Ku do ishe ne keto caste,po te ishe ne Shqiperi?

sonora

Primus registratum
Ku do ishe ne keto caste,po te ishe ne Shqiperi?

Ah.sa me mungon ajo kafja te klubi im i preferuar.Me mungon ajo xhiroja e pasditeve ne breg te detit te "Vollga".Tani qe po vjen vera kushedi ku do isha neper plazh...!!!

Kujto edhe ti ku do ishe tani neper vendet e tua te preferuara,po te ishe ne shqiperi.

P.s;nese je ne Shqiperi na trego se cbehet!

Odea

Primus registratum
Re: Ku do ishe ne keto caste,po te ishe ne Shqiperi?

Une po te isha ne shqiperi, do doja te isha tek nje nga lokalet e reja qe jane hap se vallai sdu me ik tek te vjetrat se na qene bo boze...lol
Sa me ka marre malli me dal ihere xhiro pergjate bulevardit. Me kujtohet kur dilnim ne vere me grupin masditeve....damn, filloj to creep in nostalgjia tashi.

Odea /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

tirana

Primus registratum

Tu nez nji cinare me Xonin rojen e parkingut, para se me u njit m'shpi. Sigurisht mbasi te kisha degjuar me durim per te N-ten here historine se si arriti çuni vet ne Angli..

"Noten Xono dhe kujdes se mos na ciflosin ata qe dalin heret.." (se rrin makinat byth m'byth) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Ke Suzzeti tu pi makjato e tu fumos Slims, e tu ndigju brockullat e Andit :rockband:

Boby

Primus registratum

Te Hous of Arts duke pire birren e nuk e di se sate dhe duke degjuar Saimirin e Ritfolk ose Vikena Kamenicen.
AAAAAAAAAAAA ME MUNGON TIRANAAAAA

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ana karenina:
[qb] Ke Suzzeti tu pi makjato e tu fumos Slims, e tu ndigju brockullat e Andit :rockband: [/qb]
Ana, mos na i kujto makjatot goce se ika per lesh une sonte masanej, do shkrihem si qiriri tu qajt...lol

Odea :shrug:

ana karenina

Primus registratum

Odea merr nje kafe cfaredo qe te jete dhe mbushi mendjen vetes qe eshte makjato :thumbsup: Pastaj shiko nga dritarja dhe mbushi mendjen vetes qe je duke pare Tiranen naten dhe duke ndjere eren e blirit ke rruga universitetit (se kur ishim ne adoleshenta andej bridhnim, edhe nga qyteti kinez - mos harroj :lol: ). Si perfundim fillo te besh plane per te shkuar nga liqeni neser, se deri neser do i kesh harruar :sleep: E keshtu...Une du me qene edhe ne disko ke Meteori psh te kercej kenge repistash :tipsy: Ca kalamojsh te prap kena qen :smash: :smash: :smash:

ana karenina

Primus registratum

Edhe tu u zhgerry nga maja piramides deri poshte e te shkoj ne shtepi me bluze te lidhur ne bel se pantallonat jane kthyer ne gjendje te pariparushme...se harrova :wave:

LEA

Primus registratum

uhhhh, me siguri tek khalua ose rruges per durres.te perndjekura keto nga marrja me rradhe e lokaleve 24 oreshe, vetem e vetem mos kthehesha ne shtepi para ores 7 te mengjesit.

por fatkeqsisht, ndodhem ne nje internetkafe sepse gjermanet i festojne pashket me familjet dhe e dala gjate ketyre diteve eshte tabu. bäääh, popull pa jete.

Odea

Primus registratum

[qb] Odea merr nje kafe cfaredo qe te jete dhe mbushi mendjen vetes qe eshte makjato Pastaj shiko nga dritarja dhe mbushi mendjen vetes qe je duke pare Tiranen naten dhe duke ndjere eren e blirit ke rruga universitetit (se kur ishim ne adoleshenta andej bridhnim, edhe nga qyteti kinez - mos harroj . Si perfundim fillo te besh plane per te shkuar nga liqeni neser, se deri neser do i kesh harruar :sleep: E keshtu...Une du me qene edhe ne disko ke Meteori psh te kercej kenge repistash :tipsy: Ca kalamojsh te prap kena qen [/qb]
Hahahahaha, eh cmi kujtove mi dreq gjonat tashi.
Hera e pare qe kom ik ne disko ka qon tek meteori... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Maj men qe ate dite ishte dita e Shen Valentinit dhe ne si grup i modh qe ishim venosem me ik.
Tre taksi morem ngaqe po binte shi dhe ne dreke pastaj u bo kohe e mire. Ia futem nga liqeni pastaj....papapa, ca me ka mor malli mer zooooooootttttttttt.... :cry: :cry: :cry:

Odea /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

ana karenina

Primus registratum

Grup i madh per Shen Valentinin? :eek: :smash: Sa vjec ke qen mi? /pf/images/graemlins/tongue.gif Ku kishte njeri fuqi te shkonte deri nga liqeni pas diskos mi, ku na mbanin kembet :sleep: qelbnim duhan e alkol, le pastaj qe ishim shumicen e rasteve tape :tipsy: Dua te jem edhe tu prit nai autobus e tu nigju keng romshe 'ku t'ka lala moj dashnie' :rockband:

Odea

Primus registratum

[qb] Grup i madh per Shen Valentinin? :eek: :smash: Sa vjec ke qen mi? /pf/images/graemlins/tongue.gif Ku kishte njeri fuqi te shkonte deri nga liqeni pas diskos mi, ku na mbanin kembet :sleep: qelbnim duhan e alkol, le pastaj qe ishim shumicen e rasteve tape :tipsy: Dua te jem edhe tu prit nanji autobus e tu nigju keng romshe 'ku t'ka lala moj dashnie' :rockband: [/qb]
Kena qon te vegjel atehere ne mi goce. Ne klase te tete...kalamoj te kqij mo :smash: lol
Hahahha, mos na i kujto konget romshe ana se do dhihem tu qesh. Ti nigjojshe cunat tu knu gjate rruges ti do maje barkun me dore...hahahaha, kur me kujtohet tashi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Detar:
[qb] Ah.sa me mungon ajo kafja te klubi im i preferuar.Me mungon ajo xhiroja e pasditeve ne breg te detit te "Vollga".Tani qe po vjen vera kushedi ku do isha neper plazh...!!!

Kujto edhe ti ku do ishe tani neper vendet e tua te preferuara,po te ishe ne shqiperi.

P.s;nese je ne Shqiperi na trego se cbehet! [/qb]
Rrofsh detaro :thumbsup: t'hongsha temen :lol: po per keta qarramanet qe i ka marre malli ke menduar si do ia besh? Ta mbyten temen ne lot :cry: Ec e ju se nuk ju iken atdheu nga vendi jo, aty e keni, mbahuni bre burra :cool:

Odea

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Detar:
[qb] Ah.sa me mungon ajo kafja te klubi im i preferuar.Me mungon ajo xhiroja e pasditeve ne breg te detit te "Vollga".Tani qe po vjen vera kushedi ku do isha neper plazh...!!!

P.s;nese je ne Shqiperi na trego se cbehet! [/qb]
Rrofsh detaro :thumbsup: t'hongsha temen :lol: po per keta qarramanet qe i ka marre malli ke menduar si do ia besh? Ta mbyten temen ne lot :cry: Ec e ju se nuk ju iken atdheu nga vendi jo, aty e keni, mbahuni bre burra :cool: [/qb]
She she dreqi....po pse mi, kena faj ne qe na myti malli mi? Plus, smahena dot mi se o bo nji fortune malli dhe lotesh ketu qe po na hudh nga njona ane te tjetjra... :tipsy:

Odea :wave:
/pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Ok Odea, kujto kur ikin dritat e nuk ka uje se mos ben efekt qetesues :lol:

Moderatore na falni po po i rrij icik odeas afer se qeka keq fare prandaj po dalim nga tema :wave:

hot

Hotgirl

una per vete do doja te isha ke komshija ne oren 7 kur hiknin dritat...deri na ora 8 ishim dhi tu qesh ne /pf/images/graemlins/laugh.gif
atje du me shku..
rroft tirona se me te bukur ska /pf/images/graemlins/smile.gif :cry:

inah

Primus registratum

ne keto momente do isha ne shtepi mami duke gatuar dhe une shtrire tek divani duke pare televizor.bie dera dhe eshte komshia ime qe jemi rritur bashke dhe ia fillojme me gallatat nedhomen time dhe duke i treguar njera tjeters ngjaret e fundit.ehhhhhh filloi nostalgjia :cry:

Thug_Mentality

Primus registratum

Nqs do te isha ne shqiperi tani ne keto momente do isha per kafe me shoket e mi,se di cfare tjeter.Me ka marre malli per krevatin tim per shtepine shoket,makinen,per ish te dashuren time.
Bravo per temen qe ke hapur,me bere te zhytem per disa momente ne te kaluaren time.Ehhh iken ato vite.....

assassino26

Primus registratum

Ububuja si bokan kta...Mos qane ere mos qani se do vini prape ne Shqqqqqiperi.
Nji tashi qe jam une ne Shqiperi,psh paradite punoj ka icik,masnej masdite dal neper kafe,masnej iki edhe per pesh naihere ne jave,masnej edhe ne pub te shtunave ose te premteve,masnej edhe nai pisllik tjeter e bojme sa ka i here skena kohe edhe me fjete gjume,masnej ka raste qe vij ne pune pa fjet fare,edhe pa shku ne shpi fare se kushedi ka kam qene e ca kam bere,ikin edhe dritat ka i here po pa probleme serioze.
Ho me ce doni kete jete koti pa pike kuptimi...