ku jetoni?

juxhoxhjaj

Primus registratum
ku jetoni?

Ku jetojne albforumistat dhe thoni dicka karakteristike per vendin qe banoni aktualishte dhe nese nuk eshte vendi i lindjes dicka karakteristike edhe per ate.
Une kam lindur dhe banoj ne jug te shqiperise ne Fier i cili ndahet nga gjanica e cila ishte bukuria e qytetit por tani eshte shnderruar ne premtimin nummer 1 te politikane ne fushate se do pastrohet pasi eshte shume i piste ka edhe shume gjera interesante si apolonia etj qe e bejne interesant per tu vizituar.WWW.fieri.COM

ere

Primus registratum
Re: ku jetoni?

une jetoj ne Angli..jeta eshte shume mire mos te qahemi po koha jo dhe aq e mire po prape se prapi skemi shume ankesa tjetr ca te them?

GJYSHI

Gjyshi

Admin:
Mos dil jashte teme. Dhe te lutem mos shkruaj ne cdo teme me te vetmen arsye sepse duhet te shkruash patjeter dicka.

Alanis

Primus registratum

te veni i infedelave, Shaba, amerigo vespuci /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

SyriKalter84

Primus registratum

Une kam lindur ne fier larg gjanices /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif nga lagja 15 tetori, tani jetoj ne ate vendin ku njerzit vrapojn USA, Boston

SyriKalter84

Primus registratum

po re pse qysh mendon; ne boston ka me shume shqipo se kudo tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

TheWanderer

Primus registratum

Jo re, tallesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Bijte e Shqipes eshte shoqata e shqiptareve te Filadelfias, ndaj thashe.

niku2582

Primus registratum

hi jam leon nga cerriku elbasan por jetoj ne selanik por ska rendesi ku jetojme sepse na gjendet prane albforumi ciao a tutti

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me pelqejne pemet...sidomos ato qe bejne hije ne dimer... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Shahisti

Primus registratum

Paskemi diç/ka te perbashket..dimeri ka hije specifike, sidomos ne perendim!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Y

ytic terrorise

Guest
une jetoj ke: rruga babdud karbunaraj kati i trete drejt eeeeeeeeeee ................me haajdeni najher per vizit