Re: Kondre edhe 100 !!!!!!
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Mos ma vej re shum Fante se kom pi içik (që po të puth kaq shum në publik e kom llafin /pf/images/graemlins/devil.gif) /pf/images/graemlins/laugh.gif. Apo s'qeke bo për t'u shtrëngu e për tu kafshu me ate kapuçin e kuq. E di ti që macet që kam pas un vinin e flenin me mua dhe më mbanin ngrofët kur kam qen i vogël ...? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Duto, si qe ajo puna e kolesterolit ne e diabetit? Pse s'thu ti, u dashka lon vizit ke doktorri /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Pretty, ma hoqe petllën me ate puthjen speciale /pf/images/graemlins/wub.gif.
Se pse qekom içik si nostalgjik sot /pf/images/graemlins/rolleyes.gif.
Jakline, rrofsh për urimin dhe mos ma vidh emrin /pf/images/graemlins/winkwink.gif.
Pink, Pink, mon gateau est si grand qu'on pourrait y mettre une fille à l'intérieur /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ça te tente /pf/images/graemlins/devil.gif?