kulmi i shpejtesise

Artemis

Primus registratum
Re: kulmi i shpejtesise

kulmi i shpejtesise eshte te sillesh rreth trungut dhe te puthesh byth*en tende :lol: :lol: :lol: :lol:

pula nuk ka brek sepse........ sepse gjeli nuk ka duar??? :goofy:

trebeshina

Primus registratum

kulmi i shpejtesise eshte ta besh mutin ne katin e dhjete dhe ta presesh ne katin e pare.

pipiricka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga great1:
[qb] po kulmi per nje vlonjat e dini kush eshte? [/qb]
Jo,nuk e dime,na i thuaj pak,se me vlonjatet jane forta edhe pse jam vlonjate vete ta dish...pa hé njehere.......

bob

Primus registratum

une vjonjatet i kam shume shoke e shoqe.
kulmi per nje vlonjat eshte te festoje ditelindjen ne diten e flamurit,si thua ti?
ej mos mendo s epo fyej njeri,absolutisht /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku

Kulmi i vlonjatve eshte t'ju shash la piazza della bandiera /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pipiricka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Kulmi i vlonjatve eshte t'ju shash la piazza della bandiera /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ua ua ua sa i fashistizuar qe qenke more djale,nqs nuk e di akoma,e ka SHESHI I FLAMURIT,pastaj nuk eshte ai kulmi jo,ai mund te jete kulmi per ty ta shash,se eshte deshmia e nje ngjarjeje shume te rendesishme historike,si ajo e pavaresise,po e ke parasysh ti tani ka ndodhur ne 28-29 nentor 1912....bravo bravo,e shikon qe e kujtove,sa djale i mire u tregove tani,une e di qe barsaletat me vlonjatet jane me kripe po nejse....pacim dhe mos ma merr per keq mire?jemi ca kunjaxhinj,tani po e ke parasysh, /pf/images/graemlins/laugh.gif

RediRock

Primus registratum

Fillimisht postuar nga buk kollomoqi:
[qb] cili ashte kulmi i shpejtesise

dhe dyta

pse ska pula brek [/qb]
kulmi i shpejtesise eshte tja fillosh vrapit tek cepi i pallatit dhe kur ti kesh rene njehere verdalle dhe te arrish aty ku fillove ti thuash b*ythes tende "ma hap rrugen"

X-GoodBoy

Primus registratum

Kulmi gjeometris me duket se eshte te godasesh topen e majt te mizes mashkull me 12.7-c.

maybe i'm wrong but after a bottle of tequila i think everyone can do it.

peace!

RediRock

Primus registratum

kulmi i gjeometrise eshte te kerkosh ne nje rreth dhe te gjesh nje cep ku te besh sh*rren...

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga B-More's Finest:
[qb] kulmi i gjeometrise eshte te kerkosh ne nje rreth dhe te gjesh nje cep ku te besh sh*rren... [/qb]
kshu e bajn ne baltimore neper cepa, ktu te ne e bajn neper lulishte /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Kulmi i shpejtesise eshte te vraposh vetem dhe te dalesh i dyti, ndersa kulmi i gjeomtrise eshte toka vete, qe edhe pse eshte e rumbullaket, te gjithe bejne seks cepave... /pf/images/graemlins/smile.gif

elta voja

Primus registratum

KUR ESHTE KULMI I RRESPEKTIT?

KUR DY DYLBERA Q.... NE ***** I THONE NJERI TJETRIT "ME FAL SE TE KAM KTHY KURRIZIN"