KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

AL PACINO

Forumium praecox
KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

<font color="orange">KUSH JANE 4 SQUADRAT GJYSEMFINALISTE TE MONDIALIT-2006
Per menimin tim 4 squadrat gjysemfinaliste jane

1-HOLLANDA(kampionia e botes 2006 hollanda /pf/images/graemlins/thumbsup.gif)
2-ITALIA
3-ARGENTINA
4-ENGLAND </font>

Boby

Primus registratum
Re: KUSH DO FITOJE BOTRORIN-2006

Ishalla Hollanda daku.

sa per gjysemfinalistet kte vit kam pershtypjen se skuadrat e vogla do hiqen qafe shpejt
Holland
Brazil...uiuiuiiii
Angli
dhe ndoshta Argjentine...megjithese dhe Meksika aty aty eshte

ardi21

Primus registratum

Vallaj ishalla po fitojne ata pepinot e mutit se u bo nja 24 vjet qe smorin trofe nderkombetar.. po ene po se moren ato le ta mori kush dete pervec brazilit plako

regele

Forumium maestatis

Une them o Italia o Gjermania do fitojne kampionatin! Holanda me te vertete luan shume mire, por nje zenke e vogel u duhet atyre dhe shperbehen kollaj...Megjithate Kupa do vije ne Europe kesaj rradhe!

Kondrapedali

Kondrapedali

Shyqyr që s'e llogarit njeri Shqipnin se do ja boj bum /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Vallaj, 2006 o vështir me u parashiku (sidomos se un s'i kom gjëmu fare neshjet). Me ça kom pa e nigju m'duket se n'katshe do dalin Italia, Ukraina, Brazili e ndofta Anglia. Kupën e fiton Kanadaja /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

regele

Forumium maestatis

Jo! Kupen do ta fitoje Quebec-u /pf/images/graemlins/smile.gif) Golashenues do dale ndonje brazilian i Impakt Montreal /pf/images/graemlins/smile.gif

Ukrainen ku e pe kaq te forte ti, apo ngaqe na barazoi neve? /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Epo duhet nga një ekip surprizë. Pastaj mos harro që me ne barazoi pasi e kishte siguruar kualifikimin në vend të parë!

Golashënus do dali ai italioni i Impaktit ose portieri (sa ja harroj emrat) /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox

mbohet qejfi jashte mase,kur shoh qe tifozat e holla ndes nuk mungojne asnjehere.
jam i bindum qe kete radhe me thirrjen e EDGAR DAVIDS hollanda e futbollit total,do heci shum perpara,them se do fitoje botrorin patjeter.
forzzzzaaaa holllllllaaaannnddddaaaaaa.

MLK

Primus registratum

Per kupen e konfederateve qe e fitoi Brazili ne vere, gjate ceremonise se dhenies se medalieve nga Blater (presidenti i FIFA) ishte dhe Platini. Kur pa ekipin e Brazilit, Platini i thote Blater-it, do ishte mire qe te kishim dhe medaljet e finales se boterorit e tja jepnim ne te njeten kohe, se me kete ekip qe kane e kane te fitur dhe botrorin, keshtu qe do na kursente harxhet per te bere dhe nje ceremoni tjeter per kete pune!
Futboulli luhet ne fushe e fitohet apo humbet be fushe, po kur shef ekipin dhe lojtaret qe ka Brazili zorr se e fiton ekip tjeter ne teori. Dhe pse une nuk jam tifoz i Brazilit, per mua mbeten favoritet kryesor.

ardi21

Primus registratum

Ore qe mbetet favorit kryesor ajo sdiskutohrt se perher favorite kane qene. une pervete do doja qe kupa te vinte ne evrope ose ndryshe qe ta fitonte kushdo pervec brazilit, jo se kam gje kunder tij por se do i humbte shume bukuria futbollit po tu bente brazili me 6 kupa. Nga evropianet midis favoriteve kryesore them se vetem italia anglia e gjermania mund te jene pretendente serioze. Dhe si tifoz italian qe jam deshira ngelet tek italia. tung

regele

Forumium maestatis

Edhe une shpresat, e kam thene dhe me pare, tek Gjermania, Italia, Anglia dhe Hollanda i kam per kete boteror! Brazilin nuk e shoh mire!

Po u ra shorti si u rra rradhen e pare me Kinen e Turqine deri ne finale, ben vaki ta marrin prape, por besoj se europianet do te bejne ligjin kesaj radhe!

alban bala

Primus registratum

vetem nje ekip ka shans per ta fituar kampionatin dhe ajo eshte GJERMAN&amp;#304;AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

milanisti2

Primus registratum

Shpresoj te fitoje Italia. Por eshte e veshtire perballe Brazilit, Gjermanis,Hollandes dhe Argjentines(TE RENDITURA SIPAS RENDESIS)

besim231071

Primus registratum

Do te deshiroja ta fitonin italianet,por nuk ma merr mendja se do ta fitojne.Nuk jane dhe aq mire.
Anglia ose Spanja ishalla bejne diçka,per ta sjellur kupen ne Evrope.