Kosova - Serbia - Shqiperia!

regele

Forumium maestatis
Re: Kosova - Serbia - Shqiperia!

Te nderuar antare, ne kete forum, sidomos ne kete rubrike ka patur gjithmone dhe do te kete provokime te te gjitha llojeve! Per mbarevajtjen e temes, ju lutem shmangni perplasjet direkte dhe injoroni sa te keni mundesi postimet pa intelekt dhe jashte teme! Une do te mundohem te editoj ne kohe cdo postim qe nuk u permbahet rregullave te Albforumit!

99999

Primus registratum

Serbia Kosoven e ka te humbur, kjo tashme dihet por ajo do humbase' edhe Presheven, Vojvodinen. Ka ardhe koha te zhduken pushtusit sllave nga Evropa.

albifr

Primus registratum

sa per tu zhdukur pushtuesit nga europa eshte pak e veshtire se pastaj do na vente kufiri ne Danub dhe do formonim serisht ILIRINE e dikurshme. por te pakten europa dhe bota jane ndergjegjesuar per gabimet fatale qe bene ne 1913 ku u tallen me fatet e nje kombi dhe e coptuan ate mes uqerish te pangopshem, dhe tani po mundohen qe ti vene gjerat ne vend. kosova tani se shpejti behet republike dhe mund te ribashkohet me ne e te nisi fillimi i shqiperise se madhe.

juxhoxhjaj

Primus registratum

asnje nuk eshte ndergjegjesuar albi gjithmone ne nje tavoline njeri eshte viktime mbase sot nuk jemi ne por ne 1913 ishim

albifr

Primus registratum

o vella dakort jam un po nese nuk jane bere pishman perse po ne mbeshtet europa? kina na e futi, nuk e pranon pavaresin e kosoves, e harruan legenat qe ne per ata u bem copa per ti fut ne OKB. vend i vogel por per ata bertiti me fort se te tjeret. komunistat e ndyre. edhe fidel kastro eshte me serbet. e lexova sot te korieri. jane bere bashk te gjith komunistat kunder nesh, po nuk i plasi njeriu per ata apo jo. kosova o do behet shtet o do kaloj nga ne. nuk ka alternative.

Nordkap

Primus registratum

Siq po shihet ne fund do te dali mu ashtu siq une edhe kam deklaruar me pare se Kosova do te ndahet ashtu siq u nda me 1999, pra ana veriore e Mitrovices ku une kame lindur dhe jetoj do ti jipet Serbise qka une dhe pajtohem por te ashtuquajturit "politikana" te Kosoves te cilet siq po shifet jane vetem kukulla apo figura politike eshte dashur qe nga 1999 te perkrahnin deshiren e popullit te Medvegjes-Bujanovcit-Presheves per bashkangjitje me Kosoven , pra secili ne vend dhe shtet te vetin dhe kjo zgjidhje paqaqesore duhet te behet ndermjet Shqiptareve dhe Serbeve.

cufi_bardhit

Primus registratum

aaaahhhhhhh tani e kuptova. o Nordkap ketu jemi tek albforumi jo tek serbforumi. prandaj qarkullo i lire ne boten tende. mos na boj mo politik ketu.

AnaBlue

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Nordkap</div><div class="ubbcode-body">Siq po shihet ne fund do te dali mu ashtu siq une edhe kam deklaruar me pare se Kosova do te ndahet ashtu siq u nda me 1999, pra ana veriore e Mitrovices ku une kame lindur dhe jetoj do ti jipet Serbise qka une dhe pajtohem por te ashtuquajturit "politikana" te Kosoves te cilet siq po shifet jane vetem kukulla apo figura politike eshte dashur qe nga 1999 te perkrahnin deshiren e popullit te Medvegjes-Bujanovcit-Presheves per bashkangjitje me Kosoven , pra secili ne vend dhe shtet te vetin dhe kjo zgjidhje paqaqesore duhet te behet ndermjet Shqiptareve dhe Serbeve. </div></div>
Kam degjuar se ju serbet e Kosoves nuk duheni nga serbet e Serbise e mendoj se do ishte ne interesin tuaj qe te jetonit ne Kosoven e Pavarur sesa nen Serbi. Tani ju perdorin si karrem, por nuk do zgjasi shume. Bela e keni por me mire te jeni nen mbrojtjen e shqipetareve sesa nen urrejtjen e llojit tuaj.

Hajt shnet!

Nordkap

Primus registratum

Dy shkrimet e fundit jane teper IDIOTIKE te botohen, apo jeni totalisht injorante ta kuptoni se une jame Shqiptare apo siq perdorni JU termin ofendues Kosovar.TURP ore ARNAUTA.

regele

Forumium maestatis

Nordkap, kujdes me fjalorin dhe manyren e te shkruarit! Nuk ta ka njeri per borxh ne kete forum te lexoje urrejtjen apo ofendimet e tua arkaike. Nese do ta kalosh numrin 50 te postime, pas 5 banesh qe te jane bere, veri gishtin kokes dhe trego me shume respekt per kete forum. Nese do respekt, ofro respekt

MLK

Primus registratum

Serbia normalisht per mendimin tim, keshtu si e ka nisur, do perfundoje shteti me i vogel i Ballkanit. Pasi Kosova te mari pavaesine, (gje qe shte e sigurte tashme) do fillojne dhe hungarezet e Vojvodines te kerkojne pavaresine e tyre.
Pra ajo shprehja "bota rrotullohet" e gjen kuptimin e plote ne kete rast. Serbet do mbeten ne ballkan nje fis i vogel sllavesh te zbritur nga Rusia shekuj me pare....

juxhoxhjaj

Primus registratum

e vetmja gje qe eshte e sigurte MLK eshte se ne ballkan asgje nuk eshte e sigurte,une ata terorista serb nuk u besoj asgje ata te humbur jane qe jane kush e di se cfare mund te bejne

hawk

Primus registratum

Perpara se te shkohet tek Vojvodina,Serbia e Jugut pra Medvegja,Bujanovci,Presheva jane toka te banuara me shqiptare qe ndodhen jashte planeve te Pamvaresise se Kosves.

Vojvodina eshte me e madhe se Kosova por ka vetem 15% hungarez(250.000),65% jane Serb.Problemet etnike ketu nuk jane si ne Kosove apo Bosnje.Pamvaresia e Vojvodines mund te qendroje po aq sa ajo e Tirolit Jugor(Itali).

99999

Primus registratum

Kosova nuk eshte e gateshme per pavaresi. Ne asnje vend te botes nuk ka perfaqesi kosovare per te zgjidhur problemet e kosovareve kudo qe ata te jene. Pavaresia nuk eshte vetem nje fjale goje. Pavaresia fitohet me ane te experiences. Duhet te mesohesh ti zgjidhesh vete problemet qe te dalin. Kosovaret akoma presin nga te tjeret. Ne fakt me e mira ishte qe ata te vareshin nga Shqiperia. Se vetem ne iu a duam te miren kosovareve. Asnje tjeter.

juxhoxhjaj

Primus registratum

Pavaresia nuk eshte qellimi por mjeti 99999 per zgjdhjen e problemeve qe thua si politike,ekonomike etj pa pavaresi dhe shkeputje totale nga serbet nuk ka perparim sidomos per kosoven paslufte dhe e varur per shume gjera nga serbia,per banoret do jete si nga ana psikologjike dhe materiale nje siguri se ata nuk i debon dot njeri,vret,perdhunon,djeg shtepite,vjedhe pronen etj
Me pavaresine asnjeri nuk pret mrrekulline por shkeputjen totale nga armiqte serb