Kur lejohet hyrja me PROXY

pupi

Primus registratum
Kur lejohet hyrja me PROXY

me sa di vete serveri ka nje Proxy Scanner i cili automatikisht ste lejon te lidhesh me proxy.
Megjithate kam pare nje AOP ose SOP ska rendesi fare cfare eshte qe hyri me proxy. Pyeta tek dhoma #ndihme he tek #services dhe me thane qe lejohet po te mos jete OPEN proxy.
skam gje kundra.
u futa vete me nje PROXY ( mos me pyetni fare per shkakun - besoj se kam te njejtat te drejta si cdo USER qofte AOP ose SOP ) dhe me nxorren duke me dhene si shkak JO ME PROXY dhe JO REKLAMA ne PRIVAT.
a mund te shkruani qarte kur lejohet PROXY dhe kur jo ?

Elian

Primus registratum
Re: Kur lejohet hyrja me PROXY

Nqs ke bere reklama ajo ska te beje fare me te qenurin me proxy apo jo.
Nuk mora vesh dicka. U nxore jashte nga adminet e serverit apo nga operatoret e kanalit?

Dhe dicka, per probleme qe nuk i takojne kanaleve, pra rasti i proxy, e ke shkapet koken kot ke #ndihme
Ik e pyt ke #sherbimet /pf/images/graemlins/smile.gif se do kesh nje pergjigje zyrtare

pupi

Primus registratum

me nxorri ENISS
natyrisht nuk bona reklama ne privat. Dihet qe kjo eshte menyre qe perdoret nga AOP per te nxjerre tjetrin kur ju do qejfi

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ca qefi eshte te perdoresh proxy!? Pasi ata qe perdorin proxy mbajne te njejtin nick.

Demek, kush futet me proxy hyn qe te fshihet nga dikush dhe me tentative ( qe gati gjithmone eshte e kote ) te fshihet nga ai qe eshte.

Njeriu qe sa do eshte bote virtuale dhe njerezit genjeshtrat i kane si meny e dites, njihet nga menyra e te folurit, ndaj ato proxyt e Kote fare qe i perdorni!

Mos harxhoni kohe kot!

Elian

Primus registratum

Papi historikisht proxyt ne servera shqiptar perdoren per sharje flood reklama. Jo per tu fshehur, po ka dhe raste ku i perdorin per qejf. ka shume usera qe hyjne me proxy, dhe akoma nuk kemi vene re shkelje.

Persa i perket proxyve, kane ca te keqija.
1. Serveri me te cilin lidheni mund tju gllaberoje ndonje te dhene nga PC juaj /pf/images/graemlins/smile.gif , dhe per kete nuk keshillohen
2. Keni shume lag, ose sidoqofte e keni me te larte sesa me IP reale tuajen.
3. Mund te beheni fiksim i operatoreve per kick ban ose i o-line users per kill akill gline /pf/images/graemlins/tongue.gif , pra jeni ne qender te vemendjes /pf/images/graemlins/smile.gif

pupi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Ca qefi eshte te perdoresh proxy!? Pasi ata qe perdorin proxy mbajne te njejtin nick.

Demek, kush futet me proxy hyn qe te fshihet nga dikush dhe me tentative ( qe gati gjithmone eshte e kote ) te fshihet nga ai qe eshte.

[/qb]
o ti psikologjisese ( futju pak artit te guzhines dhe gatuji nje gjell burrit italjon se ndoshta te del dhe ty nai gjo )
qe do i futesh hunet kudo
Nuk eshte fare relevante pse futem une me Proxy
problemi eshte te dij rregullat kur lejohet dhe kur jo dhe a ka te drejte nje AOP te beje ban pse une jam me proxy edhe pse skam shkelur rregulla te tjera

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Problemi yt i dashur eshte mjaft i madh dhe ka nje sere pergjigjesh dhe zgjidhjesh.....pra.
1.Ti ose je i trashe ose ben vete kur dikush te thote proxyt jane te ndaluara dhe ti kerkon te futesh me proxy nuk e kuptoj ma shpjgo pak je i trashe apo ben vete???
2.Shume nga proxyt qe mund te perdori zoteria jotre jane ne akick ,akill,o-line etj etj gjera qe ti nuk mund ti kuptosh po te nisemi nga pika e pare.
3.Une per veten time sa here shikoj proxy ne kanal i kaloj ne ban dhe ENISS-i ka vepruar shume mire qe te ka bere ban.
dhe se fundi 4. Gjej nje doktor dhe me jep pergjigje per piken e pare
Bye.KELTI

lissus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Ca qefi eshte te perdoresh proxy!? Pasi ata qe perdorin proxy mbajne te njejtin nick.

Njeriu qe sa do eshte bote virtuale dhe njerezit genjeshtrat i kane si meny e dites, njihet nga menyra e te folurit, ndaj ato proxyt e Kote fare qe i perdorni!

Mos harxhoni kohe kot! [/qb]
...hahahahah papi ,,, /pf/images/graemlins/laugh.gif sa qef metaman /pf/images/graemlins/wink.gif , vetem ki kujdes se po e han dhe ti si xhada , se xhada ia pa sherrin njenit qe i propozoi qe te hynte me proxy

lissus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb] Problemi yt i dashur eshte mjaft i madh dhe ka nje sere pergjigjesh dhe zgjidhjesh.....pra.
1.Ti ose je i trashe ose ben vete kur dikush te thote proxyt jane te ndaluara dhe ti kerkon te futesh me proxy nuk e kuptoj ma shpjgo pak je i trashe apo ben vete???
2.Shume nga proxyt qe mund te perdori zoteria jotre jane ne akick ,akill,o-line etj etj gjera qe ti nuk mund ti kuptosh po te nisemi nga pika e pare.
3.Une per veten time sa here shikoj proxy ne kanal i kaloj ne ban dhe ENISS-i ka vepruar shume mire qe te ka bere ban.
dhe se fundi 4. Gjej nje doktor dhe me jep pergjigje per piken e pare
Bye.KELTI [/qb]
.. dhe ti i dashur plaku prej tirane , mos kujto se perher arrihet te kuptohet qe nje person po perdor proxy , shembulli konkret , me ka ndodhur mua , kur lidhesha me nje provider te albacom e ajo nuk ishte aspak proxy por taman ip i serverit .Dhe me ndodhte se sa her qe hyja ne chat ndonje inteligjent si puna jote qe e kishte impostuar scriptin ne ate menyre , me kapte si proxy dhe merrja ban .

personazh

Valoris scriptorum

ore qe hyjne me proxy ket e di dhe une qe nga kompjutrat nuk thith hiç.
problemi per proxy eshte fakti qe ka tallashe sa te dush qe duke e perdorur mund te futen, te shajne, te bejne sikur te njohin, te te prishin terezine me nje fjale.
une jam dakort me nismetarin e temes per faktin qe proxyn cave ja lene ta perdorin e cave jo.
ka pushta sa te duash po e persersi dhe nje here!

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Alabak me Arm0ni:
[qb] me sa di vete serveri ka nje Proxy Scanner i cili automatikisht ste lejon te lidhesh me proxy.[/qb]
Dikur Albnetwork e ka patur po me sa mbaj mend u hoq se krijonte shume lag...perderisa ti ke hyre me proxy nuk eshte me aktiv.Dhe meqe paska probleme per ata qe lejohen te hyjne me proxy dhe per ata qe s'lejohen te hyjne me proxy adminat le te marrin nje vendim qe te mos lejohen perdorimi i proxy nga asnjeri(normalisht mund te marrin edhe vendim te kundert eh /pf/images/graemlins/tongue.gif ).Ta ndajme shapin nga sheqeri kur i thone /pf/images/graemlins/smile.gif

Elian

Primus registratum

Lissus, nje script nuk arrin te kape nje proxy kurre. Duhen programe shume me specifike per te dalluar nje gje te tille.

Gesi, proxyscan eshte nje server qe ishte nje here integrato me ircd, kurse tani eshte lidhur proxyscan.albnetwork.net (si sherbimet.albn* tek arusha) qe lidhet me ate server. Arusha dhe bunkeri me sa di une i kane aktiv proxyscan.

Kelti, flet shume i rrezoltuar. Me gjakftohte.

lissus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ELiaN:
[qb] Lissus, nje script nuk arrin te kape nje proxy kurre. Duhen programe shume me specifike per te dalluar nje gje te tille.

Gesi, proxyscan eshte nje server qe ishte nje here integrato me ircd, kurse tani eshte lidhur proxyscan.albnetwork.net (si sherbimet.albn* tek arusha) qe lidhet me ate server. Arusha dhe bunkeri me sa di une i kane aktiv proxyscan.

Kelti, flet shume i rrezoltuar. Me gjakftohte. [/qb]
... ne irc jam bajagi tap , por ama qe me ndodhte kshu kshu me ndodhte ,

Nelly

Primus registratum

e dashur vajze bashkohem me mendimet e te tjereve pasi proxyt nuk lejohen dhe nuk e di ku ke pare dicka te tille po nuk na dhe emra kjo pune nuk zgjidhet.Kushdo qe te kete qene ai aop patjter do te meritonte drop. dhe te kane bere mire qe te dhane ban po duhet te te them se ti xhaxhi ketli ske pse i pergjigjesh robve ne menyre brutale se nuk na je i pari

askme

Primus registratum

por mire ketu na dolen te gjithe te zgjuar po atij çunit asnjeri nuk i dha dot pergjigje, pastaj tegjithe e dime qe perdorusit nuk e vendosin dot vete punen e proxy-t se mund edhe te jene ne 1 rjet ndermarjeje e qe çdo dalje behet nga proxy.
Terhiqe mos e keput dine te gjithe ore ops e sterops e Admin bashke.