Kujtime dashurie

gazetarja_turke

Forumium praecox
Kujtime dashurie

/pf/images/graemlins/wub.gif<font color="brown"> Nese veret do te me lini nje kujtim qe malli te na roberoj te dyve
ateher nje puthje mbill mbi varrin tim dhe uite ate me lotin e syve.

hape deren te hyj brenda mbylle shpejt se u qmenda dora shkruan zemra ndikon kthema letren nese me don...

: Nese une vdes me mbulon dheu i zi mbi varrin tim do te shkruan, TE DUA VETEM TY. Thikat i pranoj, plumbat i duroj, por ndarjen me ty nuk mudem ta paramendoj Kur te vdes ado te vish? Kto kujtime ado te mi bish? Per mbi varr me mi lexu e une mbrenda me vajtu, se prej teje jam largu! se shum ty tkam dashuru Pa ty nuk mundem te rri, Pa ty jeta me behet hi, Pa ty varri nuk me pranon, Pa ty jeta nuk mjafon, se zemra ime e shkret vetum ty te don.. .

Nje kartolin qe mora shpirti sma pranon, sepse nuk me pershtatet mua si person. Nuk dua te fyej me xhestin tim, por do te me falesh shum per kete keqkuptim. Ti nje vajze e bukur me nje unaze ne gisht, pse nuk e hoqe te beheshim miq. Nje shoqeri te fshet vetem une dhe ti dhe as nje njeri kete mos ta dije. Nje sekret i vogel do jete nje mbrekulli ta beje realite kete dashuri,,,

Te fala nje det te trembi thellesia, te fala nje mal te trembi lartesia,te fala zemren time te trembi dashuria, do te te fal nje kukull qe te luash me te dhe jo me mua

se di gjak me jep a helmin ma derdh a pse jam ne ethe dukem krejt e verdh, se di me dhemb shpirti a nje plag ne zemer digjem per nje fjale vritem per nje emer,se di mathith helmin a shpirtin ma merr nes me ngroh dielli pse digjem si ferr

Dua te jem cigare , si nikotin te kaloj ne buzet e tua. Te hyj ne gjakun tend, Atje te te them se sa te dua Dua te jem heroin , te rrij ne venat e tua. Keshtu do jemi gjithmon bashk se un do jem drog dhe ti sdo rrish dot pa mua!

Kur nje dit te pash ishe me nje tjeter mendova se pendohesh ta shkrujta nje leter, letren kur ta shkrujta plasa tuj vajtu martohu i DASHUR se mua me kan feju!!!

nese me pty ti a e don dikon dote thom po jetn e ti dote shkosh duke qajt duke vajtu duke mos e ditur se jeta ime je ti

Te lutem nese me do thuaje te verteten nuk do ta fal veq zemren por edhe jeten nese ke zemer ndaje bashk me mua nese ke fjal me thuaj qe te dua

Edhe boten te ma falin un prap do te vuaj. Kur e di se dora jote mban unaz te huaj.

nje dite do takohemi per te fundit here,vetem UN dhe TI te tjeret te presin!po ti vras zilia le te behen ere,NE ne shpirtin tone si nje shpirt do mbesim!te lidhur nga ndjenjat,si te vetmen vlere,plakur ne dashuri te LUMTUR do vdesim!"

Dhe une qe s'besoja ne asnje perendi
Dhe engjejt kotesi me dukeshin ne kete Bote
Se di se si lutem sa here te puth ty
"Mos e ler te me ike o Zot"

jam ne shpirtin tend i lumtur i qeshur,jam ne trupin tend i humbur i zhveshur,jam ne aromen tende i'papir i dehur,jam jorgan endrrash qe ty te mbuloj ,jam nata pa gjum mbushur me ledhatime,jam puthja qe digjet tek ty fytyra ime

Malli për ty, frymën mandali!
Eja tek unë, një puthje ta fali!
Kur t'mi puthish buzët e mia,
e din o shpirt, cfar është dashurija!

Me je zemra dhe shpirti im
Pranija jote më jep gezim
dua te kem pranë, qe t´më ndihmosh
Dhe jeten me mua ta kalosh
Do te ruaj sot dhe gjithmone
se ti je çeles i dashurisë tonë
nese dashurija gjithmonë do tjetë
do t´jem me i lumturi me t´vërte

Dikur dita dhe nata,
ishin pa dallim kur
ti ma fale zemren
e une shpirtitn tim
me lejove te vuaj
me lejove te vdes
eja bukurosh ende
te press

NESE NUK ME SHKRUAN,TU THAFT AJO DOR DITEN E MARTESE U BAFSH HOR NATEN E MARTESERAFT 1 METER BORTU NDALT RRYMA 24 OR...

zoti nje dite me veshtronte e kuptoj qe zemres time diqka i mungonte te gjith engjujt rreth vetes i mblodhi dhe per zemren time ty te zgjodhi! </font> /pf/images/graemlins/wub.gif
<u>Ermira Kyqyku - Gazetarja_Turke</u>

cufi_bardhit

Primus registratum
Re: Kujtime dashurie

Do doja te thoja dicka tek kjo teme. por kam frik mos humb lezetin.
S'di cte them skam dashuruar ndonjehere.

gazetarja_turke

Forumium praecox

ok mos thuaj asgje ateher do mbetet me bukur.
nese ke ndonje kujtim ta shtosh do e zbukuroje aq me shume...
tung Cuf

cufi_bardhit

Primus registratum

Gazetarja une nuk eshte se vertet nuk kam dashuruar.
Por me shume kam vuajtur. Edhe nuk me pelqen te kujtoj plage te zemres /pf/images/graemlins/frown.gif

gazetarja_turke

Forumium praecox

ateher per ket e ndiej veten shume keq, sepse jame njeriu i vuajtjeve, nese do mund te flasim nje dite e te hekim pak mundimet nga trupi....:D /pf/images/graemlins/shrug.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

eh ne fakt moj Ponje, profesion me shum vujtje keni. duhet ta leni gjithanej te parmen dhe te pasmen /pf/images/graemlins/lol.gif

ados

Primus registratum

Qe gazetarja, kerkon nga ne te shkruajme ndonje kujtim dashurie eshte pak cuditshme..Dicka luhet ketu...
Gazetare, nuk duam te gjejme historite tona ne ndonje gazete te rendomte..qe i shesin per 10 cent..
COPYRIGHT..babe, COPYRIGHT .)

Fioralbina

Primus registratum

Vorrei sedermi vicino a te in silenzio,
ma non ne ho il coraggio: temo che
il mio cuore mi salga alle labbra.
Ecco perchè parlo stupidamente e nascondo
il mio cuore dietro le parole.
Tratto crudelmente il mio dolore per paura
che tu faccia lo stesso.

KoDoShi

Primus registratum

Të shikoja por s’te prekja dot, te enderroja por ajo ishte veç një ëndërr, qaja por lotet e mi nuk ishin gjithçka për ty… Ti ndonjëherë veç shikimin hidhje, por mua s’me mjaftonte kaq, nuk e di ti se çdo të thotë te perkedhelesh nga një vështrim qe derdhet ne rrezet e arta qe kembehet papritur ne një plumb te zymte. Qe prej asaj ditë qe sytë e tu nuk me ngrohen me, me rreset e tyre dhe goja jote pa pikë meshire më tha “S’te dua” këtu ka qenë veç dimer për mua. S’me mbeti veç te gelltisja helmin e poshterimit dhe te thyerjes se dinjitetit. Dhe e gelltita… Jetoja mes njerzve qe me tregonin realitetin, por unë valle pse nuk e kuptoja...?! Aq shumë te doja sa i duroja gjithë indeferentizmin e supreioritetin tënd... Unë behesha xheloz për ty... Të puthja, te ledhatoja ne ëndërr dhe kthehesha edhe një herë te fundit pa ikur larg… (E di si mund te harroj, kur un jetoj me ty, ti je një pjesë e qenies sime, ai cep i zemrës qe pikon lot e helm, ajo qe perkedhelet një shikim rastesor qe ndodhta s’është për te dhe asaj i duket bota. Ndiej se jam pre e ndienjave mizore qe arrij te dua ty: personin qe doshta qëndron mbi te tjerët, por realisht nuk është e imja, për të mos thënë fare…). Tani e ndiej se kjo s’ka për te ndodhur me kurrë sepse shumë shpejt ti do të jesh larg meje, diku ne një cep te zemrës do të jet shkruajtur emri jot dhe dallget e kujteses nuk do ta fshijnë atë kurrë madje do ta thellojne me tepër atë plage… Ndoshta një ditë te largët do të kujtohesh dhe ti për një njeri qe te deshi ty me shumë se gjithë jetën e vete dhe ti me një iniferentizem as një “ckemi” nuk devijoje ti thoshe. Ti pertendon se je njeri me ndienje dhe logjike por ne te vërtetë ndienjat te mungojnë, ti shkruan shumë për dashurinë, zhgenjimin, genjeshtren por ne te vërtetë ti se di sec do të thotë të duash një njeri, ndoshta do të mendodh qe dhe un qe pretendoj një gjë te tillë nuk e njof, por un te siguroj se nuk është kështu. Dhe ne qoftë se ti do të kishe te paktën një fije ndienje nuk do të tregoheshe personia egoiste dhe inteligjente. Ty s’do të vinte pak keq sikur personi qe ti adhuroje me shumë ne këtë botë te iki ne një cep tjetër diku larg dhe ti për një muaj te fundit as të mos flasësh! Mua po! Me vjen shumë keq për vehten me një person insensible por ndoshta do të vij një ditë qe dhe mua te me buzeqesh fati, të mos lotoj me për një person qe me perbuz qe te arrij dhe un te ndihem I rëndësishëm. Nuk e di se cme pengon temos afrohem te qëndroj larg teje ne këtë muaj me gjithë se dëshiroj krejt te kundërtën ndoshta e ndiej qe nuk do të shikoj me ose ti nuk do të me kujtosh ose te me fshish nga kujtesa jote e un do të iki nga ky vend me një plage e helm ne zemër qe do të pikoj veç lote, hidherim e trishtim… Ndoshta kerkoj te pamunduren por jo s’besoj, un kerkoj veç ty, qe të jesh teresisht e imja veç për pak çaste te jetoj veç me ty e te kap qiellin me duar. Po kjo thua ti nuk ekziston! E un vazhdoj te kerkoj ty ne endra qe jan një infinit larg realitetit. E sa largohem prej teje e ndiej mungesen e filloj qaj si femij, pa e kuptuar arsyen e motivin?! Të shikoj ty kudo te mbaj diku brenda meje se aty je veç e imja, e kerkoj te largohem për të mos dashuruar me, për te harruar dhe vreh se me shumë te dua se e di qe (për pak s’do të shoh me, ndoshta e vetmja gjë qe më ka ngelur) dhe jetoj akoma me iluzione... N.q.s do të shikoj ndonjeher pas shumë vjetësh ta dish se nuk do të harroj madje do të përjetoj te njëjtën gjë qe ndieva ditën e pare kur te pashë dhe u dashurova me ty si asnjeher me pare “Të dua” e s’do të harroj e urrej kurrë, kudo qe te jem ti do të jesh një pjesë e imja dhe do të jetosh me mua, se REALITETI dhe LUMTURIA jan shumë larg...?

KoDoShi

Primus registratum

ncuq ncuq...
por nganjiher se cme hypen nji dalldi kshu.. ..kot /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Kaq text te gjate dhe monoton pa shenja pikesimi,ose pak dialog , edhe /pf/images/graemlins/wub.gif ta kishte shkru skisha per ta lexu /pf/images/graemlins/tipsy.gif......
Pa variacion behet shume boring edhe leximi /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Qe gazetarja, kerkon nga ne te shkruajme ndonje kujtim dashurie eshte pak cuditshme..Dicka luhet ketu...
Gazetare, nuk duam te gjejme historite tona ne ndonje gazete te rendomte..qe i shesin per 10 cent..
COPYRIGHT..babe, COPYRIGHT .)

[/ QUOTE ]

sikur me paske lexu mendimin se si e dyshimte me duket dhe mua kjo pune /pf/images/graemlins/tipsy.gif

S

Scorpion

Guest

Me nder teje gazetarja qenke lodh /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

ku lodhen kto mer plak /pf/images/graemlins/winkwink.gif e di ti si punojn gazetaret apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

AKABA

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mindhunter_Girl</div><div class="ubbcode-body">Eh na ishte njehere... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; </div></div>

sakte, kjo keka dashuri veq, na ishte nje her...