Kordeles, jete te gjate dhe te lumtur!!!!

Eni_883

Primus registratum
Re: Kordeles, jete te gjate dhe te lumtur!!!!

Happy B-day darling. Te uroj gjithe te mira, shume suksese, only happy days, dhe te te shoh se shpejti.

XOXOX....E

blue-diamante.jpg

I love new york

Primus registratum

Kordeeeeeeee- thuaj qe nuk jemi special people qe kemi lind ne kete dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

te uroj gjithe mbaresite e botes, bashke me :wub: tend dhe mqs more plot lule e embelsira une po te dhuroj nje foto te NASA shuttle qe u ngrit sot mbas 2 vjetesh pregatitje dhe ishte sukses i madhe ketu ke ne /pf/images/graemlins/wink.gif

n_shuttle_launch2_050726.300w.jpg

Isabelle

Valoris scriptorum

Kordelina shume urime te perzemerta nga familja jone tek familja juaj /pf/images/graemlins/smile.gif !
U befsh 100 dhe buzen ne gaz gjithmone /pf/images/graemlins/smile.gif !

ps. Poshte shefi /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Kondrapedali

Kondrapedali

Na habitët krejt me kto ditlindjet. Po t'gjith tashti e paskët lon me lind juve? Na e zhballancut buxhetin krejt /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Korde, u bofsh 100 vjeç ne sa mo shum qef paç n'jet. :rockband:

P.S. Na lej ne neve me bo ka içik qef nëpër tema se nuk të gje gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kordelja

Valoris scriptorum

Ersi, falamners /pf/images/graemlins/smile.gif

En, looking forward too :kiss:

Zabelle, poshte rraca keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Helena, U'r special :kiss:

O Kondre o mosmirenjohes /pf/images/graemlins/laugh.gif

BC-je nuk prononcohem hic per ate qe ke thon' ke tema Zabelles /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
BC-je nuk prononcohem hic per ate qe ke thon' ke tema Zabelles /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne fakt i bie qe robt masi u kthejshin nga parakalimi dhe kishin perplas duret gjithe mjesin vijshin si me vrull ne shpi ! Sidomos dhe mas nji tave me patate /pf/images/graemlins/laugh.gif ose tave kosi ishin gati per revolucion !
Une per 28-29 nentor rreth ores 2 te drekes maj men gjithmone babin/mamin duke rregullu zarat boje tulle qe u vejshin si varse rreth asaj taves korentit te thelle rrumbullake me xham siper :lol: :lol: :lol:

109UV

Primus registratum

Sic thote nje "food critic"... good food leads to sex, and it should /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:wub: me paska shpetuar kjo tema, te me falesh krushke :kiss:
th_5.jpg
birthday-cake-2.jpg

te kemi shume xhan :kiss:
FAMILJA

Dolores

Primus registratum

Sure I'll come...i never say no to a party :goofy: Ku eshte shtepia? :goofy:

gurax

Pan ignoramus

Kordele, gezuar, gezuar. Une me mungesa dhe vonesa, por prape urimin e ditelindjes s'te le pa thene. E ja edhe 100 vjec prej meje. Le te jete dilema jote me e madhe se me cfare ta ndash torten, me thike apo me shpatull kuzhine! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni883, se fundi kam degjuar nje te forte fare. "U martua ai? Urime!" Jam mekur! Me sa duket me shkon trandafili. :lol:

regele

Forumium maestatis

O Delja te ma gezoç ditelindjen! Ata prinderit tuaj ne te njejten kohe e paskan bere muajin e mjaltit? /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe 100 edhe vetem gezime!

DriniS

Ecejak

Pak me vonese, po me mire 'vone' se 'me vone' /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordele, te uroj gezuar ditelindjen, te behesh njeqind vjece dhe te kalosh mijera dite te lumtura per ti mbajtur mend. Mi bej te fala "printerit" HP e qenushit te tij, dhe gjithashtu ke te fala nga capuni se e takova dje. Qofsh e kalofsh sa me mire.

Drini

capuni

Primus registratum

I dashur parafoles: Kordja urimet e mija i do me shkrimin tim, jo me t'falat e tuja!

M'u bofsh sa te doje zemra ty. Suksese ne shkolle dhe ne pune. :wub:

:kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

LD, sapo jam duke lexuar nje liber mbi Konspiracionet e mite te tilla si keto dhe per cudi sot mbarova nje histori te stisur ne lidhje me dy motra qe kishin pare zanat e pyllit dhe madje ishin fotografuar me to /pf/images/graemlins/laugh.gif ne perfundim doli qe ishin te piktuaruara nga vajzat dhe te vena ne foto /pf/images/graemlins/laugh.gif Por une i besoj mrekullive sidoqofte sidomos kur te serviren nga nje familje kaq e embel :kiss:

Dole shtepia eshte aty ku eshte ngrohte dhe ku ka mikpritje /pf/images/graemlins/smile.gif

Guri se martohesh ti dhe s'me fton ne dasem, madje mu dhe insane se do kercej siper tavolines per be /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

o Xheli, ke une vetem lekura eshte dele, poshte ka nje ulkonje te vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Driniiiiiiiiiiiiiiii :eek: m'ka marr malli per i Nirvana /pf/images/graemlins/laugh.gif kete vit kam shijen per akullore :kiss:

capuni, /pf/images/graemlins/frown.gif ishte lajm i keq ai qe te ka taku Drini dhe jo une /pf/images/graemlins/frown.gif . Do ta marr ate gjene me vete gjate pushimeve :kiss:

Kordelja

Valoris scriptorum

Iola, kam frike se do presesh dhe ca por une ju kam ne mendje cdo te premte ne dreke /pf/images/graemlins/frown.gif . Me duket se ma ka fajin natyra qe s'rri dot pa u anku per i gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe kur jam mire me mungojne shoqet /pf/images/graemlins/laugh.gif .Gjithe te mirat e botes dhe ty :kiss:

Lara, ke t'fala nga alinosi, te na rroje teknologjia e larte /pf/images/graemlins/laugh.gif M'ka marr' malli per ty /pf/images/graemlins/frown.gif :kiss: Sot eshte dita e pare zyrtare e veres ketu ke une, deri dje isha duke kendu ne shi /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

pse rre ti mi, se s'me ke fol hic ne telifon :cry:
edhe pse ma merr mendja ke pas gjera me te mira per te bere dje :wub:

Kordelja

Valoris scriptorum

Une kot e paguj telefoni se s'e perdor asiher vete :cry: as tashi s'e perdor dot :cry: