Kush do t'a bëjë postimin nr, 1.000.000 ?

Al-Punk

Still here
Re: Kush do t'a bëjë postimin nr, 1.000.000 ?

Po ky i yti ishte : #1000059

Ky postimi im eshte: #1000066

Kondrapedali

Kondrapedali

Deri tashti jon bo 973764 postime. M'falni, 973765 /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ejj ju lutem me shperbleni per postimin e 1.000.000 qe bera :))

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Gurax dhe Mandi duhet te te shperblejne...se di se si por duhet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif (kam nje ide Lips /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_dance.gif) ...si thone pak 1 milion shkrime ne nje forum...duhet festu...ndersa ne poplli i thjeshte...ne argatet e postimeve...e shumta mund te te pergezojme per 1.milionshin...edhe mund te te themi me kembe te mbare ne punen e re a me nje burre te mire ishallah per ty... pse jo edhe shnet e pare... (urimet sikur ke ditelindjen me nje fjale) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahahahhahaa...kshu perfitime morale sdua fare une lol

Hellena

Primus registratum

1 miljon postime duhet te paguhen me 1 miljon dallar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

jimmy84

Primus registratum

Per qiell e per dhe ktu ka tradhti burra...e femra.
Prandaj nuk kapet numri 1 milion tek numri i postimeve zyrtare.

^^MIA^^

Forumium maestatis

une e kapa per vete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

jimmy84

Primus registratum

Edhe per mua e ke kapur, po te kane shperblyer gje?

jimmy84

Primus registratum

Prandaj pra i fshijne mesazhet. Qe t`u vjedhin te tjereve djersen e....pjeseve te ndryshme te trupit (gishtave dmth, qe te moskeqkuptohemi).

^^MIA^^

Forumium maestatis

Qe te evitoje keqkuptimin,pse nuk e shkruan direkte gishta? Duhet medoemos te tregohemi interesant ne cdo teme?

jimmy84

Primus registratum

Pse nuk e thashe direkt?
Po eshte sikur te te them une ty psh "a e bojme bashke?". Ti..ndoshta...do ma fusje me shpulle.
Por po te te vij me nje buqete lule e te them "uaa sa e bukur qenke bere sot a me lejon te te mbaj kete canten qe ke bere pazar, si thua a hame darke sonte bashke?..etj etj" ti do reagoje ndryshe.
Ne fakt qellimi im do ishte i njejte me ate te menyres se pare, po rezultati do ishte ndryshe.
(Me fal qe te bera personazh "fabule" po e bera per ilustrim konkret meqe kerkove sqarime)

P.S. Mund te na sqarosh ju lutem se kush jane temat ku duhet bere si interesant? Qe ta kemi parasysh per heren tjeter.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Gishti/at s'eshte/s'jane aspak banal dhe keqkuptues per tu shkruar ndaj fabula jote ska lidhje fare me kte gje.

p.s.skam cte te sqaroj fare.Me vjen keq qe shoh shume tendenca "per tu bere interesant" neper shkrime lart e poshte.

jimmy84

Primus registratum

Po edhe kur te treguan per here te pare perrallen e Kesulkuqes me siguri ke thene "Po c`a lidhje ka? C`pune kam une me pyllin, ujkun, gjyshen e Kesulkuqes?". Por lidhje kishte megjithese ti nuk e shikoje.
Fabula ime kishte shume lidhje. Dhe kur te jesh ne moshe per ta kuptuar do me falenderosh me gjithe zemer. Pse? Sepse permban nje mesim te vyer te jetes:
Diferencen e ben detaji dhe jo thelbi, thelbi eshte po ai.

Me vjen keq qe te prisha....pikepamjen tende konformiste.

P.S. Ajo pyetje ishte nje pyetje retorike. "Sqarimet" dhe aq me pak "mossqarimet" ishin te panevojshme.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kur te rritem edhe pak mbase do e kap muhabetin e gjymtyreve te ktij tipit.
Me pelqejne tipat direkte jo nga keta tipat kesulkuqja ne pyll ,dashnorja ne shtrat.po me siguri edhe kete do ta mesoj kur te rritem edhe pak...apo jo jimmy /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif (eshte pa nenkuptim shkelja syrit se mos mendosh ndonje gje)

jimmy84

Primus registratum

Me fal,qenkam gabuar.
Dmth ti do zgjidhje variantin e pare "a e bojme bashke?" jo ate me lulet etj etj. Me thene te drejten nuk e ke keq. Te jesh i drejtperdrejte eshte me pak e lodhshme. I bie muhabetit ne koke dhe mbaron pune shpejt.
P.S. Tani e kuptova qe te pelqekan tipat direkte. S`ke c`i ben. S`na puqen karakteret.

antip

Primus registratum

Halli eshte o Lipso se ty te duket vetja sikur te gjithe e kane me ty ndaj dhe shpesh te lindin keqkuptime dhe nuk i kupton gjerat indirekte. Nese dikush perdor faktin e te arriturit 1milion postime prej teje per te ironizuar se si shkojne punet ne kete forum s'do te thote fare se ka pas ndonje gje me ty. Ti je thjesht objekti i rastit.