Kopeshti i AF !

gezim lame

Primus registratum
Re: Kopeshti i AF !

cassata.jpg

ja dhe nje kasate prej meje per mireseardhje
:wave:

Kordelja

Valoris scriptorum

1-Si i thone kasates onglisht? :eek:

2-Na sill ndonje sallate se jemi ne pranvere e duam te humbim kile :rolleyes: se nuk na nxene sandalet :lol:

yasmine

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gishteza:
[qb] :rolleyes: Yasmine, lulja me aromen me te mire ne bote, esenca e gjithe parfumeve te mia, forma me e nderlikuar e luleve :rolleyes:

Una jam Udukatorja e humbur Gishteza ose Kordelja me biografi te vjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mireseerdhe /pf/images/graemlins/smile.gif

Iola :rolleyes: [/qb]
Teta Udukatorja ,faleminderit per komplimentet e emrit. Eshte lulja ime e plefeluar dhe ky emer me sjel gjithmone ne mendje vende te lalgta e te nglota(qe kam vizitual shpesh kohet e fundit), ku yasmina eshte nje goc e bukul eksotike. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ka ardh dita qe jane bebat me te squt se Udukatola :lol: a shef Gurax a jo :lol: neve vetem Sheherzaden lakuriqe njohim :lol: ...nejse se s'du me i dhone material Doloresit se aq do ajo :lol:

Yasmine,Iola :kiss: iku Udukatolja se do ia presin koken me Paper Trimer po s'iku qe ketu :lol:

yasmine

Primus registratum

Fillimisht postuar nga agreus:
[qb]
cassata.jpg

ja dhe nje kasate prej meje per mireseardhje
:wave: [/qb]
Degjo ti xhaxhi edukatoli, ne mund te jemi te vegjel , pol s'genjehemi me kasata godlafi. Me lofte Iola mua se te ishte per ty do haja godlafi una.
Megjithate falemindelit pel kujdesin, jeni te gjihe shume te mile.
:kiss:

yasmine

Primus registratum

Pacim Udukatolja , dhe zamet e ke kul te kthehes te ma tlegos dhe mu Selhezaden lakuriq se se kam pa asnjihere. Sa hele e sof una, po me loba ajo dleq.

yasmine

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Yasmine

I`m comingggggggggg /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ulaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Ulaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :rockband: :lol:

Danae

Primus registratum

du t'vi ele une,se ktu faqet e folumit jane ma tbukla e ma t'amla,ktu paska edhe diell edhe dele, edhe e gogel jam :kiss: pel gjith bebat

fairy

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Milseeldhet juve bebat e rinj. :wave:

Te kopshi ka dale nje rregull qe thote se bebat nuk duhet te kene dhembe, une qe eldha me dhembe po m'i heqin nje e nga nje te gjitha, vetem edukatolet kane dhembe e prandaj edukatol Agleusi solli kasata, qe t'i haje te gjitha pel vete se ne bebat vetem akulole hajme dhe mamen qe ben Gulaksi e hajme me zor. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: :kiss:

Dolores

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gishteza:
[QB] Ka ardh dita qe jane bebat me te squt se Udukatola :lol: a shef Gurax a jo :lol: neve vetem Sheherzaden lakuriqe njohim :lol: ...nejse se s'du me i dhone material Doloresit se aq do ajo :lol:

Udukatole una s dovi qe ti te desesh inorante eve ndaj te ndihmovi gjifmone :lol:

Fanx udukatolit qe ne sjev pasta qe te litemi te sendetshem :thumbsup:

Guaxi
2151.gif

Beba u B*ach elva ke stepia jote eve asnjeri s me hapi delen sif si ngela
pri.gif

fairy

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif Pshe sh'ma hapi njeri deren mua?? :confused: :rolleyes:

Duti, te shkuara. :wave:

yasmine

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] Mireserve gang /pf/images/graemlins/smile.gif

Kalamaja do ikim te spia e HH me komposto pjeske she eshte semul me tempelatul ai :rolleyes: [/qb]
Po ti Iola ku e di qe HH este smur eeeeee? /pf/images/graemlins/wink.gif

yasmine

Primus registratum

Si vajti kjo pune. Kalamajat bejne detyrat e babit.
Iola hajde spejto se u merzita.
/pf/images/graemlins/frown.gif

yasmine

Primus registratum

Mos e vlit tlurin. Cdo gje sa do e zeze te duket, kalon. Ndoshta nganjehele behet dhe me mil. Sa per balozin ,nenen ku ...... N a falni kalamaja pol me kane melzitur shume Iolen.

Danae

Primus registratum

ua ca bebash te flikshem,po te flikshem fale fale,iola ti shkuli bishtalecat kujt te ka melzitur,kalamaja duti bente gjoja se ish shemure se do mbaronte komposhton e qelshise vetem vetem.

personazh

Valoris scriptorum

e keni pa Tomken juve? nuk rrite qate ai, po merret inicjative e yxhym ti biem hasmit.

sot ne darke, ti shkrujm ke muri shpis dhe ke muri punes me spraj atij robit: "I ke duret e lagme! Mos haj spinaq perdite se t'njel ke dhomet qe i ma perjashte ore e minut!"

ps: lulebore mos perhap panik ti, se jena rrit me frymzim tipiko shqiptar......me komposton qe me sjellin per smunllik qeras shoqnine /pf/images/graemlins/laugh.gif

e keni von re qe m'ka hik e mormja gojes?