Kush e vrau Ahmet Krasniqin??

nardi71

Primus registratum
Re: Kush e vrau Ahmet Krasniqin??

Po ne rast se e mendon vrases ate qe ideon, shpreh, organizon dhe si perfundim mbulon gjurmet e krimit, atehere e ka vra Fatos Kosi,http://www.axisglobe.com/article.asp?article=665 Por ne rast se consideron vrases executuesin atehre ngelet ...... i will tell you another day
Informacion i percuar me goje dhe shkrim nga nje person i executuar ne 2000 mbas rikthimit ne Peje. Active n periudhen e vrasjes se Krasniqit me ne ket circel

cufi_bardhit

Primus registratum

Ahmet Krasniqi po pati qen nga ata qe kan prek pushken me dore e kan vra serbet, po pati qen nga ata vetem te penes mund ta ken vra kosovaret.

Patika

Primus registratum

Le qe mesova se kush kend po e vret por e mesova edhe historin e popullit Shqiptare ketu ne Albforum sidoemos nga Cufi-Bardhit, mire e ke ore Cof, Turqit ishin ne Shqiperi e Kosove mu shkaku i "DASHURISE" e "JO" si okupues, A.Krasniqi me siguri beri vetevrasje kur e lexoj nje histori te tille.

OROSHI

Primus registratum

qarte,shkurt,drejt.

Arabofile si puna e Cufit fshihen mbas dashurise per turqit sumaxhi pikerisht per te kamuflu idete/dashurine per arabet.
Duke e ditur qe turqit jane me te pranueshem per boten e zhvilluar perendimore,"cufaxhinjte" shprehin nje dashuri patetike(ne brendesi fallce) per populln shpetimtar turk,per popullin vella turk.
Zaten per cufaxhinjte populli turk eshte vella e kaluar vellait,po te kemi parasysh qendrimin per 500 vjet te ushtareve turq te cilet ishin te etur per sex(anal/horizontal e oral).

Mbes me shprese qe cufaxhinjte me ane te "vellazerimit" me popullin turk,nuk presupozojne qe gjyshet tona kane ba sex orgji me ushtare e generale turq,si rrjedhoje daljen ne drite te bastardeve terbeshe turkoshake anadollake halldupe shqiptaro-turq,kjo do ishte katastrofe kombetare.

Turqia,per hir te se vertetes,mund te na sherbeje ne momente te ndryshme.
Jemi ne te zote ta shfrytezojme ne turqine per interesa tonat?Nuk besoj.
Atehere larg....sa me larg ndikimit anadollak/halldup/mesjetar/ turk.
Bijt e shqipeve nuk mund te rreshtohen ne nje vije me aziatiket e vegjel,qofshin kto turq apo greke.

regele

Forumium maestatis

Ju lutem, shmangni konfliktet me antaret e tjere te forumit!

Nordkap

Primus registratum

Shume tragjike qe disa nga ne Shqiptaret ende vrajme njeri tjetrin per karige, cope buke apo Euro.

Runner

Primus registratum

Me siguri per A.Krasniqin eshte vdekja me nder me e mire
se sa te jetosh pa nder sikurse vrasesit e tij.

Runner

Primus registratum

Ndoshta ti "notorius_on" gezohesh se turqit me ushtrin tokesore donin te hyjne ne Kosove ne kohen e Molloshit por per per mua dhe Dardanet e vertete kjo do te ishte nje okupim edhe me i flliqt se sa ai Serb,i lumi A.Krasniqi i cili nuk ka mundesi ti lexoj shkrimet e tua.
A.Krasniqin e vrane Cufat_e-Tiranes.

i_own_u

Primus registratum

Runner... shiko sepse un siç e ke lexuar dhe ti sjam Mysliman por dhe as qe i kam problem Myslimanet Shqiptar

ai presioni i Turkut per te nderhyr me ushtrin Toksore ne Kosov ishte shum pozitive, domethen ishte e fundit qe mund te ndodhte nese Serbet spranonin te gjitha pikat ne marveshjen e Kumanoves

ore sju kuptoj me sinqeritet... çfar kerkoni nga jeta ju...?

Runner

Primus registratum

Nuk te KUPTOJ fare ore notoripis qe siq thua ti
..."Turqia te nderhyn me ushtrin tokesore ne Kosove ishte shume pozitive"...
Po qka keni mesuar ju ne shkolle per historine e Gjergj Kastriotit e deri ne fillimin e shekullit te kaluar !???
Kure nuk e njihni historine tuaj ku mundeni ta dini se kush e vrau A.Krasniqin !???
Okupim per okupim me mire me qene i okupuar nga Evropianet se sa nga dreqi i Stambollit Afrikan.

regele

Forumium maestatis

Prape ketu ti runner???????????????

Qenke i palodhur dhe vdiske per pak AF /pf/images/graemlins/smile.gif

i_own_u

Primus registratum

shi shi shi kush na qenka Runer... Leshatani & Vrapusi /pf/images/graemlins/smile.gif

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nuk te KUPTOJ fare ore notoripis qe siq thua ti
..."Turqia te nderhyn me ushtrin tokesore ne Kosove ishte shume pozitive"

[/ QUOTE ]

po pozitive mer klysh qeni pozitive... sepse e boni thjesht per presion po jo per te pushtuar Kosoven

e boni ate deklarat thjesht per presion qe te nxiste pjesetaret e tjer te Natos qe ta mernin seriozisht mundsin per nje invazion dhe luft toksore kunder Jugosllavis e jo vetem te Kosoves

p.s. sna e the ti se çte ka bo UCK-ja ty...? apo thuj ate qe i boni te gjith arixhijve te tjer ate i boni dhe atyre kromsave te fisit tat

cufi_bardhit

Primus registratum

Un dhash mendimin tim. Ju thoni qe cufat na kan cvirgjeru gjyshet etj etj. (me thon te drejten i kam pas nja ca mirditore por smerem me me ato se jan gjith qime nga posht me thon te drejten.
Sa per Krasniqin me sa kam pyet me rezulton qe: Ahmeti Krasniqi ka qene minister i mbrojtjes i caktuar nga qeveria e Bukoshit (LDK) dhe thuhet se eshte vrare nga oponente te UCK-se sepse ka pasur ferkime me LDK

OROSHI

Primus registratum

Po normalisht qe do kesh pas mirditore ti,se cecen do jesh,te tjerat nuk ta kan var mer qafir!
Nejse!

cufi_bardhit

Primus registratum

Muauhahuhuahua Muahuahuahuahuahuhuahuauhuhauha Muhahuahuahuahuahuuhauhauhahuahuahuahuhau MUAUHHUAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHUHAHUAUHAUHAUHAUHAUHAUHAHUAHUAHUHUAH.
(KOCI tek zonja nga qyteti)
Nejse

selajdin

Primus registratum
[/ QUOTE ]
I vetmi ustarak me gr. gjen. ne ish armaten jugoslave ne vitet e 80/ta ne akademin ushtarake ne Zagreb PROF. DOK. GJEN. Ramiz ABDYLI qe me ka pranuar ne zyren e ti si ushtar e qe ju kam prezentuar ne gjuhen SHQIPE .Rasti ishte qe te takohem me te ne ate kohe une S.MALIQI nga Presheva ne sherbim usht. ku kisha nji detyr me pergjegjsi ku dit pas ditesh sekretaresha e katedres ku punoja une me thirri ne tel. ku une menjeher shkova dhe me tha "pe citoj ne shqip", "merre ket diplome te vendasit tende dhe shko nenshkruaje te vendasi jot d.m.th te i rresp. prof. dr. gjen. major RAMIZ ABDYLI.

A

ardian xhaferi

Guest

Orosh, Krasniqi nuk është eliminuar për pushtet! Për më tepër që nuk është vrarë nga shqiptarë, më fal, jo vetëm nga shqiptarë. Zhdukja e Ahmet Krasniqit është vepër e CIA në bashkëpunim me SHISH dhe kjo për të penguar bashkëpunimin me islamistët dhe për të vonuar sa më gjatë luftën në Kosovë (faktikisht u shty lufta deri në 1999).
Rugova në këtë rast nuk ka patur gisht megjithëse mund të ketë patur interes.

Mos harrojmë që pas 1997 ligjin në SHISH e bënte CIA deri edhe për të vendosur se ç'pozicion do kishte zyra e drejtorit të prapavijës. Pra përfshirja e SHISH në vrasjen e Ahmetit nuk është e rastësishme apo një ndihmë e dhënë Sllobos, ajo është një lojë e llogaritur mirë dhe me qëllime tepër të qarta!

Tu peux me croire sur celà, Orosh!