Kulla e Ajfelit nga çokolata 3.65 metra e lartë
Modeli i Kullës së Ajfelit 365 centimetra i lartë, në tërësi i punuar nga çokolata, sot ka bërë shumë kalimtarë të rastit që tu shkoj lëngu gojës.</p>
Kulla e çokolatës është parë në stacionin hekurudhor St. Pancras në Londër para se është transferuar për në kryeqytetin francez.</p>
Edhe pse të tubuarit kanë shpresuar se do të grabisin ndonjë copë çokolate, nuk kanë pasur edhe aq fat. Kulla e ëmbël e Ajfelit ka qenë aty vetëm për ti kullotur sytë. Kështu, kulla gjatë disa javëve të ardhshme do të shkojë në turne nëpër dyqane, shkruan gazeta britanike Daily Mail.</p>
“Pastiçerët tonë kanë udhëtuar nëpër tërë Evropën për të sjell aromat më të mira nga shtetet e ndryshme. Ato i kemi përdorë si inspirim gjatë përgatitjes së Kullës së Ajfelit, me të cilën promovojnë lloje të reja të çokolatave”, ka thënë Keith Hurdman, pastiçeri kryesor i kompanisë Thorntons e cila e ka përgatitur këtë kullë.</p>
/ Telegrafi / KosLAB / </p>
Ky artikull eshte marre nga: http://koslab.blog.al/?p=43. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://koslab.blog.al/?p=43
Modeli i Kullës së Ajfelit 365 centimetra i lartë, në tërësi i punuar nga çokolata, sot ka bërë shumë kalimtarë të rastit që tu shkoj lëngu gojës.</p>
Kulla e çokolatës është parë në stacionin hekurudhor St. Pancras në Londër para se është transferuar për në kryeqytetin francez.</p>
Edhe pse të tubuarit kanë shpresuar se do të grabisin ndonjë copë çokolate, nuk kanë pasur edhe aq fat. Kulla e ëmbël e Ajfelit ka qenë aty vetëm për ti kullotur sytë. Kështu, kulla gjatë disa javëve të ardhshme do të shkojë në turne nëpër dyqane, shkruan gazeta britanike Daily Mail.</p>
“Pastiçerët tonë kanë udhëtuar nëpër tërë Evropën për të sjell aromat më të mira nga shtetet e ndryshme. Ato i kemi përdorë si inspirim gjatë përgatitjes së Kullës së Ajfelit, me të cilën promovojnë lloje të reja të çokolatave”, ka thënë Keith Hurdman, pastiçeri kryesor i kompanisë Thorntons e cila e ka përgatitur këtë kullë.</p>
/ Telegrafi / KosLAB / </p>
Ky artikull eshte marre nga: http://koslab.blog.al/?p=43. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://koslab.blog.al/?p=43