KUJTIME TE VJETRA SHKOLLORE

gh

Primus registratum
KUJTIME TE VJETRA SHKOLLORE

tregoni kujtimet e vjetra shkollore ne shqiperi per shembull mesuesit, djemte, vajzat, tregime te thjeshta por te bukura.

Guest
Re: KUJTIME TE VJETRA SHKOLLORE

une jam ne gjimnaz por edhe ne 8 vjecare kemi pas te forta psh: ishte nje shoku im edhe i thote mesuese ne oren e eduktaes seksuale: O mesuse po praktike do bejme neve>? /pf/images/graemlins/laugh.gif

nela_kristi

Primus registratum

Oh cna kujtove tani..... /pf/images/graemlins/frown.gif
U mallengjeva aq shume sa shkruaj dot me...

assassino26

Primus registratum

Presori i matematikes ne 8-vjecare i gjuan njerit me shkumes.Ai ishte hutuar me goje hapur dhe shkumesi i futet ne goje.Kemi qesh gjithe oren e msimit qe kishte njel, :lol:

albscutar

Primus registratum

Po ekskursionet qe beshim neper kooperativat e fshatrave, duke korrur miser.
Po kur shkoshim oren e pare per te mbledhur kermij.
muaji i enverir :smash:
java e enverit :smash:
dita e enverit :smash:

Mire te perndjekurit politik i moren bonot:D

PO ne kur do ti marrim kompesimet :mad:

KATALLANI

Primus registratum

maj men nji her drejtori i shkolles mesme ka dash me ma thy noten ne sjellje se me kapi tu i ron fshirses qe fshinim derrasen e zeze me shkop.
:goofy:

komino

Valoris scriptorum

me kishte ngarkuar drejtori te beja filmimet ne shkolle per nje spektakel qe do organizohej

(kem lene mesimin nje muaj rresht per te ndjekur provat e gjithcka behej per spektaklin se /pf/images/graemlins/laugh.gif duhet te dija si zhvillohej per ta filmuar me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif )

si perfundim, pas spektaklit kisha bere dy videokaseta, njeren per shkollen -e montuar mire- e tjetren per vete ku ishin gjithe pislliqet qe kisha filmuar gjate kesaj kohe - provat, femrat kur nderroheshin (fshehtas kjo), qyfyret me mesuesit gjate oreve te mesimit etj etj etj

per fat te keq kaseta ime personale filloi te qarkullonte ne shkolle

nje dite me therret Ariani ne zyre (drejtori) i bere si bishe
:cry: i kishte rene ne dore kaseta ime dhe e kishte pare me familjen duke menduar se ishte thjesht ajo e spektaklit :cry:

:mad: ishte bere bishe fare :mad:

pasi me bertiti rreth 15 minuta (dhe me lau te terin) me kerkoi nje spjegim

une e pashe ne sy dhe guxova
" me fal drejtor po kush jua dha lejen te shihni ate kasete?!"
ai ngeli si i shtangur dhe nuk po kuptonte c'behej
"vertet - i thashe - ajo ishte personale dhe akoma e pa montuar. Une nuk ju kam dhene akoma kopjen e shkolles te perpunuar"

faktikisht nuk donte te thoshte qe ia kish dhene nipi (nje shok i joni qe e kish marre nga dikush tjeter)

i shkathet si eshte nderroi shpejt muhabetin e tonin e zerit
i premtova se te nesermen do i sillja kopjen e mire dhe ai me tha te lija mesimin e te shkoja ta pergatisja /pf/images/graemlins/laugh.gif

kur dola me dridheshin kembet dhe habitesha me veten se si kisha guxuar

lir

Primus registratum

o albscutari, kam une ca letra me vrime, i do? :smash:

mostro

Putraku

p.n luarasi do pastronim ambientet dhe per c'do thes qe do mbushnim do na jepnin nga 3dollar amerikan.te shikojshe filluan te gjithe ti conin theset ne gjysem dhe zyshat kujdestare nuk i pranonin.une per vete dy thes mbusha,sa per nja 5 paketa per gjithe javen.kafet po dilshin me te lypme nga shoket,here une here ata here as vet se merrsha vesh,dhe keshtu iku dhe gjimnazi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

vlera

Primus registratum

Pershendetje!

U c'na i kujtuat ato dite te bukura!
Kemi pas nje mesues matematike e ai kur u thoshte nxenesve te ngrihen ne kembe u thoshte '' ngritu ti atje ne kembe te mbrama'' ironi ishte jo qesharake, vetem ne qeshnim :lol:

Florus

Forumium maestatis

mu me ka ndodh 2 here gjate gjimnazit qe dikush ka kopjuar nga mua dhe ka marre 1 note me shume :cry: ktu duket edhe se sa mire vleresojne mesuesit shqiptare :smash: