Kush eshte djali ma i mir i albforumit?

S

Scorpion

Guest
Re: Votoni Xha Temen!

Shife kur ti sulet ene Arco pas ketyre deklaratave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cleopatra

Forumium praecox

Meqe jam anetare e re e snjoh askend ketu(pervec Harapit) po ju pershendes te gjithe cunave qe jeni ne kete forum.
Personalisht voten deri tani e jap vetem per HARAPIN dhe nje djale TJETER I CILI ESHTE TREGUAR GJENTIL E ME KA PERSHENDETUR e uruar mirseardhjen ne kete forum. /pf/images/graemlins/wink.gif

Sa i perket Autoritarit.
Shpreh keqardhjen ndaj jush.Nje djale sic jeni shpreh ju (nese jeni ashtu ne realitet).Te kerkoj vote ne forum?
Mos na korit Shkodren pash te madhin Zot.
Me sa di une si Shkodrane qe jam, skemi nevoje per vota nga tjeret.Gjeja e mire e ka ne te themi ne nga anet tona.Pra pak modest me ken sdo kishte qen keq.

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
o kondre, voten time ta kam dhon plako ...e vetmja gjo qe m'ka ngel pa t'dhon jane patallonat dhe bluzja qe harrove ke dhoma hotelit.

[/ QUOTE ]

Po normal. Kujto robi se ka kap i alamet femne t'gjat e t'pashme, fillo zhvishet, fillo fut durët ... ne masnej mas nji ulërime mekëse ja math vrapit tu harru që o veç m'brek e kanatiere.

Po deshe a ma posto portofolin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

elviskelmendi

Primus registratum

o kondre, voten time ta kam dhon plako ...e vetmja gjo qe m'ka ngel pa t'dhon jane patallonat dhe bluzja qe harrove ke dhoma hotelit. [/cit
Po normal.
Kujto robi se ka kap i alamet femne t'gjat e t'pashme, fillo zhvishet, fillo fut durët ... ne masnej mas nji ulërime mekëse ja math vrapit tu harru që o veç m'brek e kanatiere.

Po deshe a ma posto portofolin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

[/ QUOTE ]

Kondra mu dhe ty sic duket na kan hale ne sy individe
apo grupe te caktuara.
Individe me instikt te zhvillum
don-kishotijan /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
me akuzojne me pasion per agjitacion dhe propogande
ne dem te interesave te shkodres. E di qe ai individ
nuk ka kapacitet intellektuall me e ba ket gja vete
por e ka fut dikush nga opozita me na
nxjerr namin e zi ..e kan rrejt me nje
hamburger ne mc donalds apo nje nate ne motel /pf/images/graemlins/lol.gif

Kurse Ty, Nikoll Lesit ju fusin femrat
me ju komprometu se ta kan matur
dhe ta dine sensitivitetin tend.

ameba

Forumium maestatis

Meqe jam anetare e re e snjoh askend ketu(pervec Harapit) po ju pershendes te gjithe cunave qe jeni ne kete forum.
Personalisht voten deri tani e jap vetem per HARAPIN dhe nje djale TJETER I CILI ESHTE TREGUAR GJENTIL E ME KA PERSHENDETUR e uruar mirseardhjen ne kete forum. /pf/images/graemlins/wink.gif

Sa i perket Autoritarit.
Shpreh keqardhjen ndaj jush.Nje djale sic jeni shpreh ju (nese jeni ashtu ne realitet).Te kerkoj vote ne forum?
Mos na korit Shkodren pash te madhin Zot.
Me sa di une si Shkodrane qe jam, skemi nevoje per vota nga tjeret.Gjeja e mire e ka ne te themi ne nga anet tona.Pra pak modest me ken sdo kishte qen keq.

[/ QUOTE ]

Per sa di une anej ka Shkoderlocja mallkimi ma i madh qe munden me te ba asht "T'hyfte vedi n'qejf!"

Cleopatra

Forumium praecox

Per sa di une anej ka Shkoderlocja mallkimi ma i madh qe munden me te ba asht "T'hyfte vedi n'qejf!"

[/ QUOTE ]

Fjalet e tjera pervec ketyre qe keni thene ju Kone, jane te kota. /pf/images/graemlins/smile.gif

kelmendielvis

Primus registratum
Re: Votoni Kondrapedalin !

Kesaj radhe vota ime vete per Altinin /pf/images/graemlins/kiss.gif

P.S Ti vdiq nga inati tani /pf/images/graemlins/laugh.gif!

elviskelmendi

Primus registratum

[/ QUOTE ]

ekhl mi jaa zhenet elenata ekhsan musafir /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/cry.gif?
Berbivana hugajet xhana kuhkarlheht!

Guest

Sa here lejohet me votu per Kondren. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Pastaj doja vetem me pyt: Kur paska lind ai kundershtar i Kondres ne ket´ forum...qe se paskam marre vesh akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Hallall goce /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Votoni Kundrapedalin !

Amon mi amon, Kondra ne zemrat tuaja...

Vota ime per Lubon, pa diskutim njishi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Votoni per djalin me te mire te Forumit

Jo mer jo flm, po nuk marr pjese ne votime une. Ja ku i ke rivalet e denje, Lubon dhe Kondren.

Votoni popull pa shume llafe.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Lubardhi??? Autoritar??? pffffffffffff.

Ktu ka shume me shume djem me te mire qe sjane permendur fare /pf/images/graemlins/tonguee.gif ndaj abstenoj ,edhe pse KONDRA do ishte vota ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

O goce c'ne kjo "pffff" per mu? Mendoja se e kishe pak me te madhe, konsideraten... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nejse, rezultatet flasin vete ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Lips ata djemte e mire qe s'jane permendur perfaqesohen nga Luboja, jane ne koalicion dmth. /pf/images/graemlins/laugh.gif Nqs do qe te shtojme te tjere pjesmarres, hudhi emrat. Dhe pa shume komente, mos influenconi ne votat e te tjereve /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Me te than te drejten Kondra e meriton me fitu!

[/ QUOTE ]

Na, kshtu flasin djemt e mire! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Qerratai

Primus registratum

Po pse djale eshte Kondra e ? Kondra eshte burre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nobis

Primus registratum
Re: Kush eshte djali ma i mir i albforumit?

akoma dyshoni qe jam une ? /pf/images/graemlins/laugh.gif