Kur e kuptoni?

Darien

Primus registratum
Kur e kuptoni?

Kjo është një pyetje për vajzat e forumit. Më erdhi në mendje kur zgjodha këtë pjesën më poshtë për andej nga letërsia.
Valer: <span style="font-style: italic">Po nuk kam gjetur asnjë rast t'i flas në katër muajt që e kam dashur me zjarr.</span>
Ergast: Dashuria ia mpreh mendjen njeriut, megjithëse nuk bëka gjë për ty. Të isha unë...
Valer: <span style="font-style: italic">Pse, ç'mund të bëje të ishe ti? Asnjëherë nuk e sheh pa atë kafshën që e shoqëron; në shtëpi nuk ka as shërbëtore as shërbëtorë që mund të më ndihmonin në sajë të tundimit joshës të ndonjë shpërblimi.</span>
Ergast: Domethënë ajo ende nuk e di që ti e do?
Valer: <span style="font-style: italic">Në këtë pikë nuk kam njohuri. Kudo që e ka çuar rrjedha e ditës këtë bukuroshe, gjithmonë më ka parë si hije pas saj; shikimet e mia përditë mundohen t'i shpjegojnë zjarrin shpërthyes të dashurisë time. Sytë e mi kanë folur mjaft; po e di njeri vallë në u kuptua gjuha e tyre?</span>
Pyetja për ju: <span style="font-weight: bold">Si (ose kur) e kuptove që një çun e kish zënë qymyri - kish rënë brenda - ishte në dashuri me ty</span>

Petroninsja

Primus registratum
Re: Kur e kuptoni?

Hmmmmm kur e kuptova qe dikush e kishte zene qymyri me mua?????
E kam kuptuar atehere kur edhe pas shume kohesh te shkuara ai njeri rikthehej me po ate buzeqeshje, po ate pamje ne sy dhe po ate kerkese.
Dikush qe e ka zene qymyri e mban ndjenjen perbrenda per nje kohe te gjate dhe ajo rishfaqet hera heres si dicka e re dhe e zjarrte.
Te pakten per mua keshtu funksionon testimi i qymyrit.... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1...

ardita

Primus registratum

E kam kuptuar qe ate cun e kishte zene qymyri kur vazhdonte te me kerkonte edhe pas 8 muajsh qe ishim larg......

gjekec

Primus registratum

e kupton kur ai/ajo te shikon thelle thelle thelle, fare ne sy &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
wub.gif

alinos

Forumium maestatis

kur eviton te te shohe, ndjehet ne faj! As ai vete nuk e di pse, sic me ka ndodhur mua!

Kurse kur e ka zene &quot;qymyri&quot; drejt e ne sy me shihte me nje shkelqim te fshehte, dhe nje buzeqeshje qe i lindte tek syte e i perhapej si vale ne te gjitha poret e lekures.

Per tipin tim, ka ndodhur edhe qe ka ndejtur afer meje, ulur prane meje edhe kur ishim ne grup, edhe pse s'me ka thene nje llaf!
S'di te kem ngrene ndonje deri me sot, ama! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
thash deri me sot
devil.gif
&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/blush.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

albana

Lara Croft

E kuptoj lehte kur dikujt i pelqej po qe te me doje, vertet, vertet te me doje e marr vesh vetem kur eshte teper vone dhe nuk ka me aspak rendesi.
Shprehuni kur duhet o te marre, jo pasi kane rjedhur shume ujra mbi ndjenjat e jeten e dikujt. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/blush.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

alinos

Forumium maestatis

i bashkohem keshilles se ndrikulles!
Hapeni ate te shkrete goje se nuk ju gjen gje!!!

Isabelle

Valoris scriptorum

... flisni se do ju behen puçrra gjigante ne maje te hundes !

&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

BISOU

Primus registratum

E kam kuptuar kur ne momentin qe une mendoja se ia kishte nderruar mendje dhe se nuk do me kerkonte te dilja me te, kur me dergonte mesazhe ne ate moment kur une mendoja se ai me harroi, kur me merrte ne telefon ne mengjes dhe me uronte nje dite te mbare ose ne darke naten e mire, kur me dhuronte dicka kur une nuk e prisa , kur mendoja se nuk eshte me i terhequr ndaj meje dhe ai vinte si per cudi me nje deshire shume here me te madhe nga ce prisja, kur ................***********************************
tani nuk e di &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] ... flisni se do ju behen puçrra gjigante ne maje te hundes !

&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
per cilen hunde e kishe ti Izy?!
paskemi qene ne nje mendje &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Isabelle

Valoris scriptorum

Ate hunden qe edhe po i fute nonji te shkulme here pas here nuk i le sakat !

moooooooooooooooooj

alinos

Forumium maestatis

kur nuk u ankua i zoti i hundes...

Isabelle

Valoris scriptorum

Ja kshu dilet nga tema dhe nuk arrijme ne anetaret brenda temave, serioze, te qete dhe te disiplinuar qe vdesim te flasim per temat, te flasim per temat
lol.gif

Tashi qe te kthehemi koke e kom mrena temes une kam pershtypjen qe per fat te keq ne me te shumten e rasteve nuk arrijme te kuptojme gje hic fare ne lidhje me ke na do, apo ke sna do. Llafet dore me nji qe i merr era - kshu qe nuk jane baze hic per ket mesele.
Gjithmone e me shpesh degjon dhe kupton qe tendenca e njeriut eshte te dashuroje per llogari te vet, do apo zdo tjatri &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; , dhe e gjitha kjo limiton 'aftesine' per te depertuar dhe kuptuar se c'ndjen partneri/rja.

shrug.gif

alinos

Forumium maestatis

ho mi ti se na treme! Je ba si police trafiku zemrash &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Jam dakort qe nuk i kuptojme te gjithe! Ne fakt i kuptojme, kur na rref kjo jona, perndryshe i bajm me vujt te tjeret, sic na bejne me vujt ata qe s'e kuptojne qe i duam.

Kur bejne dy zemra ku-ku per i her, aty po gjasat per ta kuptu jane me te medha!

Sa bukur dukem mrena teme
lol.gif

Gozhda

Primus registratum

mos e boni si njona qe tha:
Ik re pirdhu anej, trap!
Athere kur desha une me rrije si qyp muzeumi!

Eh ç'a t'i thushe pastaj?

Shoteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ku je meçef mi kapterre?!

mirjani

Primus registratum

eshte nje vajz te ciles i pelqej shum.po un kam nje te dashur dhe nuk mund te pergjigjem dashuris se saj.ajo nuk e di qe un kam te dashur.ajo nuk po mer guxim te me thot asgje.e di qe vuan shum per kete fakt sepse ma thon te tjeret.prandaj bashkohem me mendimin e njerit ktu qe tha nuk ka asgje te keqe ti shprehesh dashurin njeriut qe di ,si vajza djalit ashtu edhe djali vajzaes sepse ne te kundert shkaterron veten

Le_Routard

Forumium maestatis

E ka thone me vend Rambla, e ndjen. Dashuria nuk do llogjik, as kuptim, mbase vetem mirekuptim per tu ruajtur e forcuar.

Normalisht njeriu nuk bie ne dashni me nje veshtrim, mund te pelqej dicka ne ate veshtrim por derisa gjuha te mos shprehi mendimet cdo gje mbetet ne ajer.

Rastet e te renit ne dashuri duke folur me sy, me veshtrim, jane raste teper te rralla, frengu i quan 'coup de foudre', me t'ra rrufeja me i llaf &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Biles edhe me ra ne dashni me veshtrimin e pare, mungesa e komunikimit do ishte si rrufe pritese, do kalonte kurrenti ne toke pa pershkuar zemren.
Psh, e shikon, te shikon, krijohet shkendia, ju ze kurrenti, pastaj ti e pyet 'goce sa osht ora?', ose 'uuu te paska dal i pucerr ke hunda'