Prandej kam shkru: "Lum kush e provon" e jo "ça pritni me e provu"...vemendjen n'msim :book:Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] scyroxas, tan noshta skan qef me e provu kyt dashni mar, ku e din ti /pf/images/graemlins/smile.gif
Iron, dashni te tepert ska mar, kush ka than, andrrimtare rri un, deri qe te me bahen realitet andrrimet /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Z'du meze, veç me t'pa ty tuj u sjell... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Na leni rahat iher po ju tham te dyve, se leshoheni vuuuu s'guxon njiri me ju pru i got raki, doni edhe meze /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Un thash mu sjell 1x me na i gzu syte, s'kam pretendime n'veshje heren e pare... :goofy:Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Iron uria po duket haptas /pf/images/graemlins/laugh.gif
Scyroxas, tuj u sjell rrotull teje a?
Doke kamarjere me minifunda ti a? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Aaaaaa, vend t'bukur ke gjet me kthy kryt....para pasqyres eeee....Fillimisht postuar nga IRON MAN:
[qb] o ROZ ............hajt se un po kthej kryt n an
tjeter , e po rri ......larg vemenjes :lol: [/qb]
Njaq sa?! Un tollac s'mundem mu qeth se s'kam n'mend me shku Ushtar.... :kiss:Fillimisht postuar nga mystic:
[qb] na e paskeni kthy Jordanin ne Strip Club me lap dances /pf/images/graemlins/tongue.gif
Shiroksi ala njaq i ke floket a? Preji pak mar burr se i ka ik moda /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ikaq pra /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga scYroXas:
[qb][/qb]Fillimisht postuar nga IRON MAN:
[qb] Hiiiiiiiii MYSTIC SHIF SHIF SCYROXAS-in
TULLAC ASHT ISHTU. :lol:
VEQ ASHT PAK TUJ MURDHIT /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy:
[/qb]
njeni larg vemenjes, tjetri afer meje apapapa.Fillimisht postuar nga IRON MAN:
[qb] o ROZ ............hajt se un po kthej kryt n an
tjeter , e po rri ......larg vemenjes :lol: [/qb]