kush di lojra me...

I

insane

Guest
Re: kush di lojra me...

fifa 2003 del para se te vije viti 2003...

fifa rules!!!

something

Primus registratum

If you Want the best action game you should have METAL GEAR SOLID 2 fro x box and ps2 /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEO

Primus registratum

Fifa 2003 e kam une eshte 2 CD. Nqs e do me thuaj ku di gje lidhemi ne ndonje menyre.

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Prof. Doc. TEO:
[qb] Fifa 2003 e kam une eshte 2 CD. Nqs e do me thuaj ku di gje lidhemi ne ndonje menyre. [/qb]
E dua /pf/images/graemlins/smile.gif

engjelli

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Prof. Doc. TEO:
[qb] Fifa 2003 e kam une eshte 2 CD. Nqs e do me thuaj ku di gje lidhemi ne ndonje menyre. [/qb]
e dua dhe une...
neqoftese je ne tirane lidhemi pa problem... neqoftee je jashtetit mi derko me poste

Hermesss

Primus registratum

Postimi i meposhtem eshte i nje shokut tim, i cili kerkon ndihme se ku mund te gjeje nje loje qe kerkon. Flm paraprakisht atyre qe do te pergjigjen.

HI te gjithve. Une dehsa me dit a di ndonjeri ndonji link ku mund te downlodoj ndonji loje me gara makinash FOR FREE? pra simulation demo. Bera kerkim ne INTERNET per racing games por ato qe dolen aty nuk ishin for free. Une dua ndonji loje te tipit Formula 1 qe ka qen te faqja e " eidos.com " interactive - " Lankhor " por e fshiva gabimisht & tani ate loje s 'e gjej me. Ju lutem me thoni ku mund te gjej nje loje me gara makinash qe ta downlod FOR FREE dhe ta luj ne kompjuter offline. Edhe e thjesht te jet ska gje, mjafton qe te luhet me tastieren. Thenks. Bye ppl.

TEO

Primus registratum

tek Italian Elite
por kam kohe qe s'kam qene aty se jam pak busy.

beqirbb

Primus registratum

ćka mendoni per lojrat me te cilat duke luajtur do te argetoheni , edhe mund te fitoni te holla.nuk eshte reklame foli nga pervoja. 400 EU. ne muaj mesatarja.loja quhet "TEXAS HOLDEM POKER" une e preferoj faqen http://WWW1.noiqpoker.com/web/home per shkak se ka shum turnamente ne te cilat eshte registrimi falas,ndersa cmimshperblimi eshte prej 10 eu,100eu,1000eu deri ne 3000 eu.kodi i regjistrimit(sign up code) eshte: noiqshqip(eshte igjeneruar posacerisht per shqiptaret), nese keni probleme me regjistrimin inf.tek e-maili :beqirbb@hotmail.com