KU HANI DHE CFARE HANI NE MENGJES

assassino26

Primus registratum
Re: KU HANI DHE CFARE HANI NE MENGJES

Tashi e bone si ai muhabeti qe benim kur ishim femije,ca uji i ke dhene gomarit.Nejse,per informacion ne 100 metersh,200 metersh,kercim se gjati dhe kercim se larti s'ka njeri qe ma kalon /pf/images/graemlins/wink.gif

sweet eda

Primus registratum

Zeqo po ha nje cik se do na ngelesh ne dore.
brenda temes, pervec donuts e kafes, mund t'ia fus noi cigare , por ralle e bej kete gje, se s'me ben mire.

roald

Primus registratum

po se grave shtatezane i ben keq duhani /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

shyqyr qe e thashe une qe u zbulove se do na kishe ngel pa njohur pastaj.

helibak mucogllava

Primus registratum

ou edhe ti to to nice paske qen talente e pa zbuluar mi se ja zbulonke te mbuluarit :smash: boh se dija une :eek: :wub: :kiss:

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ruud:
[qb]
Fillimisht postuar nga edda:
[qb] kam filluar te pi nje lloj perzierjesh bimore qe ndihmon ne tretjen e ushqimit. Ka nje shije aq te keqe :cry: . Ia kam vene vetes detyre duhet te bie patjeter edhe 5 kg keshtu me rri mrekulli fare fustani i nuses. Ho fame.. :cry: :cry: [/qb]
se besoj qe djeta qe ke eshte e rregullt. Ne mengjes mund te pish qemusht, zakonisht kos dhe ndonje fruit. Elemino vajrat dhe brumrat nga ushqimi. mire eshte mos te perdoresh buke.
Ha sa me shume perime dhe mish ( te grilled ose ndoshta te zier). mund te hash makarona ne ke deshire. leri biskotat dhe embelsirat dhe crisps e ku ta di une.

mos e mundo veten qe ta lesh ushqimin manget. Ajo ka pasoja per shendetin. Ha aq sa deshiron vetem se zgjidh nga ato ushqimet qe te permenda me siper dhe do ja arrish qellimit.

/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ne fakt 2-3 jave e mbajta dieten pastaj s'munda me ta vazhdoja, me merreshin mendte, nuk perqendrohesha dot dhe isha perhere me humor te keq. Tashti kam rifilluar te ha normal dhe te merrem me sport, mbi te gjitha kam filluar te bind veten se 54 kg jane normal. nga 45 ne 54 .. si mund te jesh normal :cry:

Belinea

Primus registratum

Une nuk ha kurr mengjes.
PO nga ora 12 e drekes deri nga 12 e nates medjen vete per te ngrene e kam /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Qumesht /pf/images/graemlins/laugh.gif yammy

Rangers

Primus registratum

Kurse une jam ne nje strict diet.
duhet ta filloj djeten nga ora 8 keshtu qe mengjesi i pare eshte rreth ores 8:00 -8:30
6(gjashte) veze dhe nje outmeal me qumesht.
mbas 2-3 oresh nje meal replacement ose protein shake.

MICHELLE

Primus registratum

hallall rangers sa mire e ma veten..... te lumte

une per vete i bie shkurt as i her s'haj mjes.
mjesi im eshte kafja te me dali gjumi dhe jam ne rregull deri ne drek

lir

Primus registratum

buke e vaj e kripe, hahaha :smash:
dieta ehste per ata qe dun te bien nga pesha, fal zotit qe se besoj, kom nje metabolizem fantastik, +palester+not, dhe i asimiloj te gjitha ato dhjamrat qe ve.... :thumbsup:

darma

Primus registratum

Sigurisht edhe per mua eshte kafeja por ne makine tek iki nepune kam lloj lloj biskotash dhe embelsira te ndryshme (mund ta imagjinoni vete se c'behet aty) :shrug:

Guest

/pf/images/graemlins/wink.gif UNE QE THONI JU HA NJE BANANE E PI NJE GOTE QUMESHT

Guest

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ca t ket N Tavoline apo frigorifer ... [/qb]
Paste fat ndonje femer qe mund kete hyp pa dashje ne tavolin ... :lol: :wave: