KUSH E FITON CHAMPIONS LEAGUE ?

FC BARCELONA

• Total voters
    5

hareid

Papirus rex
Bayerni edhe kete vit luan futboll te bukur. Ne Bundesligen gjermane nuk e ka pesuar deri me tani asnje humbje. Tani me vec se e ka fituar kampionatin gjermane. Besoj dhe shpresoj qe te jete skuadra e pare qe e fiton CL dy vite radhazi.....

Hope

dans ton coeur
Qose nuk ndeshen bashk Barcelona me Realin ..Mendi im esht qe e fiton Real Madrid .
Mundet te ket supriza mbase e fiton dhe Mancesteri nothing to lose :p

Amour

Valoris scriptorum
Reali ka per ta marre .... nese fitoj dua nga ata qe do humbin bastin nje kenge te bukur :)...

hareid

Papirus rex
Barcelona do te e kete shume veshtire me Atletico te Madridit.
Reali u tregua mire vetem ne pjesen e pare kunder Dortmundit. Ne pjesen e dyte Dortmundi kishte disa raste per te shenuar...Megjithate rezultati 3:0 eshte i larte dhe Reali kalon ne gjysem finale.
Manchester edhe pse ne fushe te vet, lozi futboll jo tipik per anglezet...Nuk kam pare asnje skuader angleze qe ne fushe te vet te mbrohej ne menyre te tille dhe te mundohet vetem me kundersulme te e fitoj ndeshjen. Me siguri se edhe ne München do te mundohen te lozin ne menyre te njejte...Mirepo mendoj se Bayerni kualifikohet per gjysem finale.
Interesante do te jete ndeshja Chelsea kunder Parisit....Rezultati 3:1 flet ne favor te Paristi, mirepo une mendoj se Chelsea mund te e fitoj kete ndeshje me rezultat 2:0.
Per mua favorit per te fituar CL kete vit jane Bayerni dhe Reali...

Amour

Valoris scriptorum
Psg ka disa kohe qe eshte rritur ne nivelin e tij te luajtjes mendoj se do dali me fitore ne kete ndeshje :)
Do e shikoj kete ndeshje e sigurt !!

Vive PSG :D

hareid

Papirus rex
Chelsea doli ashtu sic e parashikova para dy diteve ne shkrimin e me siperm.
Reali edhepse kaloi ne gjysemfinale, tregoi loje shume te dobet. Per mendimin tim pati edhe fat qe lojtari i Dortmundit Mikhitariyan nuk qelloi ne asnje nga tre rastet te 100%. Per mua Reali, mbas asaj qe e tregoi sonte ne Dortmund dhe pas asaj qe e tregoi ne pjesen e dyte ne Madrid, nuk eshte favoriti numer nje per te e fituar CHL.