Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

mostro

Putraku
Re: Korça Qyteti i Serenates Shqiptare.

Po moj byrazerkee na thuaj pak ne cilen dritare ti kendojshin djemt ato serenatat?ndoshta kemi qene kojshi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

PO e korcaret kemi qene dhe te bese bre, dhe .. te muhabetit bre.
Po ku jini bre?!
Dollite more trima?
Ja gezuar!!!
U derdh?!
Eo si behesh edhe tine mo, ajde mo ce atje ku ka derdhet, apo jo me?
Po ce care menduat ju, se arruam korcarcen neve, ajde more figura ajde, po per se s'jemi ne korcaret, na doni per serenat, na...; na doni per te pire, na... stomaun fuci dhe... shpretken barut, na doni per te lojtur poker, na... jeshilka i kemi tani vetem, pa pike Euroje jemi, mbarsim vete kokat e presidenteve, apo na doni per llafollogji, babababa... sa te pakapshem jemi ne llafe, mjere ato cupka ...na zinin rrugen.
Po ja gezuar bre byrazere e byrazerka, ajde ne dasmat tuaja se une ende i ri jam per te lidhur kembet pas vetes.

P.S.: m.q.s. rra fjala, ai Hektori c'beri me ate dashnorken qe kishte nga Themistokliu para se te ikte ne Amerike? E mo per ate Elvisen e kam llafin, ishte nje vit me e vogel se Hektori, ishte nje kjo - hallall, kur thone pleqte, djalit.

Juir

Forumium maestatis

EPO NJE DOLLI PER KORCARET E DASHURUAR KUDO QE JANE ,SIDOMOS ATA TE DORES TIME TE TH.GERMENJIT,DHE ATA QE KANE PATUR DASHONDORE ATY,JA PRA ME FUND.......

JUIRI E PIU ,NEURONIS E KA RRADHEN,PIJE NEURO PIJE TA MBUSHIM PERSERIE.....GELLLGELLLLGELLLL

OPO TAPO O DO BEHEMI,PSE JO JA ARRITEM DHE KESAJ DITE. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Cassandra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Juir:
[qb] EPO NJE DOLLI PER KORCARET E DASHURUAR KUDO QE JANE ,SIDOMOS ATA TE DORES TIME TE TH.GERMENJIT,DHE ATA QE KANE PATUR DASHONDORE ATY,JA PRA ME FUND.......

JUIRI E PIU ,NEURONIS E KA RRADHEN,PIJE NEURO PIJE TA MBUSHIM PERSERIE.....GELLLGELLLLGELLLL

OPO TAPO O DO BEHEMI,PSE JO JA ARRITEM DHE KESAJ DITE. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Na mo ti mos u tej tape se ke ngelur dhe keq pale :smash: apo do behesh terrorrist
ninja.gif
? /pf/images/graemlins/tongue.gif

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Bobo dolen te tere te njohur vec une mbeta si peshku pa uje.Per ke te bej une thashetheme tani :confused: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Banke leri kete te themistokliut se ter diten me thashethemi mereshin se mesim s benin se nuk kishte xhama shkolla /pf/images/graemlins/smile.gif . C ke ti me ke mua ketu , kur do e bejme re-union e shkolles ne .

enton

Primus registratum

Kamarier beju dhe nga nje dore nga mua te gjitheve . Car do pijne...? po pyeti vete o tu mbyllte ua ky ti parane do maresh sa me te shtrenjta me te mira, fundja une do i paguaj.
Ja nje dolli per Korcen Plake qe i marshin te ligat se as te liga nuk ka.
Atij komshiut tim Juir kujdes mos i jepni shume per te pire se e ze kollaj ate, pasaj ka edhe gjith ato shkalle per te ngjitur deri ne kat te 5.
Ok patriota ja dhe nje dolli per te gjithe ju po e pij tani seriozisht, shendeti juaj.
Pershendetje Enton&korcavizion.com

Guest

C'eshte kjo more do paguani ju?!
Dorene pare e ka djalka ketu, neurosis, ajde kamarier, bejau dopjo te gjitheve, femrave beju, nga nje dopio me cream whiskey, a martini, a campari, c'tu doje zemra se mezi i kemi; neve "ujqerve" nga nje dopjo Metaksa, nga ajo me 7 yje.
Ajde GEZUAR!!!!
He keshtu u mbledhshim sa here, ajde se perdite Shen Valentin e kemi ne Korcaret!!!
Apo jo mo!!!
Kamarier bej gati doren tjeter!!!

P.S.: Se shpejti do t'ju kenaqe byarazeri me nje esse per keto dollite tona si albforumistat e vetem korcare ... jemi.

Me respekt,
neurosis

Kur gjaku te na behet alkool atehere do pushojme se piri!!! Ja Gezuar!!!

streghina

Primus registratum

Hallall dollia /pf/images/graemlins/smile.gif hajde se po e pi dhe une nje gote me uje per ju dhe per veten /pf/images/graemlins/smile.gif
ju paskam te gjitheve ne malle por sju njof /pf/images/graemlins/frown.gif
fluturoni shpejt juve prandaj /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjithsesi gjith te mirat:)

T[]

Forumium praecox

hajd se po e ngre dhe une nji dolli per te gjithe korcare kudo ku jane dhe ku i dihet mbase nji dite kthehemi se vertet ka nevoj qyteti per nje mentalitet te ri.une po i mbahem tradites po e ngre me raki mani.hajd per shendetin tuaj

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga neurosis:
[qb]
P.S.: m.q.s. rra fjala, ai Hektori c'beri me ate dashnorken qe kishte nga Themistokliu para se te ikte ne Amerike? E mo per ate Elvisen e kam llafin, ishte nje vit me e vogel se Hektori, ishte nje kjo - hallall, kur thone pleqte, djalit. [/qb]
Hey po nuk ka lezet bre tashi ce se kemi as ketu Hektorin (te nipin e filit /pf/images/graemlins/laugh.gif ), edhe boll se ja nxorem te gjitha te palarat.
Megjithate se mbaj, do e nxjerr, une di qe ajo e Elvisa iku ne amerike, kur Hektori qe akoma ne Tr. Nuk e di nqs eshte me Hektorin apo jo :rolleyes: . Me sa mbaj mend une qe e shkurter, por shume simpatike.

T'i lexoje Fili keto, na vrau te gjitheve, more vesh o Andi, qe ja ke bere biografine e familjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] shkodrane, por kam shum simpati per qytetin edhe traditat korcare... [/qb]
si shpjegohet se edhe ne kemi simpati per qytetin edhe traditat shkondrane?

Kordelja

Valoris scriptorum

Aaaaaaaaaaaaaaa Birra e Korces me e mira ne bote, te pakten ka qene njehere e nje kohe, tani s'e di me, uroj te mos e kete humbur ate shije. /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Edhe kjo e reja shijen e ka shume te mire, sidomos kur ke e etje te shijo ma shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Birra Tirones eshte ma e mire. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

cfar pijanecesh /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

streghina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Edhe kjo e reja shijen e ka shume te mire, sidomos kur ke e etje te shijo ma shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Birra Tirones eshte ma e mire. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb][/QUOT

Nuk lejohen reklamat ketu :smash: :smash: