kshu jeni ju vajzat te gjitha.. apo ka dhe ndryshe :p

Mistrec

Forumium maestatis
I thoshja me pelqen shikimi jot zemer, me pelqen fytyra jote embel. Me pelqen sesi me shikon, me pelqen gjithcka te ty zemer, rri keshtu sic je naturale mos ver llacra kozmetik... kshu si te ka ber zoti rri naturale...
Aq shum ja mbusha mendjen sa ajo harroi te hiqte dhe mustaqet :D mos beni te njeten gje cuna mos i thuni me plq kshu naturale se harrojn ahhaa

HipHop-Girl

Papirus rex
Pse esht genjeshter me thuaj pak arsyen......
Sepse nuk me duket e vertete.Dhe nuk besoj te jete.
Nje femer kur lidhet ben te pamunderen te duket sa me bukur , kendshem , estetike perpara te dashurit/fejuarit/burrit etj,etj.

Apo nga fshati e ke ti? :bang:

Mistrec

Forumium maestatis
Nje femer kur lidhet ben te pamunderen te duket sa me bukur , kendshem , estetike perpara te dashurit/fejuarit/burrit etj,etj.

Fillimi dihet qe te gjitha behen te bukra te kendshme etjetj un po them per vazhdimin e lidhjes kur zbulohen gjera te metejshme....kupton qytetare... edhe ca ke ti me fshataret? Mos jan me te mira qytetaret kshu?

HipHop-Girl

Papirus rex
Fillimi dihet qe te gjitha behen te bukra te kendshme etjetj un po them per vazhdimin e lidhjes kur zbulohen gjera te metejshme....kupton qytetare... edhe ca ke ti me fshataret? Mos jan me te mira qytetaret kshu?

Ne fillim dhe ne vazhdimesi , gjithsesi
pjeserisht mund te bie dakord me ty , qe renia ne qetesi apo fjetja e mendjes qe i'a arrita te jem me te mund te shoqerohet me lenien mbas dore te perkudesjes ndaj vetes edhe per mashkullin eshte kjo , pastaj edhe rrjedha e jetes nuk te jep mundesine te jesh njesoj cdo dite , ka dite te mira ka dhe dite te keqija.
Por kjo lenia e mustaqeve qe thua ne fillim eshte qesharake ,
nuk e pranoj andaj te kundershtoj. Jam femer vete , rrethuar nga shoqeri femrash , nje gje te tille tek asnjera nuk e kam pare perkundrazi perkujdesen qe te duken sa me mire dhe bukur!
Ose per ty ky eshte rrethi i femrave me te cilat ti je perballur , dhe mbi kete gje ti krijon nje mendim...

(Nuk kam asgje me fshataret.)

Mistrec

Forumium maestatis
Ne fillim dhe ne vazhdimesi , gjithsesi
pjeserisht mund te bie dakord me ty , qe renia ne qetesi apo fjetja e
(Nuk kam asgje me fshataret.)
Sa seriozisht e more..... ahah ishte thjesht batut :eek: ... edhe persa i perket femrave me te cilat jam perballur. Jan te shkalles te lart.. po nejse ishtw batut tema ime... mos e mer seriozisht

Balahk

Locus omnem

pastaj une besoj se nje femer e mban veten per veten e saj dhe jo per tu dukur bukur para meshkushjve.se jo te gjitha femrat jane te lidhura,dhe kjo nuk do te thot qe ndalojn se mbajturi veten.keshtu mendoj une te pakten dhe nuk e di se sa e vertet eshte

HipHop-Girl

Papirus rex
pastaj une besoj se nje femer e mban veten per veten e saj dhe jo per tu dukur bukur para meshkushjve.se jo te gjitha femrat jane te lidhura,dhe kjo nuk do te thot qe ndalojn se mbajturi veten.keshtu mendoj une te pakten dhe nuk e di se sa e vertet eshte

Per me shume nuk di te them pasi duhet te jesh ne mendjen e gjitheseciles te kuptosh se cfare kerkojne nga vetja. Por qe qendron edhe mendimi yt! Ka femra qe duan te jene per te dyja edhe veten edhe mashkullin qe kane ne krah.
Ne nje shoqeri si kjo e jona ku promovohet vazhdimisht persosmeria e femres apo e mashkullit , ndikimi ne mendje i faktoreve te jashte eshte i pashmangshem. Sot shoqeria jone po shkon drejt fasades , po i largohet permbajtjes.
Ndaj e dukura eshte bere nje domodoshmeri , edhe pse perbrenda njeriu mund te jete bosh...!!!

Mistrec

Forumium maestatis
Ardiizazak. Hiphop-girl. Po beni njohje ? Ardiizazak mos u mer me kte vajzen ... se kjo ul ne karrike dhe dipllomatet me shkronja jo ty e mua e shef un e lash qe mbrem sa e pash si shkruante... ul ne karrike ne sensin e mir te fjales

HipHop-Girl

Papirus rex
Jo nuk po bejme njohje , per te diskutuar tema te ndryshme eshte formati i ketij forumi apo jo. Cdo njeri mund te percjelle nje mendim te tijin pa qene nevoja per diferencime! ;):vrapusi:

Balahk

Locus omnem
Ardiizazak. Hiphop-girl. Po beni njohje ? Ardiizazak mos u mer me kte vajzen ... se kjo ul ne karrike dhe dipllomatet me shkronja jo ty e mua e shef un e lash qe mbrem sa e pash si shkruante... ul ne karrike ne sensin e mir te fjales
Fakti qe diskutojm mbi nje teme nuk do te thot qe po bejm njohje.une i adhuroj femrat si kjo :)