Kopeshti i AF !

fairy

Primus registratum
Re: Kopeshti i AF !

:lol:
Ca bohet ketu mo beba, une u tulpelova nga ata me lesh qe na shtien neve bebave te kopshit, u bela e quqe e quqe flake. /pf/images/graemlins/blush.gif :wave:

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] :lol:

Do-do-do-do-do....ata me-me-me lesh jan ho-ho-ho-horrat e fillores qe gju-gju-gju-gjujn gocat e ko-ko-ko-ko-kopshit ton. [/qb]
po cunat e kopshtit me ke e kane? /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

beba
medium-smiley-146.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Beji nje vurat edukatol Gurit mi ... she i ka mbet hatli ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

ele una du t'rri tek ky kopshi :rockband:
kam le ni cun te logel, ta mar me veteeeeeeeee? /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Uaaa sa qetesi te kopshti, s'ka njeli fale se po festojne bebet Pashket. Ju uloj te gjitheve sa me shume mbalesi, kalamele, akulole e cukulata dhe fjongo te bukla per gocat dhe ushkure pantalonash per cunat. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

personazh

Valoris scriptorum

:lol: Fairy-n e paskan harru ke kopshi ata te shpiiiiise. mi mami mi mami sa turp! :lol:

gurax

Pan ignoramus

Ishte mecef H-H-je ishte mecef.
Dolores, sa mire e paske plotesuar dokumentacionin me u regjistru ne kopesht edhe ti mooo! :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

--------------
"Have I told you lately..."

ladouce2005

Primus registratum

eeeeeeeeeej kalamajaaaaaaa, sa veze gjetet juve te kopshti juaj? /pf/images/graemlins/laugh.gif
une gjeta te gjitha ngjyrat, ploooooot, dhe u kenaqa dhe me plooooooot /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

Dolores

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Ishte mecef H-H-je ishte mecef.
Dolores, sa mire e paske plotesuar dokumentacionin me u regjistru ne kopesht edhe ti mooo! :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

--------------
"Have I told you lately..." [/qb]
E pla si mun ti lezistoje /pf/images/graemlins/wink.gif
Sif gjeta kte fotoglafi edukatol nga vite me pale

---------------Gulax

---->Dolores
00000307.gif
<-----Beba

Shi me
floating_heart.gif
pel te gjif kopelsitin

bebivogel

Forumium maestatis

ERva kalamaja .... si kaluat ju pasket?... una isha ne kishe ... eve ai xhaxhi fliste fliste ... e una nuk e degjoja dot ... eve hapa biblen e lexova perava aty /pf/images/graemlins/smile.gif

ju puf ... dolores :wub:

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] mu amy thyne vezet rruges /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
ti beri mami tulet ngjyre trendafil? /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

une i kisha vezet e krisme dhe ma fitoi vezen nje shoqja ime, por sot me dhane 4 veze me 4 bojna, sa qeef. /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

H-H-ja te dashur kalamaja ka vendosur te mesoje te shkruaje e te lexoje para se te shkoje ne shkolle. Kush nga ju e pyet H-H-ne tashti qe ca librash do te lexoje ai kur te rritet? Xix librat per comp.. kak.. xix!! Jo te kompjuteri edukatorit!! H-H.. ik prej aty te thashe!

------------
"Have I told you lately..."