kush eshte kampionati me i bukur ne bote?

tao_tao

Primus registratum
kush eshte kampionati me i bukur ne bote?

Tani une e hapa kete teme se ketu ne Shqiperi eshte bere nje lemsh dhe nuk merret vesh.TVA qe transmeton serine A thote ai eshte me i bukuri.Topi qe e ka zakon te beje reklama kot me kot na i mburr spanjollin apo anglezin.Tani ka nxjerre dhe digitlbin dhe mburr edhe gjermanin me francezin pale.Ne Shqiperikampionati qe ndiqet me shume eshte Italiani.Po ju si mendoni?

Tironsi_NY

Primus registratum
Re: kush eshte kampionati me i bukur ne bote?

italiani s'diskutohet, gjith talentet aty kan kaluar, kur shkojne 35 ikin te kampionatet e tjera.

Guest

Ndodhem ne France ,jam tifoz Gjerman, simpatizoj anglezet, por per momentin Kampionati Italian eshte me i Forti, dhe ndiqet nga shume e shume vende te tjera neper bote. <mendimi im>

Kampionati Italian eshte kampionati me i forte ne bote,por jo me i bukuri megjithse keto kohet e fundit ka filluar te ndryshoje!
Per mendimin time me i bukuri eshte ai anglez!

RAUL

Primus registratum

kampjonati italian ka ra shume keto vitet e fundit. tani padyshim qe eshte kampjonati anglez me terheqes.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Mos ja futni dhe ju kot se koti Anglezi anglezi, megjithate nuk eshte faji juaj se tema nuk duhej te ishte kush eshte me i bukuri por kush ndiqet me shume.
Se po qe puna per me i bukur ne Bote eshte Kampionati i Argjentines.

Por ta ta marrim nga te gjitha stasistikat del ai i Italise.

StormAngel

Primus registratum

Kampionati italian eshte me i miri. /pf/images/graemlins/smile.gif

tao_tao

Primus registratum

Tani ju o pleq dhe plaka keni dhene mendimin tuaj.po se cishte nje mendim per kampionatin argjentinas.Ku e ka bukurine ai mor aman.jo po me mire shqiptari eshte em i bukur.Une them italiani dhe se luan topi.