Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

Prodigychild01

Primus registratum
Re: Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

Bulevardi i Korces,
ka vajza pa mase,
Dalin e shetisin,
pa lejene e mamase.

Hipin ne Bicikleta,
veshin paliceta,
dhe ta bejne me dore,
adio tungjatjeta.

orbit

Primus registratum

ja ku po hyn dhe nje korcare tjeter...ne linje...korca te ikur ka po te ardhur ska fare fare...se dhe ne kane ardhur pak nga kolonja e nga pogradeci s'kane te bejne me malesine...

dhe fushe bilishti nuk ka...ka maliqi...kenete te thare tip fushe...

tani me parisin sngjan fare as me te madhin as me te voglin...llafi ka mbetur...vetem per relativitet e permendim kete punen e parsit se ne krahasim te rrethet e tjera eshte yll fare:)

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga PLANETARIA:
[qb] jo me ti...jo po te futim edhe gjith malesin ne tani....ne korce,te behemi maloke!!! :lol: [/qb]
Nuk di kur ke qene per here te fundit ne Korce. Po eshte vertet per te qeshur.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
moj ti,inat ke se spo te kuptoj...
apo sgjen dot prova ti hesdhesh poshte...
e ri urte pastaj...se ne kulturen korçare sikur nuk kemi zakon te ofendojem njeri tjetrin ne...ti spo e mar vesh nga po zbret ne te vertet...
gjith te mirat
pershendtej te gjithve...

devolution

Primus registratum

Sailor kapedani ja nje Brom me Raki mani, pe Boboshtice, byrazer!!! Ajde gjak edhe dhjame t'u befte!!!
Ore po leri bre cupkat te shprehen ashtu sic u vjen per mbare, ja nuk me pe mua - nuk perzihem fare. Po kane goxha diapazon bre, ehuhaaaa..., te marrin me qafe nga llafkat, vecse nuk dine ti lidhin sic duhet, se ... ju kane ngelur ato pikat e drejtshkrimit, si hala peshku ne gryke, prandaj edhe nuk i perdorin, (jo se ... nuk dine ti perdorin, mos na keqkuptojne.)
Sailor, si vete regjizura byrazer?! ( edhe perdor mbrojtesa mik, se ... kane evoluar kohet)!!!

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga ***Inessss***:
[qb] po he na tergo dhe ne pak te qeshim [/qb]
Po ja s´me zuri syri nje fusharak. Le lushnjaret qe ia kishin mbathur me kohe po nuk kishte as fierake moj shoqe. Pale elbasanllinj eeee e durrsake eeee e lezhjane eeee. Xhan xhin kembe fusharaku verdalle. Ca dardhare, voskopojare e vithkuqare kishin mbetur vetem moj ti. Edhe drodhem njecke si qemoti pastaja, engrem e ca melcicka e kernacka kercacka e ia mbathme per ne Bilisht. Te shekonim fushen. [/qb]
c'me kujtove Bilishtin ... asnje here s'kam qene po gjyshi nuk e hiqte nga goja ...

:kiss: :wave:

korcari12

Primus registratum

Fillimisht postuar nga devolution:
[QB] Sailor kapedani ja nje Brom me Raki mani, pe Boboshtice, byrazer!!! Ajde gjak edhe dhjame t'u befte!!!
Ore po leri bre cupkat te shprehen ashtu sic u vjen per mbare, ja nuk me pe mua - nuk perzihem fare. Po kane goxha diapazon bre, ehuhaaaa..., te marrin me qafe nga llafkat, vecse nuk dine ti lidhin sic duhet, se ... ju kane ngelur ato pikat e drejtshkrimit, si hala peshku ne gryke, prandaj edhe nuk i perdorin, (jo se ... nuk dine ti perdorin, mos na keqkuptojne.)

Me detyrove te qesh me kete postimin tent.
Gjith te mirat byrazer
:wink:

bebivogel

Forumium maestatis

Tema spostohet ne kategorine *Shqiperia* ... meqe te tera temat per qytetet ndodhen ne kete kategori

Zero

Primus registratum

Kjo eshte nje version paksa ndryshe nga ai i yti, por ndoshta it will bring it back /pf/images/graemlins/smile.gif

Na qenke veshur moj me te bardha
krahe per krahe me tjetrin
lot e kercen
dhe une i mjeri moj ne nje qoshe
do te rri dhe do vajtoj perjete

Jo jo une s'kam ardhur
te te shqetesoj
por une kam ardhur
te te them te trashegohesh

Dhe une te erdha moj ty ne dasem
e te dhurova nje karajfil
dhe ta vendosa ne mes te flokeve
e ta dhash ty moj si per kujtim

Jo jo une s'kam ardhur
te te shqetesoj
por une kam ardhur
te te them te trashegohesh
a mund te ma thuash si e ka titullin kjo kenga dhe kush e kendon?