KULMI!

cacol

Forumium maestatis
KULMI!

Anetari Hartinus eshte bere ban! Arsyeja ? Shume e thjeshte : tek tema " Biznesi juaj do ishte...? " anetari Hartinus kishte shkruajtur se do donte te hapte nje shtepi publike ( Bordello ).

Ky eshte nje veprim totalisht i padrejte:

1) Pikesepari hapja e nje shtepie publike, ne Hollande psh, lejohet me ligj. Ne Shqiperi po ashtu, ne baze te projektligjeve qe jane nen shqyrtim, me shume mundesi do ekzistoje mundesia e ligjerimit te ketij aktiviteti. ( Ne nje artikull ne AF qe e kish postuar nje admin, flitej pikerisht per keto premisa ).

2) Eshte absurde qe te behet ban dikush thjeshte sepse shprehu kete mendim.( Per ata qe s'kuptojne: lexoni serish piken 1! ) Motivi per berje BAN eshte inekzistent ne kete rast.

Ketu ne AF ka njerez qe shajne me soj e sorrollop, qe bejne sherr haptazi me nje sjellje prej funderrinash, njerez qe kercenojne jeten e te tjereve si publikisht ashtu dhe privatisht. Ketyre elementeve nuk u ndodh asgje, as nuk paralajmerohen, as nuk behen ban, as nuk u fshihen postimet ( pervecse ne disa tema ku moderatoret bejne punen e tyre... )!

Kushdo qe e ka bere ban Hartinusin, ben mire te kthehet pas ne vendimin e tij. Ka shume arsye per kete : Hartinus eshte nje nga antaret me te sjellshem dhe me korrekte ketu ne AF ( dhe kete mund ta konfirmoje kushdo ). Hartinus nuk ka bere asgje per te merituar ban. Une personalisht kam bindjen se ai postim ka qene ne forme shakaje, edhe pse pa gusto, por dhe sikur seriozisht ta kish patur antari Hartinus, kjo s'perben NE ASNJE LLOJ MENYRE thyerje te rregullores ( Bile dhe editimi ishte gomarllek ).

Uroj edhe njehere, qe AF te mos kete mbi vete damken e nje vendi ku inatet apo TEKAT personale ( sidomos ato te adminave ) pluskojne lirisht. Qe kjo te mos ndodhe, duhet ndrequr ky gabim. Eshte vertete per te ardhur keq kjo qe ka ndodhur. Une uroj qe te kete qene dicka jo pretencioze, jo tendencioze... sepse perndryshe te gjithe do benin mire qe te mendoheshin disa here perpara se te kontribuonin ketu me shkrimet e tyre.

Te shohim c'do behet...

olololol

Primus registratum
Re: KULMI!

LABO .

<font color="blue">KY Hartimus qe te qenka qare ty ishte vertet acarues vetem ne nje teme timen 3 here me provokoj rrjesht plus qe kishte dhe ankesa dhe nga moderatore e te tjere per kete , nuk eshte bere BAN per shtepine publike por per te gjitha bashke.Deri sa egziston nje rregullore , egziston dhe nje denim per kedo qe nuk e respekton kete gje.Une personalisht bera nje ankese per te .

Shnet LYMI </font>

cacol

Forumium maestatis

Lymo, pa na thuj icik ca provokimi te beri ty ?

PS: E forta eshte qe ti qe je MODERATOR dike perse eshte bere ban nje anetar ( BAN vene vetem adminat... )

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj Lymo, Hartinus nuk o nga ata që ngacmohen edhe pse ndonjëherë mund të kthejë një përgjigje disi harbutshe.

Duhet edhe me arrit me njoft antarët para se me u anku /pf/images/graemlins/winkwink.gif.

olololol

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Lymo, pa na thuj icik ca provokimi te beri ty ?

PS: E forta eshte qe ti qe je MODERATOR dike perse eshte bere ban nje anetar ( BAN vene vetem adminat... )

[/ QUOTE ]

Nuk e vuna une ban thjesht u ankova se mbasi e lajmerova mos vazhdo te me acarosh ai vazhdoj prape.
Kontra Ban nuk o i perjetshem eshte thjesht kohe reflektimi /pf/images/graemlins/smile.gif

cacol

Forumium maestatis

Lymo, dmth ai u be ban sepse per ty eshte person acarues ? Dmth ti i ke shkruajtur tek nje teme ( duke qene jashte saj ) : Shiko Hartim ( ia shtremberoje nickname mesa mbaj mend ) mos shkruaj me sepse po me acaron.

Mos valle do te thuash qe thyerja e rregullores eshte e barabarte me acarimin tend ?

Mendohu mire para se te shkruash, sepse ke bere gabim qe je ankuar, dhe po vazhdon te besh gabim duke postuar keto fjale ketu. Nga ti nuk e prisja, sinqerisht!

olololol

Primus registratum

Lymo, dmth ai u be ban sepse per ty eshte person acarues ? Dmth ti i ke shkruajtur tek nje teme ( duke qene jashte saj ) : Shiko Hartim ( ia shtremberoje nickname mesa mbaj mend ) mos shkruaj me sepse po me acaron.

Mos valle do te thuash qe thyerja e rregullores eshte e barabarte me acarimin tend ?

Mendohu mire para se te shkruash, sepse ke bere gabim qe je ankuar, dhe po vazhdon te besh gabim duke postuar keto fjale ketu. Nga ti nuk e prisja, sinqerisht!

[/ QUOTE ]

Hartinus
i vendosur

Reged: 11/04/06
Shkrime: 436
Bllok: Ketu afer Re: C'emer Ti ve kesaj pune ? *DELETED* [Re: SiEnCe]
#412978750 - 12/12/06 08:41 PM (55.555.55.555) Ndrysho Përgjigju Cito Përgjigje e shpejtë

Hartinus po me detyrone qe te merren masa ndaj teje mos me provoko kot ne sdi ca te shkruash lexo ok!

--------------------
dalngadale po vjen behari

Ndryshuar nga BAB_LYMI (12/12/06 09:39 PM)

Shkrimi Manaxhoni këtë grup

I dola borxhit Labo
Se kuptoj pse gjykon kshu acarimi im nuk do te thote ban
por jo me e bo kastile 3 postime rresht ok
Plako nuk i bi njeriu ne qafe kot ta dish

i_own_u

Primus registratum

me duket pak si e habit'shme qe Hartinus te ket mor BAN per ate SHTEPIN BORDELLO boooo

se kam iden se ç'bon Hartinus ne PM... ne ne shkrimet ne te gjitha temat, ne debat e tjera se kam par as edhe nje her te Ofendoj apo te Acaroj

kjo po qe esht nje surpriz...

<font color="blue">KY Hartimus qe te qenka qare ty ishte vertet acarues vetem ne nje teme timen 3 here me provokoj rrjesht</font>

[/ QUOTE ]

shiko moderator BAB_LUMI: se po na bon dhe viktimen tashi, me ate qe ''un si boj njeriut keq''
ç'te bosh mo ti...? pse ky antar esht fut ne ato TEMAT QE HAP TI ste pelqen e ti ankohesh...?

ti ndofta futesh ne Forum per hall po shumica ktu jemi thjesht per qef e per tu argetuar me njoni tjetrin se pak a shum kemi krijuar kto konfidenca virtuale...

te kam von re qe ti kur hap nje tem reshtin e fundit shkruan gjithmon ju lutem jo chit-chat

dhe je po ti i pari qe e degjeneron po ate tem...

qe kur kshu hapsi i temave te moderoj temat e veta...?

shpresoj qe Hartini... te rikthehet

olololol

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif
Se u fiksuat ke mua cuna.
Ai kishte marre paralajmerime te tjera dhe nga admin e moderatore te tjere.
Nuk ndikoj ankesa ime per vendosjen ne ban pra kishte kohe qe po lakohej si emer.

Ne forum nuk hy jo UNE po askush per hall te gjithe per qef jena por <font color="red">JO me bo sipas qefit </font> dakort ktu.
Une moderoj temat e mia ne kategorite e mia s'kam pse ankohem per nje teme te nje kategorie tjeter qe s'me perket mua biles dhe kete e kam bere kur dikush ka afonduar ose tema ka marre kot kam njoftu dike qe te kujdeset ca ka ktu "per kritike"

S'po bej viktimen po them thjesht ate qe ishte
Dhe ne fund te nje teme qe hap vete se kam pa diku te shkruar mos shkruj Jo Chit-chat dhe jo cdo teme qe hap une e moderoj une , nqs ti mendon se une e shkel moderatoret e atyre temeve le ti fshine postimet gje qe dhe me ka ndodhur.

Per Moral qenkeni gati me i thene dy fjale ati nuk jeni
Secili ka koken e vet mbi supe kur poston ta mendoje dhe ku po e con kjo gje .

P.S Ke premisa per avokat /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Mos e kapni vec me mua gjejeni tek ai pastaj "qahuni"
Shnet e nuk shkruj me ktu se u bo kala /pf/images/graemlins/wink.gif

i_own_u

Primus registratum

e para lexo ku je duke shkrujt... ktu çdo anetar i thjesh si un, ka te drejt te ankohet ndaj Moderatoreve

dhe un po ankohem per ty... kshuqe moralin e avokatin jo me mu.

pra ti ne TEMAT QE HAP ske te drejt pse dikush shkruan ate qe ty ste interesosh e te nderhysh

p.s. (1) e thash ate hallexhi, sepse me çkuptoj ti je n'pun per 300 lek te reja n'muaj, kshuqe ske nerva te kuptosh batutat qe bon antar Hartinus pershembull qe esht shum me i vjeter se ty ne kte Forum qe ate rrog qe ti mer ai e harxhon ne dit

p.s. (2) pra per kte e kisha ate te hallexhiut se ne nerva e siper nga puna apo dhe nga mirqendja, s'arin te kutosh kush vertet argetohet ktu

p.s. (3) Gezuar Vitin e Ri

pinkparadise

Forumium maestatis

Me duket se po kalon ne personale ky debat...
Jeta private e seicilit nuk i intereson asnjeri ketu...dhe para se ti bini me shpate te parit person qe po jep nje shpjegim te mundshem (me kete nuk them se eshte me vend apo pa vend bani qe te kuptohemi) do te ishte me mire sikur te prisnit pergjigjet edhe te te tjereve... mbi te gjitha te te tjereve qe vendosin per te bere ban.

ps:mos harroni qe vendimet merren ne bashkesi dhe jo individualisht, keshtu qe mqse e dini te gjithe shume mire qe banet i bejne adminet dhe jo moderatoret mos i bini ne qafe te parit qe jep nje pergjigje (qofte edhe per miresjellje)

/pf/images/graemlins/wave.gif

S

Scorpion

Guest

Pak me tolerante, keto usera qe ju fusni ne ban mbajne AF-ne gjalle, boll me censura e drejtime si tju doje qejfi juve. S'eshte nevoja te futet ne ban, mund te editohet, mund ti ndalohet hyrja ne disa zona a nenforume, te ashtequajtura serioze.

Dhe per rastin e antares policia qe nuk mund te postoj dot me ne kete forum. Po ajo c'beri, ajo ka qene me e rregullta ne shkrime dhe debate.

Beni si te doni o te nderuar administratore e moderatore. Nuk jeni vetem ju dhe me te miret. /pf/images/graemlins/wink.gif

Al-Punk

Still here

Energy, nuk je bere ndonjehere Ban me duket.

Ketu Banet nuk behen sipas qejfit sic thote Tonce, po behen sipas nje kriteri.
Tonce, shih pak te gjitha postimet e fundite te Hartinus dhe do e kuptosh!

Ky eshte nje forum ku cdo kush thote mendimin e tij, dhe rrespekton mendimin e te tjereve. Kur nuk rrespekton mendimin e te tjereve, po dhunon lirshmerine e tyre per te shkruar.

Te tille persona duhet te ndalohen. Shkrimet qe prishin rrjedhen e postimeve, krejt pa lidhje duhen evituar. Per rastin qe flet, shkruesi kishte arritur piken qe duhej evituar teresisht!

Dhe mos u nxeh aq shpejt! Hartini po te doje mund te dergoje nje email.

P.S Normalisht ne rast BAN anetareve u hiqet e drejta e postimit. Bllokimet ne IP behen vetem ne raste sulmesh ndaj forumit dhe me shume probabilitet, nese IP e tij eshte bere BAN atehere ka tentuar te beje dicka ne nje drejtim tjeter.
Tema mbyllet me kaq, pasi nuk ka asgje konstruktive ne te!