Kur do ta ndalojme ndikimin grek ne Shqiperi?

Kur do ta ndalojme ndikimin grek ne Shqiperi?

Vellezer shqipetare

Si do ti veje halli Shqiperise me grekafonet qe kemi ne pushtet?

Mire Camerine nuk duan ta kerkojne por po na shkaterrojne dhe Shqiperine.
Natos Nano per ato qe ka bere dhe po ben duhet jo vetem te zhduket nga politika shqiptare por dhe nga faqja e dheut.
Te njejtin fat duhet te kene dhe politikane te tjere qe jane ne sherbim te politikes greke per kolonizimin e shqiperise .

roland

Primus registratum
Re: Kur do ta ndalojme ndikimin grek ne Shqiperi?

nuk e di po pse xhanem duhet ti lepim buthen grekeve ghithmon???????????
a kane ndonje cik gjak ne vena keta politicanet tane apo jo??????
jo vetem tosi por edhe disa te tjere qe favorizojne GREKET duhet ti vihet damka TRADHETARE dhe duhet te denohen si te till
PSE PSE PSE PSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!

POSHT GREKET!!!!!!!!!!!!! :smash: :smash:

oktapodi

Primus registratum

Kur te marri jugun e shqiperise.

Them asnjehere,
mbase,se ai i ka urryer gjithmone shqiptaret,

roland

Primus registratum

o oktapod vertet mendon se do ta marri greku jugun e shqiperise???????
ajo gje s'ka per te ndodhur kur se ai qe do te tentoje te beje ate do te varet prej gjuhe.
dhe se ne te vertet tosi dhe disa te tjere jane gati te bejne ate gje besoj se nuk kane vdekur patriotet dhe ata qe japin jeten per atdhe si thoje ti?
c.u.

aurel

Primus registratum

une nuk mendoj se greqia do te mari jugun e shqiperise,po nje gje eshte e sigurte greqia do ndikoj shume ne ekonomine shqiptare ata kane pron te tyre celularet ne shqiperi pak nga pak po marin shume ndeerrmarie te rendesishme ne shqiperi.une besoj se nano eshte sherbetor i grekeve

Tironsja-Si-Shpirt

Primus registratum

Une kam nje pyetje per ju qe po diskutoni rreth kesaj teme kaq te rendesishme. Me mire Greket apo Italianet? Eshte mese evidente qe Geixh erdhi ne Shqiperi per te influencuar politikante tane drejt Greqise pasi u duk sikur Italia me viziten e Berluskonit ishte ne avanazh per sa i perket investimeve te huaja. Njeri nga keto dy vende ka per te privatizuar dy nga bizneset me strategjike te ekonomis sone, Telekomi( miniere ari) dhe Banken e Shqiperise( edhe kjo miniere ari). Nuk paska vende te tjera me te fuqishme dhe me pak te perziera ne punet e brendshma te Shqiperise, te cilave mund ti akordohet privatizimi? Ekonomia eshte numri nje i cdo shteti. Po kontrollove pasurine, kontrollon gjithcka. Pra Shqiperia eshte vertet ne rrezik. Une them nuk i duhet dhene as njeres as tjetres por po duhet te zgjedh, the less of evil, duhet te them me mire ti jepen Italise. Juve si thoni?

roland

Primus registratum

o tironsja-si-shpirt une dakort jam me ty qe tia japim to the less evil, por vetem kur nuk ka other options. nuk ka other options apo qeveria jone i ka minimizuar tek keto dy vende?
psh: pse jo gjermania? nje fakt konkret eshte se gjermania u shkaterua pothuajse komlet gjate luftes se dyte boterore- shiko ku eshte sot dhe cfare ekonomie ka. kur frankfurti per momentin po sfidon londern si qendren me te rendesishme financiare.
ky ishte nje shembull se ka edhe vende te tjera me pak te corruptuara se ITA DHE GREKU.
po qeveria jone si e korruptuar qe eshte medomosdo do te donte nje partner te korruptur.
C.U.
PO NA MBARON DURIMI-POSHT KORRUPSIONI :smash: :smash: :smash:

Gigolo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tironsja-Si-Shpirt:
[qb]Une kam nje pyetje per ju qe po diskutoni rreth kesaj teme kaq te rendesishme. Me mire Greket apo Italianet? Eshte mese evidente qe Geixh erdhi ne Shqiperi per te influencuar politikante tane drejt Greqise pasi u duk sikur Italia me viziten e Berluskonit ishte ne avanazh per sa i perket investimeve te huaja. Njeri nga keto dy vende ka per te privatizuar dy nga bizneset me strategjike te ekonomis sone, Telekomi( miniere ari) dhe Banken e Shqiperise( edhe kjo miniere ari). Nuk paska vende te tjera me te fuqishme dhe me pak te perziera ne punet e brendshma te Shqiperise, te cilave mund ti akordohet privatizimi? Ekonomia eshte numri nje i cdo shteti. Po kontrollove pasurine, kontrollon gjithcka. Pra Shqiperia eshte vertet ne rrezik. Une them nuk i duhet dhene as njeres as tjetres por po duhet te zgjedh, the less of evil, duhet te them me mire ti jepen Italise. Juve si thoni?[/qb]
Hajdin Sejdija kosovari them une.

Tironsja-Si-Shpirt

Primus registratum

Roli,
po edhe une kisha shkruar te njejten gje ne postimin tim. Pa diskutim qe eshte me mire nje pale e trete, dhe pikerisht gjermania me shkoi ne mendje dhe mua, por thjesht isha kurjoze te shihja se ke urrejne me pake Shqiptaret, itat apo greket.

Guest

Sa eshte numri i shqipetareve qe jetojne dhe punojne jashte Shqiperise? Besoj shume i madh. Pse s'mblidhemi te gjithe te investojme qe keto dy sektore te rendesishem te ekonomise shqipetare (dhe te gjithe sektoret e tjere) te privatizohen nga shqipetare, nga ne qe mund te bejme nje fare kapitali? Pse s'jemi ne gjendje te influencojme ne politiken shqipetare, te mos e lejojme te beje zot te ekonomis shqiptare cilindo? Ne kemi kuadro nga te gjitha llojet te pergatitur ne shkollat e te gjithe botes, le ti veme ne pune kuadrot e rinj, le te formojme fondin per Shqiperine, le ti privatizojme ne vete te gjitha. Shpresoj te jepni opinionin tuaj. Te diskutojme sebashku se eshte teme qe na takon te gjitheve.

Faleminderit

roland

Primus registratum

O tiransja si shpirt
po ta marresh historikisht nuk ka diskutim qe greket jo vetem qe urrehen me shume por dhe jane nje nga vendet me raciste ne EU dhe mund te arrije ne complet europen.
Por jo vetem historikisht por dhe tani ata jane kundra shqipetareve dhe na perbuzin. ku ka llogjike te qe mos te coje ti urresh
ata? :smash: :smash:
te fala
roli

altinzaka

Primus registratum

Jane tre gjera qe shqipetaret duhet ti kuptojne mireee.E para heqja me shkelma neper bythe i kryepeshkopit GREKE,I kishes UTOQEFALE SHQIPETARE,E dyta bojkotimi i prodhimeve GREKE ne SHQIPERI,DHE e treta mose vendosja e parave ne bankat greke ne shqiperi.JANE TRE GJERAT SHUME TE RENDESISHME,Mendohuni mire dhe do ti kuptoni,, ILIRIA DO TE JETOJE PERGJITHMONE.

Altaf

Primus registratum

përçarja e shqiptarëve është akt i grekëve
ne duhet të organizohemi në greqi ku është shumica prej nesh
sa për të ardhmen, kur do të vinë politikanë kosovarë në pushtet atëhere dua të shikoj çfarë do bëjnë grekët dhe atëhere do të vijë dita e çamërisë

qen_ujk

Primus registratum

Ndikimi grek ne shoqerine shqiptare fillon me fene ortodokse greke, kur te gjitha meshat vazhdojne te jipen ne greqisht. une nuk ndonje gje kunder ortodoksve, por ata duhen te vihen me ne dijeni per ndikimin grek ne kishen e tyre. Ore jaho, ne fund te fundit te formohet kisha ortodokse shqiptare.
Greket i fillojne pretendimet e tyre me pakicat greke ne shqiperi, pra duhet ti gjehet nje zgjithje asaj problemi.
dhe te gjitha ndikimet greke, apo cdo ndikim i huaj ne bashkimin kombetar do perfundoj , deri kur te formohet nje shtrese e pasur shqiptaresh nacionalist, te cilet ne mendje duhen te kene nje parim bashkimin kombetar.

altinzaka

Primus registratum

O QEN UJKE,, FAN NOLI beri gjithcka per ta ndare kishen ortodokse shqipetare nga ajo greke ,dhe ja arriti qellimit, por keto politikanet tane ZAGARE ne vitin 1992,ne krye te kishes ortodokse AUTOQEFALE SHQIPETARE ,vendosen njeriun qe urrente me shume shqipetaret,KRYEPESHKOPI JANULATULOS.I ardhure ne shqiperi per nje mision. MALLKUAR QOFSHIT JU O POLITIKANE QE DHATE LEJEN PER VENDOSJEN E TJE NE TIRANE,DHE PRIFTERIJVE SHQIPETARE TU VIJE TURPE.. DO TE JU DENOJE HISTORIA. :rockband:

aurel

Primus registratum

movsar edh une bshkohem me ty ne duhet te organizohemi ne greqi,une jam ne larisa ku ndodhen me shume se 15000 shqipetar dhe ketu nuk ka asnje shoqate shqipetare dicka duhet te behet.

topikuq

Primus registratum

Nuk ka njeri me te poshter se greku, une jam ne chicago edhe kur rastis qe jam me ndonje grek qe ka lindur ne greqi qe i them qe jam shqipetar, tremben, edhe habiten, kisha nje grek qe kishte frike nga une edhe mundohesh ta mbante muhabetin mire me mua duke thene qe jo gjithe shqipetaret jane te keqinj, edhe sa kthehesha une fillonte edhe i shante shqipetaret. nejse, gjera qe me nevrikosi me shume ishte nje dite kur pashe ne nje site ne internet per shqiperine kur thoshte nen seksionin e gjuhes shteterore : tosk, gege, edhe greke. qe kur eshte greqishtja gjuha ligjore ne shqiperi. WHAT THE FUCK DO THIS FUCKING GREEKS WANT FROM US.

altinzaka

Primus registratum

O genco ne shqipetaret duhet te zgjohemi nga gjumi sa nuke eshte vone,proverbi thote me mire vone se sa kurre,greket po shkaterrojne shqiperine dhe ne nuk po kuptojme akoma asigje,o genco pastaj kriminaliteti nuke ka flamure,keto shqipetare qe neper bote nuke jane sjellur mire nuke prezantojne shqiperine,shqiperine e prezantojne,studentet,punetoret e ndershem.Pastaje dihet qe cdo shtet ka ato fundrinat e vata,dhe shume raste jane perdorur nga mediat e huaja per propagande anti shqipetare.Pse mafia italiane dhe krimi i organizuar greke jane te paketa,O GENCO TA KEMI GJITHMONE PER NDERE QE JEMI SHQIPETARE,SE KESHTU NUKE E SHKATERROJNE DOTE SHQIPERINE,SA PER NDIKIMIN GREKE NE SHQIPERI LEXONI ME LARTE... :rockband: :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif :cool:

Mirditor

Primus registratum

O Tironcja si shpirt e te hanksha zemnen.
Me ke knaq me ata qi ke shkruejt ene perner ke te drejt.
Ajo cka ti shkruen asht ma se e vertet dhe ne fakt njashtu duhej ba por....
te pershendes shqiptarce, por nuk po gjej noj ikon me te puthme me ta nis nja.
A ban me u lidh me pm e flasin ma gjat?
/pf/images/graemlins/smile.gif
Ju tjert mos u bani xheloza.
Pershentje /pf/images/graemlins/smile.gif

tutu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tironsja-Si-Shpirt:
[qb]Njeri nga keto dy vende ka per te privatizuar dy nga bizneset me strategjike te ekonomis sone, Telekomi( miniere ari) dhe Banken e Shqiperise( edhe kjo miniere ari).[/qb]
ajo miniera e dyte nuk privatizohet /pf/images/graemlins/laugh.gif ...lol, si mund te te shkoje ndermend se mund te privatizohet banka kombetare? qe ne politikat monetare i fut hundet vend e pa vend FMN eshte dicka tjeter, po jo te mendosh se do u jepet grekeve apo italianeve /pf/images/graemlins/laugh.gif