kush e ka lene cigaren?

just_me

Primus registratum
kush e ka lene cigaren?

tema eshte per shqiptaret e italise se me ligjin qe doli nga 10 janari nuk pihet me cigare neper bare restorante e diskoteka(na e kane fut)...po sidoqofte une per vete nuk kam ndermend...a ka ndonje qe e mori mundimin e nqs po me rezultate apo jo?.... :confused:

epiphany

Primus registratum
Re: kush e ka lene cigaren?

une e kam "lene" 100 here deri tani por...
kete rradhe as qe e mora mundimin...jo per gje po kam gjetur nje vend ku pihet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Tani Pytja eshte sa here e kemi lene apo kush e ka lene per tere kohes dhe eshte bere pishmon. ?????????

epiphany

Primus registratum

pyetja eshte: kush mori mundimin te linte cig me ligjin e ri?
pastaj kush eshte ai qe behet pishman qe e ka lene?po qe ashtu e fillon prape kush e pengon?

Florus

Forumium maestatis

un e lash sapo doli ligji i ri :angel:
e kisha fillu vetem para 2 muajsh ama dhe po me pelqente :mad: :shrug:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] pyetja eshte: kush mori mundimin te linte cig me ligjin e ri?
pastaj kush eshte ai qe behet pishman qe e ka lene?po qe ashtu e fillon prape kush e pengon? [/qb]
Ca ligjesh mer . Ku ka Ligje ne Shqiperi ...

albavina

Primus registratum

une i them te tjereve mos pini mos pini po ka ca dite qe kam blere paketen e 2 :rolleyes: me 10cigare brenda dhe deri tani kam pire... :idea: 5 /pf/images/graemlins/laugh.gif

nuk pi me jo /pf/images/graemlins/wink.gif do ja fal ndonjerit ato qe kane ngelur

William Wallas

Forumium maestatis

Une e lashe para nje ore ... po tani e fillova prap.

PS : Sa per ligjin ... me mire te nxjerrin ndonje ligj qe ndalon shitjen e cigareve sesa i bine gjate e gjate edhe i rrisin cmimet perdite, po ashtu sja leverdis se dune edhe leket qe marrin nga multinacionalet edhe leket qe marrin vete duke marre parasysh qe cigaret jane monopoplio dello stato. Nn si puo avere la moglie ubriaca e la botte piena thojini ministrit Sirkia !

Ama... :confused: ,ku lehet cigarja per nje cope ligj.. :shrug: Gjen lloj-lloj menyrash dhe marifetesh qe ta pish prap me lezet.. /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] Tedo ... gjall mer ... ca do na gjeje ne ??? [/qb]
THashe mos t kishin mor peng nanji Afrikane ...

Cleopatra

Forumium praecox

Une e di qe njeri do e le neser...me shpres te zotit...
thumbsup.gif