Kush do t'a bëjë postimin nr, 1.000.000 ?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Kush do t'a bëjë postimin nr, 1.000.000 ?

boll bote llafe kot...vreni punen, hajt bojme postime me dhe pa kuptim, qe te kapim 2 milionshin...edhe ec e m'puthni mu se kam nevoje... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

A duhet me ti dhon t'gjitha përiher apo nga nji për postim?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

si te dush ti... shif e bej...tu ma manqué...

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh oui. Je me suis manqué à moi aussi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Sikur i ka hum interesi forumit e kur nuk je as ti sikur nuk më bëhet më të futem.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif (po ndryshoj taktikë)

^^MIA^^

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Lubardhi</div><div class="ubbcode-body">Halli eshte o Lipso se ty te duket vetja sikur te gjithe e kane me ty ndaj dhe shpesh te lindin keqkuptime dhe nuk i kupton gjerat indirekte. Nese dikush perdor faktin e te arriturit 1milion postime prej teje per te ironizuar se si shkojne punet ne kete forum s'do te thote fare se ka pas ndonje gje me ty. Ti je thjesht objekti i rastit. </div></div>

o Lubardh une e kuptova shume mire postimin tend me siper e s'them qe e kane te gjithe me mua jo.Por kur them qe me pelqejne menyrat direkte ,doja ti thoja atij tipit ( xhimit) qe ska pse perdori njerez te tjere per te arritur ate qe do ( ne kte rast per te treguar se si funksionon forumi).

Me gjithe keto muhabete ,po ja fal atij "kupen" e 1 miljonte.

^^MIA^^

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondrapedali</div><div class="ubbcode-body">Eh oui. Je me suis manqué à moi aussi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Sikur i ka hum interesi forumit e kur nuk je as ti sikur nuk më bëhet më të futem.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif (po ndryshoj taktikë) </div></div>

Kondre,ktu vje era tradhti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/angry1.gif

jimmy84

Primus registratum

E kam te veshtire te shkruaj ne keto momente se me dridhen jo vetem gishta po gjithe gjymtyret e trupit. Nuk ndodh c`do dite, te te falin kupa per mesazhet e njemilionta.
Tani e kuptoj cfare emocionesh ka ndjere Ismail Qemali kur ka ngritur flamurin ne Vlore.
Megjithate une do perpiqem ta justifikoj me vepra kete nder qe me behet nga ana e Lips.
Ju dua shume te gjitheve. Ju puth fort te gjithave (sidomos Dahlian).
Me falni se ndoshta s`jam shprehur ne lartesine e duhur, por e kam nga qe me eshte ngritur....niveli i adrenalines.

Ema

Goddes

Ej kush e boni 1.0000000000000000000 ?????
Kush ?Kush?