykime. Shef enederr se jam nga Graqanica e une jam nga Drenica. Une i kam thene se jam nga Drenica dhe jam kunder nipave shqiptare te stalinit te tipiave: Thaçi, R. Selimi, A. Syla. G. Syla, Jakupi te cilet e kane marrre Drenicen perpara dhe e kane shnderruar ne nje kamp te madh ku fjala e lire vritet tre here ne dite.

Une i kam treguar pse tipat sikur Plisi e kane vra Komandant Tahir Zemen.

*Plisi*

Primus registratum

Shkruajtur më 29. Janar 2003 22:28
--------------------------------------------------------------------------------
Plis nuk kemi nevoje per gjeneralitet te anetareve!

[ 30. Janar 2003, 00:42: Mesazhi u ndryshua nga Paper MooN ]
===============================================

PAPEN MOON

Pasi veq e paske fshi shkrimin tim me pak biografi te ati serboçetnikut!IVIÇT (drenices)
te kishe preferue te lexosh pak ma teper per masakrat ne fshatrat Llukar dhe Siqeve te komunes se Prishtines,dhe do te gjejsh matrial ku ky antari i juaj i ri qe po e mbroni e shifni sa shqiptarin te pa fajshem e ka pre ne fyt,sa motrat tona shqiptare i ka dhunue bashk me kriminelin arkan,sa gra e pleq i ka djeg per se gjalli.
Une jam i sigurt se ky eshte e njof personalisht,
por qe mi shpetoi njiherit plumbit nuk do te thot qe do ti shpetoi pergjithmon.
Por pasi veq mu kish terhjek vrejtja se nuk ka nevoi per gjeneralitet te antarve serbe JA PAFSHI HAJRIN SERBVE NE KET FORUM.

UNE LARGOHEM DEMOSTRATIVISHT NGA KY FORUM DERI SA TE JET SI KA QEN ME PARE FORUM SHQIPTAR

JU DISAVE ME FAT VLLAZNIM BASHKIMI ME SERB SE PER KET PO PUNON EDHE I JUAJI RUGOVNA.

ANTARVE SHQIPTAR NE KET FORUM U DESHIROI PUN TE MBAR DHE TE GJITHA TE MIERAT NE JETE.

Te gjitha shkrimet qe i poston ketu IVIÇI ja shkruan bashkeshortja HAJRIE SPIKERICA e fshatit STRELLC te TAHIR ZEMES

*Plisi*

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Plisi*:
[qb] Shkruajtur më 29. Janar 2003 22:28
--------------------------------------------------------------------------------
Plis nuk kemi nevoje per gjeneralitet te anetareve!

[ 30. Janar 2003, 00:42: Mesazhi u ndryshua nga Paper MooN ]
===============================================

PAPER MOON

Pasi veq e paske fshi shkrimin tim me pak biografi te ati serboçetnikut! IVIÇIT ("drenices")
te kishe preferue te lexosh pak ma teper per masakrat ne fshatrat Llukar dhe Siqeve te komunes se Prishtines,dhe do te gjejsh matrial ku ky antari i juaj i ri qe po e mbroni e shifni sa shqiptarin te pa fajshem e ka pre ne fyt,sa motrat tona shqiptare i ka dhunue bashk me kriminelin arkan,sa gra e pleq i ka djeg per se gjalli.
Une jam i sigurt se ky eshte e njof personalisht,
por qe mi shpetoi njiherit plumbit nuk do te thot qe do ti shpetoi pergjithmon.
Por pasi veq mu kish terhjek vrejtja se nuk ka nevoi per gjeneralitet te antarve serbe JA PAFSHI HAJRIN SERBVE NE KET FORUM.

UNE LARGOHEM DEMOSTRATIVISHT NGA KY FORUM DERI SA TE JET SI KA QEN ME PARE FORUM SHQIPTAR

JU DISAVE ME FAT VLLAZNIM BASHKIMI ME SERBET SE PER KET PO PUNON EDHE I JUAJI RUGOVNA.

ANTARVE SHQIPTAR NE KET FORUM JU DESHIROI PUN TE MBAR DHE TE GJITHA TE MIERAT NE JETE.

Te gjitha shkrimet qe i poston ketu IVIÇI ja shkruan bashkeshortja HAJRIE SPIKERICA e fshatit STRELLC te TAHIR ZEMES [/qb]

mostro

Putraku

Vallai propozoj ene nji dolli tjater per ASLLIQ QYLAFIN /pf/images/graemlins/laugh.gif

Drenusha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dardania:
[qb] Le te ngrejme dolline se po na SHPORRET Plisi! [/qb]

bengu

Primus registratum

O Gjekoooo, ketu ka edhe shume te tjere qe paraqiten me jo vetem dy, po shume me shume identitete....
Pe merr vesh me duket sa asht sahati...

gjergji001

Primus registratum

Fjalori i ngarkuar me insinuata dhe qërim hesapësh për hirë të klanëve politike - kështu mund të emërohen ngatrresat që janë duke e preokupuar një pjesë së postuesve në këtë topik të Albforumit. Një ton i tillë është i vjetruar për mendimin tim dhe nuk ndihmon përparimin e cështjes kosovare në vecanti e as shqiptare në përgjithësi. Pjesa dermuese e ngatrrestarëve nuk e njohin historinë kombëtare. Këtu është difekti.
Inatllëket meskine, mungesa e edukatës dhe kompetencave shkencore qojnë në fyerje të llojllojshme,si:"grekofil","serbofil","tradhtar","nip i stalinit","bashkëpunëtor i UDB-së","...i Klosit","....Nanosit","...Qosijan","...Demaqian" e sa e sa bishta të qenë e pa qenë.
Një kosovar merr yrysh i gjori e e fyen një korcar si "grek" dhe harron se Korca ishte një nga djepi i kulturës shqiptare dhe i shqiptarizmës, tjetri për inat tregon shenja simpatie me "serbet" dhe citon Nolin në depresionet e tij poetike që tregonte katandisjen politike të viteve '30-ta tek shqiptarët, tjetri shan UCK-në dhe shtyllat kryesore të vetmbrojtjes në Drenicë duke i përmendur me emër,tjetri ngul këmbë se Kosova është shpallur një herë e pavarur (hic.! pallavra)dhe nuk ka nevojë të mobilizohet etablishmenti politik i Kosovës për rishpallje, tjetri i jep të drejtë vetvetës si "Drenica-k" të nëpërkëmbë e nëpërkëmbë gjithcka me citate te nxjerrura nga revista "Bytha sot". O Zot i madh!
Ndaluni!Ishte cka ishte. Tregona se si të dalum nga kjo zezonë që na ka kaplue e boll me ngatrresa e ofiqe ndaj njëri-tjetrit.Të dalesh para botës e të pohosh hapur se jam i diskriminuar, siq pohonte njëri nga postuasit, bile edhe tregonte me emer edhe persona tjerë të rrethit familjar, për mendimin tim është budallallëk i madh. Shqiptarët e Kosovës ishin të diskriminuar në shumicë në kohën para 1999. E tash e ka diskriminuar ky apo ai grup politik! Pallavra!

*Plisi*

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dardania:
[qb] Le te ngrejme dolline se po na SHPORRET Plisi! [/qb]
---------------------------------

Dardania
Siq duket ta zana ne fyt se u ktheva!

gjergji001

Primus registratum

Guri!

Pse personaslisht more burrë?!! Unë nuk të apostrofova ty edhe pse shkrimi nismëtar i juaji ishte plot të paverteta. Pjesa dërmuese e shqiptarëve të Kosovës janë kundër krimit dhe vrasjeve politike. Tipat si ti, edhe vrasjet tragjike si ajo e Ukë Bytyqit i shtrëmbëroni dhe u jepni ngjyrime politike.Tërë Theranda e din se ajo vrasje nuk kishte të bënte me politikë por thjesht një zënkë vulgare alla shqiptarqe.
Ndërsa sa i përketë gazetës që u zu në gojë nga unë me lartë dhe që të ka revoltue aq shumë ,është një ndër gazetat e para që mirret me dezintegrimin e faktorit politik shqiptarë.
Guri!
Kultura që shprehë ti në shkrimet tuaja në Forum është nën nivelin e filloristave në Kosovë. Kjo tregon se ke edukatë gazetash, si ajo që e përmenda më lartë dhe që je revoltuar. Ti e don Rugovën e nuk ke lexuar asgjë nga ai. Ti e urrenë Qosjen e nuk ke haber për opusin e tij publicistik e as letrar e le ma politik.
Soji e sorollopi yt na bënë horë para një publiku gjithëshqiptarë në forum. Pastaj nuk kanë faj të tjerët që thonë "kosovarët janë injorantë". Gjuha e injorancës është arroganca dhe fyerjet personale. Argumentët që përdorë injoranti janë: fyerjet përsonale, meskine,krahinore,dialektore,klanore. Njerzit si ti nuk i bëjnë nderë kombit të vet. Ata nuk dinë c'është kombëtarja.Kombi i tyre është partia dhe kryepartiaku. Në vend që ta ketë si idhull atdheun të tillet krijojnë idhuj të dyshimtë natë e ditë . Pra, krijojnë dhe shembin idhuj. Të tillët nuk kanë haber se c'është as pluralizmi, as atdhedashuria, as ligji.Për një plesht djegin jorganin.
Guri!
Nuk mjafton ta quash vetën intelektual pasi që ke lexuar veq një libër në jetën tënde. Kultura e të shprehurit dhe dialogut nuk mësohet duke lexuar romanin për fëmijë "Lugjet e verdha" e as përmbledhjen poetike "Posta e porositur".
Mos fyj!Se tregon mjerimin tënd para një publiku të nderuar në Forum.

nike palkola

Primus registratum

Gjergji001, Nuk është e vërtetë se Ukë Bytyqi është vrarë për zënkë banale. Poashtu a është rastësi se ata që janë vrarë të gjithë janë përkrahës të institucioneve dhe të presidentit Rugova? Jam kundër fyerjeve, shpifjeve dhe kundër çdo gjëje që i frynë përçarjes. Majtistët ekstrem kanë qenë, janë dhe si duket edhe do jenë kundër presidentit Rugova,- janë kundër shumicës shqiptare në Dardani. Ata çojn ujë në mullirin serb.

marian100

Primus registratum
hello
Nice to view your profile and am interesting to know you more,my email is(marian1mabou@yahoo.com)
Thanks
Marian may God bless you
..................................................................................

★*Besitos*★*B_______**Besitos*★*Besi★
____★*Besitos*★*Besito___**Besitos*★*Besitos*★
___★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos*________**Bes★
__★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos*__________**Bes★
_★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos*★*B_______**Bes★
_★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos*★*Besit______**B★
★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos**__**Be★
★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos*★*Bes★
_★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos*★*B★
__★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos***★
____★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos*★*Besito★
______★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos*★*Be★
_________★*Besitos*★*Besitos*★*Besitos★
____________★*Besitos*★*Besitos*★*B★
_______________★*Besitos*★*Besitos★
_________________★*Besitos*★*★
____________________★*Besito★
_____________________★***★
_______________________★*★

marian100

Primus registratum
hello
E bukur për të parë profilin tuaj dhe jam interesante të dini ju më shumë, e-mail im është (marian1mabou@yahoo.com)
Thanks
Marian mund të Zoti ju bekoftë

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Nice to view your profile and am interesting to know you more,my email is(marian1mabou@yahoo.com)
Thanks
Marian may God bless you
..................................................................................

marian100

Primus registratum
hello
E bukur për të parë profilin tuaj dhe jam interesante të dini ju më shumë, e-mail im është (marian1mabou@yahoo.com)
Thanks

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Thanks
Marian may God bless you

marian100

Primus registratum
hello
Thanks

Thanks
Marian may God bless you

marian100

Primus registratum
hello
Thanks

Thanks
Marian may God bless you