Re: KUJTIME TE VJETRA SHKOLLORE
me kishte ngarkuar drejtori te beja filmimet ne shkolle per nje spektakel qe do organizohej
(kem lene mesimin nje muaj rresht per te ndjekur provat e gjithcka behej per spektaklin se /pf/images/graemlins/laugh.gif duhet te dija si zhvillohej per ta filmuar me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif )
si perfundim, pas spektaklit kisha bere dy videokaseta, njeren per shkollen -e montuar mire- e tjetren per vete ku ishin gjithe pislliqet qe kisha filmuar gjate kesaj kohe - provat, femrat kur nderroheshin (fshehtas kjo), qyfyret me mesuesit gjate oreve te mesimit etj etj etj
per fat te keq kaseta ime personale filloi te qarkullonte ne shkolle
nje dite me therret Ariani ne zyre (drejtori) i bere si bishe
:cry: i kishte rene ne dore kaseta ime dhe e kishte pare me familjen duke menduar se ishte thjesht ajo e spektaklit :cry:

ishte bere bishe fare
pasi me bertiti rreth 15 minuta (dhe me lau te terin) me kerkoi nje spjegim
une e pashe ne sy dhe guxova
" me fal drejtor po kush jua dha lejen te shihni ate kasete?!"
ai ngeli si i shtangur dhe nuk po kuptonte c'behej
"vertet - i thashe - ajo ishte personale dhe akoma e pa montuar. Une nuk ju kam dhene akoma kopjen e shkolles te perpunuar"
faktikisht nuk donte te thoshte qe ia kish dhene nipi (nje shok i joni qe e kish marre nga dikush tjeter)
i shkathet si eshte nderroi shpejt muhabetin e tonin e zerit
i premtova se te nesermen do i sillja kopjen e mire dhe ai me tha te lija mesimin e te shkoja ta pergatisja /pf/images/graemlins/laugh.gif
kur dola me dridheshin kembet dhe habitesha me veten se si kisha guxuar