KUSH ESHTE BURRI I DHELPRES..?

olti_9-kobra

Primus registratum
KUSH ESHTE BURRI I DHELPRES..?

KUR BASHKOHET BURRI I DHELPRES ME DHELPREN DEL KUNADHJA,KUNADHJA ESHTE DASHNORJA E UJKUT,UJKU KA GRU ULKONJEN CAKALLI KA GRU CAKALLESHEN,UJKU BJE BAXHANAK ME ARIUN DHE KUSHURI ME DERRIN,KUSH ESHTE BURRI I DHELPRES SE U CMENA KAM DHJETE VJET QE SE GJEJ DOT.. :confused:
help.gif
:thumbsup:

Danae

Primus registratum
Re: KUSH ESHTE BURRI I DHELPRES..?

njehere dhelperushja i tha dhelperushit se e dashuronte,keshtu fillonte dikur perralleza ime...
dhelperushi kish vizatuar dhelperushen me dhelperushin ne nje flete...keshtu mbaroi perralleza jone.

Kordelja

Valoris scriptorum

Tema nuk ka lidhje meforumin, transferohet tek Diskutime pa kategori.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] njehere dhelperushja i tha dhelperushit se e dashuronte,keshtu fillonte dikur perralleza ime...
dhelperushi kish vizatuar dhelperushen me dhelperushin ne nje flete...keshtu mbaroi perralleza jone... [/qb]
...e dhelpurushit ton.

Ho pra kush o burri o dhelpres????

Seriozi

Primus registratum

Burri dhelpres eshte dhelpraku qe ka nji femije ilegal(nusen e lales) me hienen qe tani eshte dashnorja e qenit.

Macja eshte komshije ...mos i ngataro gjonat dhe me keq.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une them se eshte lepurushi burri i dhelpres.... :idea:

Florus

Forumium maestatis

kush eshte burri i dhelpres?!
UNE, nuk e dinit juve?! :smash:

Sallaku

Primus registratum

Peshkatari
Jane martu kur ishin duke gjuajtur per ngjala me gjize /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

ej jo ore se e kom me verte, po e pati mbiemrin dinake ijer ajo osht gruja ime /pf/images/graemlins/laugh.gif po deshet ju tregoj edhe si u njoftem... :wub:

Guest

burri i dhelpres eshte "burre " as kete se kapni dot :tipsy:

cukolja

Primus registratum

jo me te vertete se kapka njeri kete po ti e kap dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

cukolja

Primus registratum

hajde o burra tregoni kush nga ju eshte burri i dhelpres
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif