Kush e ka kompjutrin më të fuqishëm ?

Don_Pepino

Primus registratum
Re: Kush e ka kompjutrin më të fuqishëm ?

te gjike keta computerat tuaj ishin kot fare mos emernji per keq.une kam nje laptop e kam blere 8000Euro.Ai ka
Procesor:4.8GhZ
Ram: 1Gb
Grapich Card:256
Mbase ju nuk besoni por une nuk e vrease fare

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
te gjike keta computerat tuaj ishin kot fare mos emernji per keq.une kam nje laptop e kam blere 8000Euro.Ai ka
Procesor:4.8GhZ
Ram: 1Gb
Grapich Card:256
Mbase ju nuk besoni por une nuk e vrease fare

[/ QUOTE ]

Ta paskan fut, me gjithe keto parametra qe ka mesa thua ti, mund ta gjeje dhe me lire.

a1

Primus registratum

He re kush e ka me te madh /pf/images/graemlins/smash.gif Kam ndonje shance une apo mos ta nxjerr fare /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

flori@n

Primus registratum

He re kush e ka me te madh /pf/images/graemlins/smash.gif Kam ndonje shance une apo mos ta nxjerr fare /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Rotfl /pf/images/graemlins/lol.gif mendova te njejten gje kur lexova temen. /pf/images/graemlins/cry.gif

ssssssss

Primus registratum

P4 1gb ram geforce FX5200 128mb graphic card 3ghz shpejtesia .xp professional.tashi kom mor i dell qe e mora 4000euro po akoma sja kom mor vesht gjojnat se si i ka.kur ti mor vesht aha kom me ja u fut tgjithve.:p:p:p.

zog

Primus registratum

3ghz shpejtesia

[/ QUOTE ] shpejtesia (rruga e bere ne njesine e kohes)lal matet vetem me SEKONDA ose (km/ore).

me ghz matet FUQIA (e proçesorit ne kete rast).

po kur ta marrosh shkollen ndoshta e merr vesh kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif

aka70

Primus registratum

tonce, Ram 1 gb + 512 ja shtove vete sikur nuk eshte e keshillueshme, jo per gje po funksioni dual channel kerkon qe te kete 2 banka ram identike si ne marke ashtu edhe ne sasine e saj! nejse te tjera jane interesante...

aka70

Primus registratum

3ghz shpejtesia

[/ QUOTE ] shpejtesia (rruga e bere ne njesine e kohes)lal matet vetem me SEKONDA ose (km/ore).

po kur ta marrosh shkollen ndoshta e merr vesh kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Nje sqarim edhe per ty!

Fuqia eshte e perkufizuar si puna e kryer ne nje sasi kohe:

GHz (numri i cikleve ne sekonde) Ka kete emer per nder te fizikantit Heinrich Rudolf Hertz dhe si koncept mund ti perafrohet me teper shpejtesise sesa fuqise!

Hajt shndet /pf/images/graemlins/wink.gif

zog

Primus registratum

3ghz shpejtesia

[/ QUOTE ]

Nje sqarim edhe per ty!

Fuqia eshte e perkufizuar si puna e kryer ne nje sasi kohe:

GHz (numri i cikleve ne sekonde) Ka kete emer per nder te fizikantit Heinrich Rudolf Hertz dhe si koncept mund ti perafrohet me teper shpejtesise sesa fuqise!

Hajt shndet /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

ke te drejte, une e kisha fjalen ne fizike, duke harruar qe informatika si shkence koti qe eshte i ka bo lomsh konceptet fizike.

acid

Forumium praecox

AMD Athlon xp 64bit 4000+
Ram 1 gb + 512 ja shtova vete
HDD Maxtor 250Gb 7200Rpm Serial Ata 2
Masterizator DVD Lite-On Double Layer
Motherboard AsRock 939 SATA 2
Skeda Video Ati x800 GTO
Skeda audio Soundblaster z2

[/ QUOTE ]

Tonce ky o pc im mer daj, pervec asaj skedes audio qe me sa duket nuk e kujto mire se eshte ne fakt Avrack in07 tjerat i ke marre ke une. Une se te le me e perdor nuk do me thon se u bo i joti re. ncncnc

Sidoqofte po e nxier une foton sa nuk e ke nxier ti /pf/images/graemlins/wink.gif
rr3tw0_th.jpg

acid

Forumium praecox

po ik mer maskara se ne pc tim u rrite mer qen. Ktu msove si dhihet hdd i tjetrit mer maskara se akoma ktu me dhemb ne gjoks kur mendoj qe ma sharrove hdd 120g. Mos ne kete ne tjetren jete do e lash dhe ate. pastaj ti ma solle pc sepse kur e bleme bashke ishte i rende plumb. dhe ti per te mbajt si njish se je si zdap /pf/images/graemlins/tonguee.gif

DriniS

Ecejak

Ai qe ka kete:

AMD Opteron 2 x 2.8GHz
Data Bus Speed 1 GHz
8GB PC3200 DDR 400MHz SDRAM (installed) and Cache Memory 2 MB
Networking Protocol Gigabit Ethernet
2 x 73.4 GB Hard Drive Ultra320 SCSI 15000 RPM (including Ultra320 controller) + Maxtor 160GB 7200 rpm + External 250GB Firewire&amp;USB2.0
Plextor PX-760SA 18X DVD±R DL
Video RAM (installed) 512 MB
External Resolution (maximum) 3840 x 2400
Video Card nVidia Quadro FX 4500
2 ports firewire + 5 USB2.0 and the usual stuff
Power supply: 530W