KU JENI O JU 'T " JORDAN MISJES"

Princesha

Primus registratum
Re: KU JENI O JU 'T " JORDAN MISJES"

Kush tha qe nuk te besoj, un pernjat te pyta se kam besim n'ty.

Vetem besim! /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Na trego pra a ishte ne shkoder a?

A kishte shku kund?
Se kur kam ken un atje, ka pas te shoqin jashtetit edhe kishte plane edhe ajo me ik.

SkenderbegaS

Primus registratum

aaaaa vetem Besim eeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ,asht ne itali , mir asht , shkon e vjen n Shkoder , se di a ka ken per vit t ri , se un jam ni me te para Festave /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

Princesha

Primus registratum

s'desha me e marr ne tel jo /pf/images/graemlins/laugh.gif...sa keq nuk keka ma profesoreshe e? /pf/images/graemlins/shrug.gif

si do t'ja kalojn n'itali?

Guest
Re: a ka ndo nje lushnjar ketu

Pershendetje te gjithe ju qe merrni pjese ne keto shkrime. Une e kam mbaruar shkollen "Jordan Misja " ne 1993 4A.

Guest

jane e kan me kene ma te miret pjeter meshkalla.....matura 2004.

Jordan_Misja

Primus registratum
JORDAN MISJA WEBSITE

Shkolla "Jordan Misja" per here te pare me nje website,te cilen Shkolla "Pjeter Meshkalla" nuk e sheh as ne enderr.Tani e mbrapa gjitha shkollat e mesme te shqiperise mund te rrijne me goje hapur duke shiku te vetmen shkolle e cila po ece me ritem te shpejte perpara.Prandaj ju sygjeroj qe sa jeni ne kohe te nderroni shkolle qe te ecni me ritme te avancuara.
home.jpg

Jordan_Misja

Primus registratum
Re: JORDAN MISJA WEBSITE

Faleminderit per urimin si nuk do harrojme qe kemi nje bashkepunim me shkodraonline.com.Linku juaj ndodhet ne gjitha faqet e website tone.Jane ne ndertimin faqet e profesorave,te drejtorise,kabineteve te shkolles sic eshte ai i kimise,i gjermanishtes,biologjise,fizikes dhe ai i fiskultures.Gjthsh po futen ne server gazeta e shkolles dhe grupi i debatit.Duke ju uruar shikim te mbare,

ODISEA

Primus registratum

po mua qe kam bere 4 vjet tek "Jordan Misja" a me pranoni ketu /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jordan_Misja

Primus registratum
JORDAN MISJA WEBSITE

Forumi eshte i albforumi ndersa shkolla ka forumin e vet sdq je i mirepritur si ktu po ashtu edhe tek ai i shkolles.Nqs do te besh pjese ne stafin e website po deshe te dergoj nje formulare qe do ta plotesosh dhe ta dergosh ne adresen e emailit te shkolles.Kjo vlen per te gjithe nxenesit dhe ish nxenesit e shkolles qe jane te afte te punojne ne website.

Guest

po a ka naj te re prej stafit te shkolles se pashe qe ishin tana ne ndertim pervec administratorit.

Guest
Re: "Pjeter Meshkalla" edhe e diskutoni....

...e ku ka ma mire...ne fakt mu me duhet me thane ku ka pas me mire... se fatkeqesisht une kam mbaru gjimnazin...
per mu ka qene vendi ku kam kalu vitet me te bukra te jetes time.ju puthi gjithe maturantave te viti 2002... jeni te mrekullueshem...

Guest

hej shkolla jordan misja si jeni ju pershendes shum ne veqanti te 4b A usa

SkenderbegaS

Primus registratum

o Admin ciao grup /pf/images/graemlins/smirk.gif( ishalla s'je juventin se tapo grihna /pf/images/graemlins/tipsy.gif)
po si i bahet se se gjej emnin tem te ky web-SITE i joti mor grup /pf/images/graemlins/pickellonja.gif