Ku ti investoj paratë e mia

Anana

Primus registratum
Re: Ku ti investoj paratë e mia

Oo, filloi diskutimi tani, leke te ligjshme apo jo. Ta pret mendja me qe jane te paligjshme po ate jane bere tani, mbaroi ajo pune. Te pakten do perdoren per dicka te vlefshme. Edhe SOROSI qe na dha bursa ne Shqiptareve akuzohej per leke te paligjshme.

Suedezo, ke marre mendime plot, por personalisht do thoja qe Shqiperia ka nevoje per prodhim... Ka shume fusha fitimprurese ashtu si ndertimi e turizmi etj. po prodhimin kush e ben? Kane filluar jane hapur ca fabrika ushqimesh por ka nevoje per me shume. Hapen dhe vende pune ne prodhim, edhe fitimi nxirret...

Me kohe pastaj mund te hysh dhe ne fushen e ndertimit. Kete te veres shikoje si ta kesh me mire ti e di. Me sa di une ne Shqiperi ka ca prodhues e tregtare vere por po ta hetosh ceshtjen, me siguri do kete vend per tjeter.

Suedezi

Primus registratum

Per te shuar sadopak kureshtjen e disave se ne cmenyre i kam bere une ato pare,po ju sqaroj se ato do te ishin shume me teper nese nuk do te ishin shpenzuar ne BLAK-XHAK,POKER,ROLET,etjneper kazinot e evropes .Por shqyr zotit shpetuan 300.000 dollare qe ti kem per te kaluar vitet qe me ngelen.Vetem per nje gje ju siguoj qe nuk i kam bere me femra ose me vrasje , i kame bere vertet me nje pune te rezikshme,sepse qe thoni ju te nderuar forumsa,nese nuk rezikon nuk fiton,dhe une kame rezikuar .Sepse kjo puna e pareve te mia eshte si puna e xhungles,ne xhungel ka shume kafshe te egra ,nese je luan dhe je i shkathet e kap ti gjahun i pari,dhe nuk e le ta mari ndonji luan tjeter .Vetem mos haroni se ne evrope ka shume luane te eger . POR ME I FORTI ESHTE LUANI SHQIPETAR.Besoj se me kuptuat. Me respekt nga Suedia, HEJDO

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Suedezi:
[qb] Per te shuar sadopak kureshtjen e disave se ne cmenyre i kam bere une ato pare,po ju sqaroj se ato do te ishin shume me teper nese nuk do te ishin shpenzuar ne BLAK-XHAK,POKER,ROLET,etjneper kazinot e evropes .Por shqyr zotit shpetuan 300.000 dollare qe ti kem per te kaluar vitet qe me ngelen.Vetem per nje gje ju siguoj qe nuk i kam bere me femra ose me vrasje , i kame bere vertet me nje pune te rezikshme,sepse qe thoni ju te nderuar forumsa,nese nuk rezikon nuk fiton,dhe une kame rezikuar .Sepse kjo puna e pareve te mia eshte si puna e xhungles,ne xhungel ka shume kafshe te egra ,nese je luan dhe je i shkathet e kap ti gjahun i pari,dhe nuk e le ta mari ndonji luan tjeter .Vetem mos haroni se ne evrope ka shume luane te eger . POR ME I FORTI ESHTE LUANI SHQIPETAR.Besoj se me kuptuat. Me respekt nga Suedia, HEJDO [/qb]
Sido qe te jete Suedez. Respekte per guximin...

Suedezi

Primus registratum

Nese te dy luanet jane shqipetar,gjahut nuk i ngelen as kockat.

Olta

Forumium praecox

suedezo ma meso edhe mua se si behen 300 000 dollare se fundja anonym je, e pastaj investojme bashke ne c'ke ti,
le qe me sa di une luaneshat dhe jo luanet dalin per gjueti!

tirana

Primus registratum

Psh, mund te blesh nja 40 metra plazh ne Brazil, boj nji kjoske me kashte ku te japesh çadra me qira dhe te shesesh koka kola te ftofta gjith diten.. S'duhet as zanot e as diplome, au iu gjith diten, shapkat ke komet, kemishen zberthyme e buzen ne gaz per qejf tat.. :thumbsup:
Kshu ne pamje te pare nuk duket investim serioz por po ta menosh holle holle eshte me seriozi.. (per menimin tim gjithmon)

Kordelja

Valoris scriptorum

Te ngeli Brazili neper goje tere kohes ty mo.. :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

ç'ke moj, keshtu me pelqen /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sepse me ndjellin mir ato venet anej Korde..

Kordelja

Valoris scriptorum

Leni llafet Muno se vene vene te ndjellin /pf/images/graemlins/laugh.gif

meggie

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Suedezi:
[qb] Per te shuar sadopak kureshtjen e disave se ne cmenyre i kam bere une ato pare,po ju sqaroj se ato do te ishin shume me teper nese nuk do te ishin shpenzuar ne BLAK-XHAK,POKER,ROLET,etjneper kazinot e evropes .Por shqyr zotit shpetuan 300.000 dollare qe ti kem per te kaluar vitet qe me ngelen.Vetem per nje gje ju siguoj qe nuk i kam bere me femra ose me vrasje , i kame bere vertet me nje pune te rezikshme,sepse qe thoni ju te nderuar forumsa,nese nuk rezikon nuk fiton,dhe une kame rezikuar .Sepse kjo puna e pareve te mia eshte si puna e xhungles,ne xhungel ka shume kafshe te egra ,nese je luan dhe je i shkathet e kap ti gjahun i pari,dhe nuk e le ta mari ndonji luan tjeter .Vetem mos haroni se ne evrope ka shume luane te eger . POR ME I FORTI ESHTE LUANI SHQIPETAR.Besoj se me kuptuat. Me respekt nga Suedia, HEJDO [/qb]
I dashur suedez do te thoja qe me ate pune qe je marre ke fituar pak, per gjithe ate kohe qe je marre.......nejse do te thoja mos u mundo te investosh se si i thone, ai lek si fitohet ashtu iken.....!!

tirana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Ky paska Dollar pothuajse aq sa kam une. [/qb]
..jo vetem, po ka vendos ti ndaj me mu se i sjell shonc.
Ti si je me shoncin??

Seriozi

Primus registratum

Me shoncin jam tulle fare.
Vetem nji gjo smora vesh une si i ka bo suedezi parate /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Suedezo gjeja e pare shko dhe mbylli parate ne disa banka shqiptare,pastaj hap nji numer kontoje ne Zvicer ,dhe pak me vone bej transferimin nga Shqiperia ne Zvicer,dhe ja ku i legalizove.
Sa per investimin duhet te jesh vete ne Shqiperi qe te vendosesh.Per mua blej nji apartament te mire dhe nji dyqan pastaj me ç'te ngelen mund te rrezikosh diku ne tregeti.

Guest

PARATE INVERSTOI NE KAZINO KAM QENE DY DITE ATJE DHE AKOMA ME LUHET /pf/images/graemlins/tongue.gif :rockband: :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif