/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif M'hiken speranzat per diventa' tu moglie'! /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Frate dell' ordine francescano me mision ne Afrike. [/qb]
...ça me bo lal, kom zbulu ket vokacion qe ja kalo m'kthes martesllikut /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga paperina:
[qb]/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif M'hiken speranzat per diventa' tu moglie'! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
------------------------------------Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb] Paske venos me shkatarru faunen dhe floren e planetit meillaf.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lal, ça ka mor rrugen e zhdukjes lene mos e nga se osht vullnet i natyres.. [/qb]
ky eshte lajmi i pare me te vertete i keq per kete vit te ri.Fillimisht postuar nga Majmuni Hirko: