kur je shkodran tana i ban!!!

bebi

Primus registratum
Re: kur je shkodran tana i ban!!!

jam pak bizi iher putre
kena fillu me festu qysh tesh festat /pf/images/graemlins/laugh.gif
_39674483_brittourists300ap_gallery.jpg

ps: e shef ca bajn shkodranet ne dhjetor? /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Po te ky legeni ca po hani?Kortolla te pjekme??
Po plazhin do e keni ven tashi von ne shhkoder,se me sa di una der para 6 mujsh nuk ka qene /pf/images/graemlins/tongue.gif

100%SHKODRANE

Primus registratum

po ça jane kta tema mor njerez, me çfare arsytimi mund ti beni, po kadale ore se s'kena ra prej qielli.Me vjen mire qe jeni kaq optimista po shikoni realitetin te gjithe prej jush ja keni mbath,keni preferuar ti shmangeni halleve sesa ti perballoni ata,dhe pse ndodh kjo se nuk jemi te zotet te luftojme per te drejtat tona.Pastaj mund te themi sa te duam qe e ka fajin qeverija por ishim ne ato qe e zgjodhem dhe tani qe nuk mund ti mbajme shpresat me tek ajo atehere duhet qe ne ta merrim situaten ne dore......po ndalem ktu se ky muhabet s'ka mbarim.

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] duto na marrsh t'ligat :tipsy:
e sa per mendjemdhej, kena vlonjatet qe njifen qe e kane gjoksin grope prej t'mburrunit :tipsy:
shkodraneve i qafshi hallin se ka akoma qe vazhdojne e trashegojne humorin, kulturen, gjuhen e bukur, zakonet e mira, fjalet e embla, kuzhinen e pasur etj etj dhe pas 70-80-es zotni OROSHI /pf/images/graemlins/wink.gif

P.S. kur je shkodran vec gjana t'mira ban :devil: [/qb]
po ti moj shkodrane je, itash e mora vesh un
na edhe nji kshu :kiss:

u74

Primus registratum

Ca jan kto tema mor ? "Kur je shkodran tana i ban" edhe "djemt bioseksual" !?
A s'kuptoni se dikush iu ka fut ne "film" .

p.s un kam pas nigju ushtari tana i ban, vecse nuk pjell .

^f^l^o^r^i^

Primus registratum

pershendes te gjith shkodranet dhe shkodranet /pf/images/graemlins/smile.gif ne vecanti reselden /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup: :kiss:

Pop Tart

Primus registratum

Po mos me ken shkodran qa met pa ba; Do isha shume kurjoze me dit qa bajn Shkodrant ma teper se ato qe s'jan shkodran kush di te me pergjgjet vetem per qef doja ta dija Se jeni te mire kete e di por me shum smarr vesht ja alofshi sa me mire

Pop Tart

Primus registratum

Fillimisht postuar nga I00%SHKODRANE:
[qb] po ça jane kta tema mor njerez, me çfare arsytimi mund ti beni, po kadale ore se s'kena ra prej qielli.Me vjen mire qe jeni kaq optimista po shikoni realitetin te gjithe prej jush ja keni mbath,keni preferuar ti shmangeni halleve sesa ti perballoni ata,dhe pse ndodh kjo se nuk jemi te zotet te luftojme per te drejtat tona.Pastaj mund te themi sa te duam qe e ka fajin qeverija por ishim ne ato qe e zgjodhem dhe tani qe nuk mund ti mbajme shpresat me tek ajo atehere duhet qe ne ta merrim situaten ne dore......po ndalem ktu se ky muhabet s'ka mbarim. [/qb]
Per Zoten ke fole fjal me vend hallall Komplementet e mija per mendimin qe ke shpreh .

^f^l^o^r^i^

Primus registratum

Pop Tart mendoj se ca gjera duhet ti shikojme drejt

ky esht mendimi im prsonal , jam krenare qe jam shkodran , por i rresektoj te gjith si person kam llafin bye nga une /pf/images/graemlins/smile.gif

Pop Tart

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ^f^l^o^r^i^:
[qb] Pop Tart mendoj se ca gjera duhet ti shikojme drejt

ky esht mendimi im prsonal , jam krenare qe jam shkodran , por i rresektoj te gjith si person kam llafin bye nga une /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
E drejt flori dhe kjo qe thua gje pozitive esht dhe e mire skam dyshim te mendimi qe ke shpreh ti bashi qef .