KUKSI

aspahiual

Primus registratum
Re: KUKSI

Hi quni nga lagjia 5 :)...te pershendes ne rradhe te pare qe qenke kujtuar te hapesh nje teme per Kuksin...te lumte...
AMD nga lagjia 5 :)
Mbaresi dhe fat te gjithe Kuksianeve dhe te gjithe shqiptareve kudo qe te jene

aspahiual

Primus registratum

pershendetje!
Akoma e kam shtepine aty por tani nuk jetoj ne Shqiperi...pallati 22
E njef njefare Arber ...?

DARIO

Primus registratum

si nuk e njoh arb apa... une jam dari nga pallati 4 nese me mban mend

DARIO

Primus registratum

e arbi po he mor qa bohet andej mire si eshte koha ne moske ftofte, qa thojne gocat e moskes mire, falimindert qe shkurjte dhe mos harro te shkuash prap /pf/images/graemlins/smile.gif :cool:

Top Secret

Primus registratum

Ju pershendes dhe une si e lagjes 5 qe jam!

Gjithe te mirat kudo qe jeni.

Ty Arbri ne vecanti meqe te njofta! /pf/images/graemlins/wink.gif

DARIO

Primus registratum

shiko shiko si ka mundesi qe je nga lagjia 5 dhe une me njef mua ti, po nuk ka gje, pershendetje edhe ty

aspahiual

Primus registratum

O Dare ku je mo lal?Care thote jeta andej care thote?Ketej mire fare...ke te fala nga ca goca Ruse gjithe diten me pyesin per ty...Kur do na prezantosh me ate Anglezin me origjine Shqiptare ;-)...Do te te kthej pergjigje me e-mail pasi kam qene shume i zene keto dite prandaj s'kam pasur mundesi.ok?

Pershendetje Tequila!
Si ka mundesi qe une nuk te njof ty e?hmmm Tequila,na bere qe te vrasim mendjen moj goce...nejse nejse me qe nuk te njof ose nuk po me kujtohesh po e mbylli me shprese qe do na prezantohesh :)...
Gjithe te mirat!

DARIO

Primus registratum

pse vetem ty arb te ka bere me dhimbje koke, po kush eshte nuk e di po nuk ma do menja se ka qene shume kohe ne kukse dhe per ate nuk e njofin
gjithe te mirat abi per pune rusesh mos e pyet se full e kemi anglin...nese
Ketej po presin per nje pashaport angleze se akoma ne pritje jemi, per te tjerat mos e pyet
gjithe te mirat abi

aspahiual

Primus registratum

o Dare une e pata llafin nga ato Ruset e mira qe mund ti marresh per tek shpia :)e jo nga ato qe ke ti atje qe shkojne me bythe ziun per 30$ :)...
Veres e ke ne plan te shkosh me pushime ne Shqiperi apo jo?Me punen e pashaportes si ia ke bere apo akoma asgje?na shkruaj dhe na trego..
Gjithe te mirat
ahh se harrova! Po nga humbi kshu kjo Sunrise mor Dare?

DARIO

Primus registratum

po qa te them dergo mesazh te sunrise dhe pyte vet, nga shpia kismet nga djetori do ikim se hala per kete pashaporte po presim

Rita Azem

Primus registratum

Hej Kukësi, përshëndetje!
E mora mundimin të shkruaj vetëm se Kukësi është vëndlindja ime, u rrita dhe u bëra 18 vjec dhe pastaj ika me studime në Tiranë. Pa u zgjatur sot gjindem në Skandinavi por kuptohet që para se të vija këtu kam shëtitur nëpër Shqipëri duke punuar në Librazhd, Berat, Tiranë pra këtu jam shumë e vonë. Në fakt unë ruaj më shumë në mëndje Kukësin e vjetër, pra sic e sheh ti i lagjes 5 je shumë i ri dhe ndoshta s'kishe lindur atëhere. M.gj.t unë kam banuar në lagjen 1, pall 17 dhe tani atje banon vëllai im me femilje, pra nipërit dhe mbesa ime. Ti "quni i lagjes 5" e ke shkruajtur gabim se nuk i thuhet "quni" por cuni ose djali.
Unë të falenderoj për temën Kukësi por do të doja që të trajtonit të tjera diskutime që ndihmojnë afrimin e të tjerëve kuksianë që kanë emigruar. /pf/images/graemlins/smile.gif edhe një herë përshëndetje Herkul.
Nga një mësuese kuksiane që uroj të mos e keqkuptosh.

sonora

Primus registratum

Mesuese kuksiane!
Kam jetuar ne Kukes 10 vjet ,Jam nga Durresi e jam me studime ne USA.Femijerine dhe rinine time te hershme e kalova ne Kukes,ku ruaj kujtime shume te mira ,sidomos per njerezit e mire te atij qyteti.
Kerko tek "mesazhet" per nje informacion me te sakte ;ku i dihet.mbase njihemi e kujtojme ndonje gje te bukur nga kuksi yne.

Dice_of_Knowledge

Primus registratum

Fillimisht postuar nga quni nga lagjia-5:
[qb] po qa te them dergo mesazh te sunrise dhe pyte vet, nga shpia kismet nga djetori do ikim se hala per kete pashaporte po presim [/qb]
Hi cuni nga lagja Nr#5 dhe ty arber.Do U copy una jam goca nga lagja nr5.Gues who?!! IRIDA.
LOL u desh te takoheshim ne internet.C`thote MOSKA COOL huh? Po ke ndermend te vish kendej apo jo.Anyway I`sent u a private message check it!!!!te fala te gjitheve.Dhe thanks cunit nga lagja 5 qe hapi kete temi.C`YA

sonora

Primus registratum

IRIDA !!
SE KUSH JAM UNE MUND T'A LEXOSH EDHE PAK ME LART ,PASI I SHKROVA DHE NJE ANETARI TJETER [PARA DISA DITESH.UNE JAM NGA dURRESI DHE JAM ME STUDIME NE USA.PO KAM JETUAR NE LAGJEN 5 PALLATI 18 PER 10 VJET.PO TE SHKRUAJ NJE MESAZH PRIVAT PER ME SHUME .DO DOJA TE PREZANTOHESHE.jAM I SIGURT QE NJIHEMI.SHIH MESAZHIN

aspahiual

Primus registratum

Pershendetje te gjitheve!
Eshte bere nje kohe e gjate qe nuk jam futur ne forum por arsyeja ishte qe kisha harruar passwordin :-((.
Me behet shume qejfi qe nuk qenkam vetem une dhe Dari ketu por na qenkan shtuar dhe shume te tjere:).
4Dari:Sot do te shkruaj patjeter:)
4Irida: Haha nuk ma mirrte mendja qe do te takoheshim ne internet:),edhe ty sapo te kam derguar nje leter,te fala te gjitheve:)
4Benora:Shpresoj qe mos te keqkuptohesh me mua por doja te te thoja qe me qe ti je dhe mesuese patjeter qe duhet ti dish ca rregulla mirsjellje do te ishte me mire qe "qunit nga lagjia-5"ti dergoje nje mesazh privat dhe t'ia sqaroje se si duhet shkruar,quni,cuni,djali apo mashkulli se keshtu si beni ju fyhet ai tjetri..gjithe te mirat.

cuddle_girl

Primus registratum

HI Arizona Arbi Dare and Others
Jam une IRIDA this is my nickname... U like it /pf/images/graemlins/tongue.gif
mesazhet private mi dergoni ketu pasi ajo ishte adresa e nje shoku.Arizona thanks 4 your private message I`ll try to reply.
C` YA all and take care.