Ku jeni anamalas!

alma-milano

Primus registratum
Re: Ku jeni anamalas!

Fillimisht postuar nga OzZY_GirL:
[qb] alama un e di se ato te obotit e kan ba shkollen ne dajc.....se njof shum njerz prej obotit.....

ciao [/qb]
Me fal ....por gabohesh!
Ne obot eshte gjimnazi!

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga alma-milano:
AH me fal por edhe diçka tjeter....jo per me shit mend sepse nuk ja vlen por.....nga qe e kam e kam ba shkollen ne obot dirigo un Call Center ketu ne Monza!

Nuk e di pse po keto fjalet e tuja me kujtojne nje skeç te humoristave shkodrane ,ku Drande Xhai,ne rolin e nje katundareje te "emancipickume" ,deklaron se ka mbaru Institutin e Belleces ,siç thote ajo, :"Ne Sindej t'Kanads!" me rezultate :"Tutana Okej !"

:lol:

Mas me ban me qeshe pashe zotin! :smash:

Charlizeta

Primus registratum

Si me qene fmi juve ketej, na bani dallime mes fshatit e qytetit. Athua sikur ka naj dallim te madh, llac e balte ne shkoder, lacc e balte ne fshat, njerez te pjekun ne diell ne fshat e njashtu ne shkoder neper anet e rruges tu shit ne naj qoshe trotuari.
Qytetet shqiptare, jane ne te njejtin nivel me qytetet-fshatrat Afrikane /pf/images/graemlins/laugh.gif e ju me flisni per qytetarllekun tuaj. Shani vendit e dojeni njeritjetrin, se ma fort rrespektoni nje zezak prej afrikes, sesa nje fshatar e malcor te vendit tuj, keto jane shprehje injorance, qe kane me e lane shqiperine e shkodren mbrapa botes.

bebi

Primus registratum

Su@mi, a i bahet kjo pune shqiptarit moj? a je shqiptare a ca? :lol:

a shef se e ke ba me u rregjistru edhe njiher prej fillimit /pf/images/graemlins/laugh.gif

kjo zojusha ma siper, me dialekt simpatik /pf/images/graemlins/laugh.gif ka harru se na ishim tu fol per anen intelektuale e kulturore, e jo bageti-bujqesi apo asfaltime rrugesh :rolleyes:
lene se ala jam tuj qesh :lol:
institutin e beleces hahaahahahahahah

alma-milano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] :lol:

Su@mi, a i bahet kjo pune shqiptarit moj? a je shqiptare a ca? :lol:

a shef se e ke ba me u rregjistru edhe njiher prej fillimit /pf/images/graemlins/laugh.gif

kjo zojusha ma siper, me dialekt simpatik /pf/images/graemlins/laugh.gif ka harru se na ishim tu fol per anen intelektuale e kulturore, e jo bageti-bujqesi apo asfaltime rrugesh :rolleyes:
lene se ala jam tuj qesh :lol:
institutin e beleces hahaahahahahahah [/qb]
Nje qe me ngaterron lumin me liqen me flet per anen intelektuale e kulturore........pasha zoten ka mbaru bota! :lol:

alma-milano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga alma-milano:
AH me fal por edhe diçka tjeter....jo per me shit mend sepse nuk ja vlen por.....nga qe e kam e kam ba shkollen ne obot dirigo un Call Center ketu ne Monza!

Nuk e di pse po keto fjalet e tuja me kujtojne nje skeç te humoristave shkodrane ,ku Drande Xhai,ne rolin e nje katundareje te "emancipickume" ,deklaron se ka mbaru Institutin e Belleces ,siç thote ajo, :"Ne Sindej t'Kanads!" me rezultate :"Tutana Okej !"

Mas me ban me qeshe pashe zotin! :smash: [/qb]
E vetmja gje qe te ben per te qeshur ketu.......me shum siguri eshte mentaliteti juaj!
Nuk ja arrini as te kuptoni,por e di qe nuk eshte faji juaj.......kapaciteti nuk eshte me i larte fatkeqesisht!
Ju pershedes me shpresen qe do te rriteni ne te gjitha aspektet! :wave: :wave:

bebi

Primus registratum

a ke vu huder ndokund t'marrsha t'keqen, se pA t'marrin msysh /pf/images/graemlins/laugh.gif

alma-milano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] a ke vu huder ndokund t'marrsha t'keqen, se pA t'marrin msysh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Nje pergjigje me te vertete e afte,dhe inteligjente!

Oliver/Andi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Roses&Kisses:
[qb] Si me qene fmi juve ketej, na bani dallime mes fshatit e qytetit. Athua sikur ka naj dallim te madh, llac e balte ne shkoder, lacc e balte ne fshat, njerez te pjekun ne diell ne fshat e njashtu ne shkoder neper anet e rruges tu shit ne naj qoshe trotuari.
Qytetet shqiptare, jane ne te njejtin nivel me qytetet-fshatrat Afrikane /pf/images/graemlins/laugh.gif e ju me flisni per qytetarllekun tuaj. Shani vendit e dojeni njeritjetrin, se ma fort rrespektoni nje zezak prej afrikes, sesa nje fshatar e malcor te vendit tuj, keto jane shprehje injorance, qe kane me e lane shqiperine e shkodren mbrapa botes. [/qb]
Sa te drejte ke po he leni te bajne qefe...

Edhe dicka tjeter ku i bjen Oboti pash zoten ????

tushi

Valoris scriptorum

[qb]
Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] [/qb]
E vetmja gje qe te ben per te qeshur ketu.......me shum siguri eshte mentaliteti juaj!
Nuk ja arrini as te kuptoni,por e di qe nuk eshte faji juaj.......kapaciteti nuk eshte me i larte fatkeqesisht!
Ju pershedes me shpresen qe do te rriteni ne te gjitha aspektet! :wave: :wave: [/qb]
Alma qe ka me qesh ka pse do te thush ti.Ne rradh te pare me mentalitetin e tyne kuptohet po edhe me reagimin tan asht zor me nej pa qesh.Po ta zam se kto zonjushat me kcejne mu siper nje dit tuj me than jo ti s'je shkodran puro se prindet i ke te ardhun ju s'keni kulture arsim etj?Puna asht se nuk kam as institut me i trem :lol: .Masanej ne çdo vend te botes ndodhin kto dallime , bile edhe prej njerezve me kulture.S'ka njeri qe te jete perfekt pavaresisht nje bagazhi intelektual mund te kete pasigurite e komplekset e tij edhe ne nje drejtim do ti shfryjne.Pra kur thu qe nuk e kuptoni ndoshta edhe je gabim se e kuptojne po e kane te nevojshme se kshtu ndihen ma rehat. :shrug: Disa shkollen veç e shikojne si nje obligim ndaj prinve dhe mundesi qe neser me xan nje vend pune te mire e shpesh &lt;&lt;intelektin&gt;&gt; e perdorin me argumentu antikulturen, paradoks po e vertete.Pra edukimi(arsimi)jot asht nje element qe do te gatuhet para se te serviret ktu e jo i gjalle se nuk e han kush.Si perfundim acarimi edhe sarkazma kur nuk i kane nivelin e duhun veç sa e kthen ne dikutim rruget.
Me nji respekt te paimagjinushem Tushi

westside

Primus registratum

Leni tush pash zoten se i nale turrin vajzave.
U kenaqme mar burr po si e ban kete pun me i nalu.
Kam xan nje marifet te bukur duke mos pasur shume pune ketu ne lab.kam mbledh do shoke e po ua perkthej keto ca kane shkruar "vajzat tone te dashura","rinija e ketij vend".
Na len pash zoten te shohim pak boks pa pare,
a i sheh si grihen "gabelet"?!

tushi

Valoris scriptorum

Nga njena ane i vleresoj se marrin persiper me perfaqsu ato vese qe as dreqi si han.Si ne nje film qe dikush duhet te lujne edhe rolet negative.Po problemi jone asht se na mungojne ata aktor qe te lozin rrolet pozitive.Kshtu qe ata qe vine e shohin filmin ktu pa pare si thu ti qeshin normalisht po nuk dine as me ja nxjerr kuptimin.
Ksaj i thone qeshim se s'mund te qajme.

leonora

Primus registratum

Nuk i lexova tegjitha pergjigjet se nuk kisha kohe, por do thoja vetem nje gje te mundohemi sa me shum te kuptojm para se te ofendojm, mendoj do ishte nje gje me e mire. Tegjith njerzit jane njesoj per mua nga cilido vend qe te jen rritur.
Njeriu lind injorant jo se behet, tegjith kemi injorancen ton.
Pa keq kuptime ju lutem.

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb] Leni tush pash zoten se i nale turrin vajzave.
Kam xan nje marifet te bukur duke mos pasur shume pune ketu ne lab.kam mbledh do shoke e po ua perkthej keto ca kane shkruar "vajzat tone te dashura","rinija e ketij vend".
:lol: [/qb]
A e din se se ke keq ti.Po une se kisha ne mend me ja ndal turrin me ket rast po ju kerkoj te falun /pf/images/graemlins/frown.gif

alma-milano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Craggy ReX:
[qb] Leni tush pash zoten se i nale turrin vajzave.
:lol: [/qb]
A e din se se ke keq ti.Po une se kisha ne mend me ja ndal turrin me ket rast po ju kerkoj te falun /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Jena para pashkeve....per kete! :lol: